![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 | |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 440 | Cytat:
a mnie absolutnie dziś nie zaskoczyło. Indolencja strzelecka naszych, wyróżniający się Mila i Sobota i to wszystko. Nikomu niepotrzebny mecz, trzeba liczyć też, że chłopaki mieli presje co by nie było, bo mecz 'reprezentacyjny' taki stres przynosi, a ze stresem każdy z nas miał doczynienia. Tłumaczę ich troszkę, ale też kopałem swego czasu i wiem jak to jest. Faktu to nie zmienia, że są to profesjonaliści i od nich się wymaga - jak najbardziej. Teraz widzicie, dlaczego tak interesowałem się kursem na ten mecz. Wiedziałem, że będzie przepaść, a po decyzji Tobetu pozostał tylko i wyłącznie niesmak, bo pomyłki z mojej strony nie było żadnej. Szkoda, że z ich strony była... | |
| |
| | #42 | ||
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 | Cytat:
Cytat:
I potrzebny i niepotrzebny. Dawno już chciałem zobaczyć Mile w kadrze, bardziej chciałem go zobaczyć w tej podstawowej ale dobre i to. Zobaczymy jak to teraz będzie z nim. I zoabczymy jak mu runda wiosenna wyjdzie.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | ||
| |
| | #43 |
| Dołączył: 08.03.2010
Reputacja: 43 |
No wiecie, nikt sie po nich niczego wielkiego nie spodziewal ale chyba trzeba byc realistami. Wiekszosc tych sytuacji wykorzystali by chlopcy zlapani z pilka pod blokiem a juz na pewno jakis napastnik 3 ligowej Switezianki... Moze to ja zle rozkminiam ale jesli ktos chce sie pokazaz czy to w kadrze chy ogolnie zeby ktos o nim uslyszal to nie ma lepszego miejsca na to niz kadra i strzelenie tam dwoch bramek nawet takim cieniasom. Wiadomo ze u nas w ataku jest Lewy i potem dopiero kilka lat swietlnych za nim nastepni wiec zeby wywalczyc sobie miejsce 2 czy 3 napastnika w kadrze ni trzeba zrobic az tak wiele. A dzisiaj zostala zaprzepaszczona zlota szansa przez tych kopaczy. Trudno jak tutaj ich zjada presja o ktorej wspomniales to tym bardziej nie nadaja sie nawet do bardzo szerokiej kadry na euro.
__________________ |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 40 |
Gdyby ktos zrobil stopklatke w momencie 2 setek Piecha i za niego postawil tam kogokolwiek z ludzi, z ktorymi gram na codzien w pilke to przynajmniej w 1 z tych sytuacji 80% ludzi by trafilo bramke. Duzo ludzi trafiloby 2 bramki. Sam na sam a obronca 3 metry za napastnikiem. Mozna bylo robic wszystko. Walic lufe, technicznie, podcinka, mijac, markowac strzal, puscic siate. Cokolwiek ale nie walic w bramkarza. Zal mi tych co postawili handi.
|
| |
| | #45 |
| Dołączył: 31.01.2007 Skąd: Radom
Reputacja: 546 |
Smuda, jak zwykle po swojemu. Zrobił tylko cztery zmiany, w tym dwie na ostatnie 5 minut.
__________________ bandzioch. |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 10.03.2010 Skąd: Rzów
|
To była reprezentacja ligi i mimo awansu do 1/16 w miare pewnego Legii i super szcześliwego Wisły to ten mecz pokazał gdzie stoi nasza ekstraklasa. Czy Nasi byli zgrani czy nasi grali ze soba pierwszy raz itd itp to ledwie reprezentacja Polskiej Ekstraklasy wygrała z "chłopcami". Dopowiem, że wogóle nie stawiałem tego meczu. DNO
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bośnia i Hercegowina (Premier Liga) - 2011/2012 | witek k | Pozostałe Ligi Europejskie | 4 | Wczoraj 15:03 |
| Polska - Bośnia i Hercegowina 10.12.2010 | (L)egionista87 | Międzynarodowe/Towarzyskie | 18 | 13-12-2010 23:01 |
| Bośnia i Hercegowina 2010/2011 | Doberman | Pozostałe Ligi Europejskie | 0 | 03-11-2010 15:49 |
| HT/FT Bośnia i Hercegowina.. GDZIE? | 450yamaha | Dział dla Początkujących | 1 | 22-03-2010 12:51 |
| Bośnia i Hercegowina | mody4 | Pozostałe Ligi Europejskie | 3 | 14-03-2009 12:43 |