![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.03.2007
| Program do prowadzenia statystyk
Witam wszystkich! Interesuje mnie program do prowadzenia statystyk bukmacherskich. Dokładnie chodzi mi o program który będzie wstanie pokazać grę zespołu na wyjeździe i u siebie. Chodzi mi tu o zaobserwowanie passy zespołów np. 6 zycięstw z rzędu u siebie itp. Sam prowadzę takie statystyki ale jest to bardzo pracochłonne i chciałbym to jakoś uprościć. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję. Możecie podawać też inne programy bukmacherskie , chętnie je sprawdzę. Trafnych typowań życzę!!!
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 27.02.2006
Reputacja: 1 |
Można wejść według mnie na stronkę ze statystykami i już masz większość lig i się męczyc nie musisz. Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem. Jak coś to www.soccerway.com i www.betexplorer.com bo zakłądam ze mówisz o piłce nożnej.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 09.10.2006 Skąd: Krosno
|
Ja tez nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem ale masz taka stronke : http://www.soccervista.com Wchodzisz sobie tam np na Anglie 2 lige no i masz tam te wszystkie tabele , a na samym dole są Series i jest tam np Burnley 17x No Win , ale jak nie oto chodzilo to sorka Pozdro
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 20.03.2007
|
dzięki śliczne, bardzo przydatne stronki, pozdrawiam |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| program do statystyk | Mezo1987 | Programy Bukmacherskie | 5 | 26-03-2012 01:18 |
| Tabela do prowadzenia swoich statystyk w obstawianiu | Pyotreck | Kącik Ogólnobukmacherski | 26 | 14-07-2010 13:03 |
| Bet-at-home - historia rozdań i program do statystyk | POL_80 | Poker dla Początkujących | 1 | 16-01-2010 09:39 |
| Program do statystyk bukmacherskich | statbuk | Kącik Ogólnobukmacherski | 0 | 05-08-2009 00:24 |
| Program Bookmacher - do prowadzenia statystyk kuponow | qlej1 | Programy Bukmacherskie | 5 | 05-08-2007 21:57 |