![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.12.2007 Skąd: TG !
| Poważna Sprawa !
Witam zwracam się do użytkowników betclika . Otóż postawiłem mecz że 1 gol wpadnie po strzale nogą postawione 30zł po golu zakład zatwierdzony wygrana ! . Ale Gdy nie miałem na koncie tylko 42gr. Po meczu zostało napisane GOL SAMOBÓJCZY i zabrali mi 30zł ;/ a na konie miałem tylko te 42gr i tylko to mi wzieli i teraz pytanie . Czy jak wplace sobie na konto powiedzmy 100zł to oni mi zabiorą te 30 ? czy nie? Proszę o szybką odpowiedź ważne . Z góry dziekuje |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.02.2007
Reputacja: 22 |
Ale zagmatwanie opisałeś swój problem. Chodzi oto, że źle tobie rozliczyli kupon (na twoją korzyść) i później te wygrane pieniądze przegrałeś/wypłaciłeś? I tej chwili powinieneś mieć minusowy stan konta? Jeśli tak, to jak teraz wpłacisz pieniądze, to niestety, ale mogą tobie odliczyć z depozytu twój debet Ostatnio edytowane przez luminat ; 03-12-2011 o 11:14 |
| | |
| | #3 |
|
No bo chodzi o to że w tym samym czasie postawiłem 2 mecze 1 z tym golem a drugi mecz na live że nie padnie juz bramka (padła przegrałem = 0,00zl) a na konie zostało 42gr ;/ i ten nieszczęsny gol samobójczy . I teraz pewnie jak wpłace to mi wezmą moje dokładnie 29,58 ?
|
| | |
| | #4 | ||||||||
|
Dokładnie takie coś dostałem
Ostatnio edytowane przez NiKo*23 ; 03-12-2011 o 11:18 Powód: Oczywiście zaliczone do przegranej | ||||||||
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 06.02.2007
Reputacja: 22 |
Tak wezmą, ale zawsze jest jeszcze jedno wyjście - możesz zmienić bukmachera, a do betclicka juz nigdy nie wpłacać - z drugiej strony 29,58zł to nie majątek i decyzja należy do ciebie jak postąpisz.
|
| | |
| | #6 | ||||
|
Teraz właśnie znalazłem że : Anulowano tą wygraną i odjęto 42zł ;/ Czyli napewno po wpłaceniu pieniędzy zostanie to odebrane | ||||
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
No to zmień buka, jest wiele, wiele i ponownie wiele lepszych od BC.
|
| | |
| | #8 |
|
No będę musiał . Tylko co teraz wybrać ;/ z solidna oferta bonusową ! I gdzie się fajne gra
|
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Przejrzyj działy, wszystko jest dokładnie opisane. Poczytaj opinie i wbij w wątki o promocjach.
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 13.04.2011 Skąd: Funtlandia
Reputacja: 1473 |
Miałem kiedys podobna sytuację..Tyle ze inna kwota..Puściłem kupon, gdzie potencjalna wygrana wynosiła nieco ponad 1000 GBP..(ponad 5000 PLN)..Po 10 minutach kupon został rozliczony jako wygrany ( a żaden mecz sie nawet nie rozpoczął)..Stan konto wzrósł o ta kwotę..Jako, ze najgłupszy nie jestem to całość zleciłem do wypłaty..Pech dla buka, ze się kapnął w momencie gdy wypłata wyszła od nich..Stan konta na czerwono - 1000 GBP Codziennie po kilka wiadomości z prośbą o kasę..
__________________ Pomogłem? Kliknij w "dzięki" NHL wg. Funta Zapraszam również tutaj: Football australijski wg. Funta |
| | |
| | #12 |
|
Po rozmowie na czacie z Panią Ania i opowiedzeniu tej całej sytuacji nastąpiła weryfikacja mojego konta przez administratora i dostałem taką satysfakcjonująca wiadomość: Anna: Nie zostanie Panu potracone po wplacie depozytu.
__________________ Следует также иметь возможность проиграть! |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Głupia sprawa. | Kovalem | Bukmacherzy Stacjonarni | 6 | 25-08-2010 22:40 |