![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 22.12.2006
|
jaka ma skutecznasc w typowaniu? czy faza testow przed nami?
|
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 26.07.2008
|
nieżle to wygląda. Jak narazie przewidziałeś mecz wstecz Jeżeli o mnie chodzi to napewno będę chciał być betatesterem. jak masz dostępną możliwą do przetrawienia wersje to dawaj. |
| | |
| | #23 |
| Dołączył: 14.10.2006
|
obstawiam ostatnio starym analizatorem i mam bardzo dobra skutecznosc a kursy od 1.7 do 3.5 i wchodza zobaczymy co bedzie w nowym
|
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 20.01.2009 Skąd: Lubliniec
|
Witam wszystkich, szczegolnie autora analizatora - bardzo dobry program, to moj pierwszy post na tym forum, chcialbym zapytac o nowa wersje analizatora - czy bedzie mozliwosc analizowania hokeja w tym programie czy tylko sama pilka ??
|
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 24.01.2008
Reputacja: 3 |
no dukat, jestem pełen podziwu. A te opłaty np. w formie smsa to by sie przydały. Tyle przecież sie narobiłeś że szok.
|
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 12.06.2008 Skąd: Warszawa
|
chcialbym zapytac o datę publikacji bo zapowiada się dobrze |
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 25.12.2008 Skąd: Polska
|
Program super się prezentuje Z jakiej bazy korzysta program (jesli to nie tajemnica)? |
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 24.12.2005
Reputacja: 4 |
Tak dla zainteresowanych: Autorem i twórcą algorytmu obliczeniowego jest Dukat Autorem i twórcą programu czyli tej aplikacji jestem ja (mario22) W najbliższym czasie postaram się wrzucić nowe screeny min. kupony oraz raport ze skuteczności. Jeżeli chodzi o testy to aktualnie sam sprawdzam aplikacje, ale za kilka dni ogłosimy razem z Dukatem info o naborze testerów. Po testach i ewentualnych poprawkach udostępnię aplikację. Jeżeli chodzi o bazę danych - bazę tworzę sam i działa ona tylko i wyłącznie z tym programem |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 1 |
A czy będzie to działać pod innymi systemami operacyjnymi czy jest to tylko pod winde?
|
| | |
| | #30 |
|
mam dodatkowy pomysł. Można by dodać proponowanie wysokości stawki liczoną w jednostkach, np przy dużej pewności 9/10 aprzy niższej 6/10. Zresztą pewnie wiecie o co mi chodzi. Tak żeby yeld był dość wysoki. |
| | |
| | #31 | |
| Dołączył: 25.10.2006
Reputacja: 212 | Cytat:
| |
| | |
| | #32 |
Reputacja: 4 |
Tak jak obiecałem kolejny screen, tym razem panel z kuponami: ![]() Po lewej stronie mamy wszystkie nasze kupony. Po prawej stronie mamy 2 zakładki: - Status kuponu - Raport - Filtrowanie Na widocznym screenie jest pokazany status kuponu: - data meczu - drużyny - liga - wynik (wynik jest automatycznie pobierany z bazy danych) - rezultat - średni kurs na to spotkanie (kurs jest automatycznie pobierany z bazy danych) - status kuponu (wygrany, przegrany) Dodatkowo możemy edytować: - datę - kurs - wynik meczu - rezultat Dany kupon możemy edytować przed rozegranym meczem i po meczu możemy też go usunąć. Kolejne dwie zakładki omówię później. - Ostatnio edytowane przez mario22 ; 09-02-2009 o 15:21 |
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 24.01.2008
Reputacja: 3 |
jeżeli można to chętnie bym się podłączył jako tester
|
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 31.12.2008
|
Aplikacja w C# napisana? Jeśli by można było to też bym z chęcią przetestował aplikacje.
|
| | |
| | #35 |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 446 |
nie zaglebialem sie nigdy w takie programy, ale czy bedzie onliczyl szanse wejscia pojedynczych zdarzen czy tez przy kuponach z wieksza iloscia zdarzen bedzie liczyl szanse wejscia calego kuponu ? Poza tym tak jakos mi sie w oczy rzucilo, ze panstwa (flagi lig) uporzadkowane sa wedlug nazw angielskich a program po Polsku. Mozen nikomu nie przeszkadza, ale jakos mi sie rzucilo jak beda potrzebni testerzy to rownierz wyrazam chec, ciekaw jestem jak "maszyna" moze byc dobra ... a w zasadzie algorytm :P |
| | |
| | #36 | |||
Reputacja: 4 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
Faktycznie flagi państw są uporządkowene według nazw angielskich ale można to w każdej chwili zmienić. Nabór testerów rozpoczniemy za kilka dni, informację o tym umieścimy na forum. | |||
| | |
| | #37 |
Jak stworzyliscie algorytm ( nie wiem jak skomplikoany) ktory liczy szanse na wejscie psozczegolnego zdarzenia, to z tego o mi wiadomo wykonanie szansy wejscia kuponu, majac szanse wejscia zdarzenia, to juz pestka Ale mysle ze opcja taka mimo wszystko by sie przydala |
| | |
| | #38 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 1 |
Obliczenie prawdopodobieństwa wejścia kuponu to faktycznie nie problem. Tylko nie wiem czy jest to aż tak przydatne??
__________________ |
| | |
| | #39 | |
|
przydatne jak najbardziej. ja często wysyłam dwu zdarzeniowe ako. Jak by co to jestem bardzo chętny na testowanie algorytmu Cytat:
| |
| | |
| | #40 |
Dukat - mysle ze przydatne, nie jedna osoba gra wiecej niz 1 zdarzenie na kuponie, a jak juz program ktory liczy single to czemu nie "kupony" ... ludzie chca zawsze miec wszystko gotowe, wiec mysle ze sie takei rozwiazanie spodoba uzytkownikom
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nowy program | moniaxriva | Programy Bukmacherskie | 5 | 27-08-2010 21:04 |
| Arkusz wspomagający analize | raulito86 | Systemy Bukmacherskie | 31 | 06-06-2009 17:34 |
| Program wspomagający analizę - Analizator v1.0 | Dukat | Programy Bukmacherskie | 446 | 09-01-2009 15:40 |