![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Promocja BetClic - zakład bez ryzyka do 200 zł! Promocja w Betclic MEGAPROMOCJA: Zakład bez ryzyka do 200 zł plus Koszulka klubu Juventus Turyn z podpisami graczy plus Piłka Nike z podpisami graczy Juventusu Turyn ![]() Już dzisiaj otwórz konto a jeśli przegrasz swój zakład otrzymasz - aż do 200 PLN zwrotu! Dodatkowo możesz wziąć udział w losowaniu 3 oryginalnych koszulek z podpisami graczy Juventus Turyn i 2 piłek firmy nike także z podpisami graczy. Poniżej krótka instrukcja korzystania z promocji: 1. Zarejestruj się w Betclic ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania Cashbacku Kliknij i zarejestruj konto tutaj <= ====> PROMOCJA w Betclic <==== >>>>> Kliknij i zarejestruj konto tutaj <<<<< 2. Złóż pierwszy depozyt. 3. Wnieś pierwszy zakład do 200 zł. 4. Jeśli dobrze obstawiłeś- WYGRAŁEŚ. 5. Jeśli nie wygrasz - otrzymasz zwrot 100%, którą można NATYCHMIAST wypłacić. 6. Chcesz wygrać oryginalną i unikatową koszulkę lub piłkę? Wnieś zakłady na łączną kwotę min. 150pln (w przypadku koszulki) lub 50pln (w przypadku piłki) do 30 czerwca i wyślij swoje zgłoszenie na adres e-mail: promocje@bukmacherskie.com W tytule wpisz promocja Betclic, w treści wpisując swoje dane i kwotę obrotu. Oferta tylko dla nowych graczy w Betclic, zarejestrowanych ze specjalnego linku. Promocja tylko dla nowych użytkowników, którzy dokonają depozytu za pomocą karty lub przelewu. Można także wpłacić środki w 15 minut klikając "Przelewy 24". Bezpieczny zakład może być postawiony tylko na zdarzenie o min. 3 możliwych wynikach (np. mecz piłkarski - wygrana/ remis/ przegrana). