![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 2 | Program do valuebetów (testy)
Witam serdecznie. Mając wolniejszą chwilę postanowiłem powrócić do pewnego projektu, który zapowiadał się bardzo obiecująco. Mianowicie chodzi o wyszukiwanie valuebetów. Jakiś czas temu wrzuciłem na forum arkusz excela, który porównywał kursy i wyszukiwał te "przewartościowane". Teraz, zmodyfikowałem nieco algorytm obliczeniowy i mam zamiar przeprowadzić testy na kursach archiwalnych. testowanie jest banalnie proste i sprowadza się do wpisaniu 4 lub 6 wartości, w zależności czy sprawdzamy zdarzenie 2 czy 3 drogowe. Jednak sprawdzenie większej liczby spotkań jest trochę czasochłonne, dlatego zwracam się do Was z prośba o pomoc w testach. Każdy, kto posiada trochę wolnego czasu i chciałby pomóc niech zostawi do siebie jakiś namiar, a ja wyślę nowy arkusz i opisze o co dokładnie mi chodzi. Proszę jednak, żeby zgłaszały się jedynie osoby, które naprawdę mają ochotę pomóc, a nie takie, które po kilku sprawdzonych spotkaniach przestaną przesyłać mi raporty. Chciałbym, żeby testy wyglądały mniej więcej w taki sposób: 1. Każdy tester wybiera sobie dyscyplinę sportu/ligę do testów 2. Sprawdzamy program na kursach archiwalnych. 3. Tester sporządza raport, w którym zawierają się informacje podane przez program oraz to czy dany typ wszedł, czy nie. Dokładniejsze informacje przekażę bezpośrednio zainteresowanym osobom. Do testów wymagany jest excel 2007 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 26.07.2009 Skąd: Lublin
Reputacja: 100 |
wchodze w to, sam mialem zamiar przedsięwziąć coś podobnego, ale perspektywa wklepywania setek danych mnie przerażała, może razem będzie łatwiej, czekam na kontakt na PW albo gg 1194685
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 30.05.2010
|
Dukat ja też chciałbym przetestowac |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 07.10.2007 Skąd: z komputra
|
proszę o info |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 24.08.2007
|
co ci potrzeba" jakiej budowy BAZY danych a sie zrobi poco wklepywać ręcznie od czego mamy programy czekam na kontakt |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 01.05.2010
Reputacja: 88 |
musi byc excel? nie moze byc najnowszy open office?
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 02.08.2010
|
co to jest ten valoubet? Czy gra nim przynosi jakieś zyski ?
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Mój program - testy | kosa248 | Programy Bukmacherskie | 82 | 05-10-2011 15:57 |
| Typy - testy | szczepX | Kupony | 0 | 06-08-2010 12:30 |
| Psycho testy | szymonbee | Off Topic | 40 | 16-06-2007 00:08 |
| Testy na prawo jazdy | Jareks89 | Off Topic | 1 | 14-01-2007 20:37 |