Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betclic

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-12-2011, 01:53   #1

Bet clic a wplata i wyplata na inne konto.

Czy to prawda ze pieniadze są wyplacane tą samą drogą i na to samo konto z ktorego byly wplacane? Poniewaz mam pewien problem. Konto mam zarejstrowane na siebie, a pieniadze zostaly wplacone z innego konta i problem tkwi w tym ze konto to jest mojego syna, to samo nazwisko itp lecz inne imie i do tego jest nie pelnoletni. (ale jestem wspolwlascicielem tego konta) Czy Betclic moze sie przyczepic podczas wyplacania pieniedzy? No bo jesli zostaly wplacone z konta bankowego o roznych danych niz moje i pieniedza przyjeli to powinni chyba wyplacic mi na to konto.

Mial ktos taki przypadek???

I czy jesli sie przyczepia to moge uzyc argumentu ze jestem wspolwlascicielem tego konta, lub wykombinowac cos zeby wpisac nr konta syna a dane moje?
czesiu125 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 02:49   #2

Reputacja: 101
Ile to ja już razy tak robiłem... nie masz się o co martwić chłopie. Konto bankowe na inne imię niż w Betclicu, a przy wypłacie nie ma najmniejszych problemów. Jest to przyjazny buk, w przeciwieństwie do Betsafe albo Betguna, tak więc nie masz się o co martwić .
BuzzerBeater jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betclic > Bet clic a wplata i wyplata na inne konto.

Odpowiedz