![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Kraków
Reputacja: 108 |
Curling ZIO godz.4:00 mecz:Chiny-Kanada Typ: Chiny Kurs:2.0 Bukmacher:Bwin No tutaj gram przeciwko wielu milionom Kanadyjczykom któzy liczą na dwa złota w Curlingu Kobiet i mężczyzn. Gram na Chinki przeciwko Kanadzie Dlaczego?? Kanadyjki narazie nie pokonane super swietne na tym tueniju ale przyglądnijmy isę ich zwycięstwom. Pierwsze : Kanada-Szwajcara 5-4 wygrana w ostnim endzie w którym miały ostni kamień Drugie:Z japonkami wygrana 7-6 i znowu w ostnim endzie z ostnim kamieniem zwycięstwo 2-0 i pokonanie Japonek Trzecie:Kanada-Niemcy oczywiście wygrana 6-5 po EXTRA ENDZIE w którym miały ostni kamień Czwarte:Kanada-Dania 5-4 i oczywiście wygrana w ostnim endzie 1-0 z ostatnim kamieniem Kanadyjką poporstu się udaje własna publiczność itd Kanadyjki grają słabo ale mimo to udaje im się wygrywac spotkania ale ten czas już minął i czas na pierwszą porażkę i wg. mnie to 2-3 punktową z Chinkami które w wtym turnieju radza sobie cąłkiem nieźle Chinki zajmują obecnie3 miesjce ale mają już 6 meczy rozegranych bilans 4-2 Przegrana tylko ze Szwedkami obrończyniami tytułu Olimpijskiego. Chinki zaczęły od porażki 4-5 z Wielką Brytnią Po EXTRA ENDZIE potem trzy zwcycięstwa wygranych Szwajcaria 8-6 Japonia 9-5 Dania 11-1 !! potem wspomniana porażka ze Szwedkami 6-4 i wygrana z Niemkami wczoraj, Dziś ważny mecz ito nawet bardzo jeśli wygraja wyprzedzą Kanadę i będą mogły spokojnie przygotowywać się do meczy z USA i Rosjankami które powinny odpuścic te mecze wiedząc że nie maja już szans Liczę na Chinki w pierwszej trójce I po wysokim kursie 2.0 dziś powinny wygrać. Buki też na Kanadę pewne nie są bo 1,75 to bardzo sporo Ten typ na 80% lecz Chiny +1.5 za kurs ok. 1.6 Peffka |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 04.11.2008 Skąd: Łódź
Reputacja: 38 |
Staram się w miarę możliwości oglądać turniej Curlingu. Sport mi się bardzo spodobał, chyba jedyna dyscyplina olimpijska gdzie trzeba użyć szarych komórek A wracając do bukmacherki to puściłem dla zabawy za 5 zł na Chinki, tak na przekór gospodynią
__________________ Dla mnie bukmacherka to zabawa. Ale miło jest być na + :) |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 14.02.2009 Skąd: Polska
Reputacja: 31 |
Szwajcarki dzisiaj Japonki pojadą w Curling??
|
| |
| | #24 |
| Dołączył: 10.12.2005
|
Mogolby sie ktos wypowiedzic na temat dzisiejszego meczu Chiny-Szwecja. Osobiście zamierzam pograć dos solidnie Szwedki, ktore maja silny, doświadczony i wyrównany kadrowo zespól w porównaniu z dość młodymi wiekowo Chinkami co wiąże się jednoczesne z mniejszym ich doświadczeniem, które w decydujących momentach moze byc kluczowe. Ponadto bronią tytułu co rowniej jest dodatkową mobilizacją. w pierwszym meczu Szwedki wygraly 6-4 badajze, ale tu bym nie przywiazywal az takiej uwagi do tego spotkania. Jakie jest wasze zdanie?
|
| |
| | #25 | ||
| Dołączył: 13.02.2010
| Cytat:
Nie opłaca się. Cytat:
__________________ Moje typy curlingu, zapraszam - http://www.forum.bukmacherskie.com/f...rtu-41616.html | ||
| |
| | #27 | |
| Dołączył: 18.04.2009
Reputacja: 59 | Cytat:
Szwedzi wczoraj z Brytyjczykami nie zachwycali (zwłaszcza skip...) natomiast Kanadyjczycy grają bajecznie. Dodatkowo kobiety awansowały do finału , więc nie pozwolą sobie na wstyd | |
| |
| | #28 | |
| Dołączył: 18.04.2009
Reputacja: 59 | Cytat:
Tak jak przewidywałem : w 5 i 6 endzie Szwedzki skip zawalił ostatnie kamienie darując Kanadzie 4 punkty , i nie byli w stanie tego odrobić | |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Curling | P_SNK | Sporty Zimowe | 138 | 08-04-2012 12:07 |
| Wyniki curling | lukikuro | Dział dla Początkujących | 0 | 04-04-2007 16:32 |
| curling-Mistrzostwa Europy | fcbialas | Sporty Zimowe | 0 | 10-12-2006 00:39 |
| ManU (2 - 1) Blackburn 25-01-2006 (Curling Cup) | Laha | Premier League i Puchary | 0 | 25-01-2006 15:00 |
| Wigan (1 - 0) Arsenal 10.01.2006 (Curling Cup) | impulsive | Premier League i Puchary | 0 | 09-01-2006 19:26 |