![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 01.06.2007 Skąd: Legnica
|
Więc tak. Przetestowałem dość dokładnie dzisiaj nową wersję programu. Z dzisiejszej oferty wybrałem na swój nos typerski 22 spotkania. Odrzuciłem te spotkania w których program proponował nie ruszanie danego spotkania czyli po prostu no bet, odrzuciłem też te gdzie program proponował odrzucić spotkanie lub grać zwycięstwo lub remis jednocześnie. Odpadły też spotkania do których brakowało danych czyli ostatniego spotkania w przeciągu 18 miesięcy na boisku dzisiejszych gospodarzy. I tak drogą selekcji wybrane zostało 13 typów. Poniżej zamieszczam wyniki tych spotkań które program jednoznacznie wytypował: Kopenhaga – Nord Typuj zwycięstwo Dortmund – Karlsruher Typuj zwycięstwo Hertha – Bochum Typuj zwycięstwo lub remis Ried – Mattersburg Typuj zwycięstwo lub remis St. Liege – Club Brugge Typuj zwycięstwo Lokeren – Dender Typuj zwycięstwo Bnei Yehuda – Petach Tikva Typuj zwycięstwo Timisoara – Otelul Typuj zwycięstwo Vojvodina – Belgrad Typuj zwycięstwo lub remis Aarau – Basel Typuj zwycięstwo lub remis Więc mamy skuteczność 8 trafnych typów na 10 = 80% Jeden mecz trwa po połowie 1-1 ale pisząc teraz wrzucam ten mecz: Sporting – Setubal Typuj zwycięstwo Rzuciło mi się w oczy jeszcze jedno, w niektórych typach program nie podawał żadnej informacji co do spotkania, czy odpuścić czy nie, jedynie procentowo typował faworyta. Oto te mecze: Zurich – Luzern Brak typu, procentowo faworytem Zurich 73-27 Maccabi Haifa – Ramat Gan Brak typu, procentowo faworytem Maccabi 78-22 Wyniki obiecujące, wysoka skuteczność typowania. Jutro kolejne spotkania i zarazem ostatni dzień testowania więc wieczorem zamieszczę podsumowanie. Może wypowiedzą się też inni testerzy? Mam nadzieję że pomogłem trochę autorowi programu. Pozdrawiam i do jutra |
| | |
| | #42 |
| Dołączył: 23.03.2009
|
Pavlinho pomogłes bardzo dużo. Piszesz rzeczowo, dajesz typy na dodatek szłykuje sie podsumowanie. Ostateczną wersję programu masz już za free na czas nieokreślony. pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję aha i jeszcze jedno. Jeżeli nie znalazłeś ostaniego meczu w przeciągu ostatnich 18 mies to możesz pozostawić pola nie ruszone (czyli 0:0). Pozostałe wartości niestety muszą być. Trzymaj sie |
| | |
| | #43 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #44 |
|
Lepiej pozostaw w takiej sytuacji 0:0. W pucharze jest często wygrywają drużyny słabsze i sugerowanie sie tym wynikiem może być mylne. Moim zdaniem to był poprostu fart
|
| | |
| | #45 |
|
Obiecałem podsumowanie to napisałem podsumowanie Sobota 09.05 Kopenhaga – Nord Typuj zwycięstwo Dortmund – Karlsruher Typuj zwycięstwo Hertha – Bochum Typuj zwycięstwo lub remis Ried – Mattersburg Typuj zwycięstwo lub remis St. Liege – Club Brugge Typuj zwycięstwo Lokeren – Dender Typuj zwycięstwo Bnei Yehuda – Petach Tikva Typuj zwycięstwo Sporting – Setubal Typuj zwycięstwo Timisoara – Otelul Typuj zwycięstwo Vojvodina – Belgrad Typuj zwycięstwo lub remis Aarau – Basel Typuj zwycięstwo lub remis Basel 9 trafionych 2 nie trafione Skuteczność: 81,81% Yield: (1327 - 1100) / 1100 * 100% = W niedzielę wybrałem na swój typerski nos 