![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 24.12.2005
Reputacja: 4 |
Wypełniam bazę danych, zastanawiam się tylko czy przydadzą się takie ligi jak: Albania Belarus Bosnia and Herz. Cyprus Estonia Iceland Latvia Lithuania Montenegro Northern Ireland Serbia to są ligi nad którymi się zastanawiam, prosze pisać czy któraś z tych lig przyda się komuś ? |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 24.11.2007
|
wszystko sie przyda. Im wiecej bedzie lig tym wiekszy wybór
|
| |
| | #23 | |
| Dołączył: 02.03.2009
| Cytat:
Troll forumowy chce tylko ostrzec naiwnych graczy przed tego typu programami. Troll forumowy wie, że tego typu programy służą tylko i wyłącznie w celu wyciągnięcia kasy od naiwnych graczy. pozdrawiam Troll forumowy. | |
| |
| | #24 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 1 |
Trollu forumowy ja dużo kasy przegrałem na płatnych serwisach ale nie twierdzę w ciemno (tak ja Ty o tym programie) że wszystkie są do bani (obecnie korzystam z 2 +ten program). Gdyby był do bani nie korzystał bym z niego już dzisiaj a mam go od początku.
|
| |
| | #25 | |
| Cytat:
| |
| |
| | #26 | |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 1 | Cytat:
Pozdrawiam | |
| |
| | #27 | |
| Cytat:
A posty będę pisał dopóty, dopóki mnie nie zbanują. To źle, że chcę ludzi ostrzec? Ano źle, bo nikt nie kupi programu. pozdrawiam Troll forumowy | |
| |
| | #28 | |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| |
| | #29 | |
| Cytat:
Link do testów podaj. | |
| |
| | #30 |
|
Dawno mnie nie było. Jak tam program? Wszyscy na wczasy dzięki niemu na Seszele wyjechali, bo nikt się nie odzywa |
| |
| | #31 |
| Dołączył: 04.06.2009 Skąd: Sosnowiec
|
chciałbym też jeśli to możliwe ten programik na tomasz.piszczatowski@gmail.com z góry dzięki
|
| |
| | #32 |
Reputacja: 4 |
Obecnie dopiero pracuję nad wersją SoccerBet 2.0 - wersja ta będzie dostępna po wakacjach ponieważ potrzeba na to bardzo dużo czasu i pracy (napisanie aplikacji, testowanie programu przez beta testerów) Nadal można pobierać wersję SoccerBet 1.0.0.6 W nowej wersji planuję dodatkowo zmienić oraz dodać: - do jednego kuponu będzie można dodawać kilka zdarzeń - program będzie rozpisywać kupony systemowo 4z7 2z3 itp. dzięki czemu będzie można w łatwy i szybki sposób sprawdzić czy opłaca się grać tym systemem. - każda liga będzie miała wyświetlaną informację o skuteczności systemu (dzięki czemu ominiemy pułapki) - planuję również zbierać informację z rozegranych meczy kto dostał żółtą a kto czerwoną kartkę (obecnie w internecie ciężko jest znaleźć kompletne zestawienie kartek i kontuzji) Mam również pomysł nie wiem na ile realny: - mam zestawienie pierwszych składów drużyn (kto ile razy grał, ile kto strzelił bramek) - mogę mieć skład jaki grał w ostatnim meczu - porównuję pełen skład oraz ten który grał ostatnio i wychwytuję kto w ostatnim meczu nie grał (chodzi mi tu o tych zawodników z pierwszego składu którzy grają na codzień i strzelają bramki) dzięki temu będzie wiadomo, że coś jest nie tak z tym zawodnikiem (kontuzja, kartki) Co myślicie o tym pomyśle? |
| |
| | #33 |
| Dołączył: 01.06.2009
|
a czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak ten program działa?
|
| |
| | #34 | |
| Dołączył: 03.02.2009
| Cytat:
| |
| |
| | #35 | ||
Reputacja: 4 | Cytat:
Pierwszy temat z 20-12-2007 Program wspomagający analizę - Analizator v1.0a Drugi temat z 29-12-2008 Nowy program wspomagający analizę (następca analizatora) resztę pytań proszę na maila: soccerbet.admin@gmail.com ps. proszę nie cytować wypowiedzi 'mmodzik' ponieważ jest to zbyt prostacki język i obniża poziom dyskusji. Cytat:
Ostatnio edytowane przez mario22 ; 10-06-2009 o 08:54 | ||
| |
| | #36 | |
| Cytat:
Czyli opiera się na statystykach. Do tego człowiek, który pisze ten program, ustala jakiś własny (najczęściej z kosmosu, albo z własnego widzimisię) algorytm, że jak drużyna A przez trzy sezony zanotowała 5 zwycięstw i dwa remisy z drużyną B, to prawdopodobnie drużyna A wygra, albo zremisuje następne spotkanie z drużyną B. I to wszystko po kursie 1,64. Ale jak drużyna B zmieni trenera, czy też zmieni się sponsor w drużynie B, to ten program możesz sobie wsadzić w.... zakładkę "Ulubione". ps. Acha! Bo zapomniałbym o najważniejszym. W fazie testowej twórca programu daje go za darmo, a w wersji finalnej program jest płatny. Z reguły są to "grosze" - czyli od 10zł do 30zł, ale to jest mały pikuś w stosunku do Twoich ewentualnych wygranych po zakupie programu. To jest po prostu opłata za czas i za trud jaki włozył twórca programu, abyś ty, kliencie, był zadowolony. I pamiętaj, że ci co piszą tego typu programy, zawsze, ale to ZAWSZE działają dla dobra ogółu i służą poradami na forum. A to wszystko po to, żeby Bukmacher poszedł z walizkami. Teraz rozumiesz na jakiej zasadzie to działa? Ostatnio edytowane przez momodzik ; 12-06-2009 o 20:42 | |
| |
| | #37 |
| Dołączył: 20.01.2009 Skąd: Lubliniec
|
ale Ty koleś jesteś wal...... opanuj się troche ze swoimi wypowiedziami, jak przedszkolak normalnie
|
| |
| | #38 | |
| Cytat:
| |
| |
| | #39 | |
| Dołączył: 20.01.2009 Skąd: Lubliniec
| Cytat:
| |
| |
| | #40 | |
| Cytat:
Ostatnio edytowane przez momodzik ; 12-06-2009 o 22:15 | |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| SoccerBet ExploreBet 3.0 za free | mario22 | Programy Bukmacherskie | 29 | 01-02-2011 22:55 |