![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Dołączył: 24.08.2009
|
O i wreszcie mówisz rzeczowo i grzecznie. Program zostanie wycofany z dniem 30.09.2009 r. - czekam na Twoje zdanie na ten temat. |
| | |
| | #62 | |
| Dołączył: 02.03.2009
| Cytat:
Przecież napisałem, że dla mnie takie "pseudoprogramy" to można o kant dupy potłuc. I tyle. | |
| | |
| | #63 |
|
Twoja sprawa. W każdym razie z Tobą dyskusję już zakończyłem. Pozdrawiam
|
| | |
| | #64 | |
| Dołączył: 02.03.2009
| Cytat:
Dla mnie sukcesem będzie, jeżeli przynajmniej jeden gracz zastanowi się nad tym, co napisałem i uniknie problemów finansowych. | |
| | |
| | #65 | |
| Dołączył: 24.12.2005
Reputacja: 4 | Cytat:
Ostatnio edytowane przez mario22 ; 24-09-2009 o 20:50 | |
| | |
| | #66 | |
| Dołączył: 24.12.2005
Reputacja: 4 | Cytat:
Zapamiętaj jedno! wypisywaniem oskarżeń że każdy autor takiego programu jest oszustem powoduje tylko to że ludzie pełni zapału i chęci do pracy aby pomóc innym i podzielić się swoją wiedzą tracą chęci i w końcu gdy ich program stanie się bardzo dobry wycofują go bo po co tracić czas dla takich gości jak momodzik. I zrozum że to ty byłeś i jesteś oszustem - nawet sie do tego przyznałeś w swojej wypowiedzi, może przyznaj się jaki miałeś nick w 'poprzednim wcieleniu' niech ludzie których oszukałeś poznają twoje nowe oblicze ... czekamy | |
| | |
| | #67 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #68 |
|
Witam, Testy aplikacji dobiegły końca. Zebrałem wszystkie opinie nt. programu, za które serdecznie dziękuję. W tej chwili aplikacja nie jest dostępna dla nowych użytkowników. Pozdrawiam, FB |
| | |
| | #69 |
| Dołączył: 18.02.2010
|
witam chodzi o to że znalazłem program do analiz FireBet 3 zainstalowałem go i podałem email i pszyszła do mnie informacja że FireBet został wykupiony przez www.explorebet.com czyli włąściciela programu ExploreBet mam pytanie czym te dwa programy się różnią: FireBet3 od ExploreBet??? bo aktualnie mam ExploreBet i licencje wykupioną na 1miesiąc ale nie wiem o co chodzi w tym programie czy jest jakaś pomoc do tego programu??? pozdro |
| | |
| | #70 | ||
|
Witam serdecznie, Miło mi poinformować, że po kilkumiesięcznym pobycie w USA zdecydowałem się wznowić projekt FireBet. W związku z tym, że póki co nie brakuje mi $, projekt będzie w pełni darmowy. Niemniej jednak nastąpią pewne istotne dla Was zmiany. Przede wszystkim program nie będzie rozwijany jako aplikacja Windows, typy będą umieszczone na stronie internetowej z codzienną aktualizacją, więc każdy będzie miał swobodny dostęp do typów, bez względu na konfigurację sprzętową komputera. Wcześniej bywały różne problemy techniczne (brak MS SQL i inne), teraz już takich nie będzie. Szczegóły będą dostępne wkrótce, bo jeszcze mam wyjazd do Anglii na 2 tygodnie. Pozdrawiam, FB --- Cytat:
Cytat:
| ||
| | |
| | #71 |
| Dołączył: 11.04.2008 Skąd: Ruch Chorzów
|
czekam na stronke i z pewnocia przetestuje jej skutecznosc |
| | |
| | #72 |
| Dołączył: 26.09.2009
|
Witaj. Jestem programistą PHP, jakby co chętnie Ci pomogę jeżeli potrzebowałbyś takiej pomocy Pozdrawiam, Marcin. |
| | |
|
|
| |