16 spotkań. Drogą selekcji program wytypował 5, oto one: Niedziela 10.05 Milan – Juventus Typuj zwycięstwo 1.80 Tenerife – Murcia Typuj zwycięstwo Vitebsk – BATE Typuj zwycięstwo + remis Feyenoord – Roda Typuj zwycięstwo full stake Inter – Lucenec Typuj zwycięstwo + remis 2 trafione 3 nie trafione Skuteczność: 40% Yield: (330 - 500) / 500 * 100% = Całkowite podsumowanie: 18 typów 12 trafnych 6 nie trafnych Skuteczność: 66,66 Yield: (1657-1600) / 1600 * 100% = Wszystkie kursy brane z bwina, w momencie w którym wybierałem spotkania. Z jednego bukmachera aby nie zawyżać yieldu. Tym samym zakończyłem testowanie programu. Pozdrawiam. |
| | |
| | #46 |
|
Dziękuję. Zerkne na statystyki podanych meczów, wnioski spróbuje przelać na ostatnie poprawki w programie i wypuszcze go dla wszystkich użytkowników z niskim abonamentem. Jak już mówiłem Pavlinho ma z darmo. Dziękuję jeszcze raz i ubolewam nad pozostałymi testerami. Wszystkich zainteresowanych programem proszę o kontakt pod gg 2243840 lub mail master2303@o2.pl Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez master2303 ; 10-05-2009 o 23:13 |
| | |
| | #47 |
| Dołączył: 23.02.2007 Skąd: Zielona Góra
|
Wie ktoś jakie są dalsze losy tego programu? No i jego Twórcy? Można gdzieś dostać ten program?
|
| | |
| | #48 |
| Dołączył: 07.01.2010 Skąd: W-w
Reputacja: 1 |
Podłączam się pod pytanie kolegi |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 18.02.2010
|
witam ja też jestem zainteresowany tym programem mam pytanie do master2303 będzie on dostępny dla użytkowników forum??? pozdro |
| | |
| | #50 |
| Dołączył: 22.09.2010 Skąd: Od siebie
|
No i temat się urwał Działa to czy nie w końcu? I jeśli tak to gdzie jest dostępne? |
| | |
| | #51 |
| Dołączył: 02.08.2010
|
Powiem szczerze że jak przeczytałem 1 post z tego działu to miałem duże nadzieje że w końcu coś takiego udało się zrobić , ale niestety rozczarowanie . kursy 1,3 - 1,5 - 1,7 nie powalają i na nich raczej się nie zarobi
|
| | |
| | #52 |
| Dołączył: 09.08.2010 Skąd: Częstochowa
|
Chociaż nie miałem programu i go nie testowałem, to po przeczytanych postach uważam, że jest to na swój sposób dobry program, chodź lepiej i szybciej jest wywnioskować to ze statystyk ostatnich meczów u buka. Polecam w tej kwestii Expekt'a. I tak nigdy nie będziemy mieć stu-procentowej pewności. Chodź pokazuje on nam prawdopodobieństwo, nasz poświęcony czas na to nie jest wart kursu: 1,2 do 1,8. Pozdrawiam
|
| | |
| | #53 |
| Dołączył: 16.07.2009
|
Czy jest możliwość dostania programu ? Jeżeli można prosić to proszę o wysłanie na josep1[@]tlen.pl Pozdrawiam Józef Ostatnio edytowane przez Josep ; 22-04-2011 o 15:14 |
| | |
| | #54 |
| Ban Dołączył: 24.04.2011
|
też byłbym zainteresowany
|
| | |
| | #55 |
|
jakby co to żyje i mam sie świetnie programu juz nikomu nie dam ani nie sprzedam pozdrawiam ! wysokich wygranych! |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betsson - praktyczny poradnik krok po kroku | Marcin-Odra | Betsson | 8 | 06-09-2010 11:00 |
| program "poradnik bukmacherski" - test typów | master2303 | Programy Bukmacherskie | 293 | 08-01-2010 22:19 |
| Książka/poradnik o bukmacherce | Mesjasz | Sport | 5 | 19-09-2009 00:32 |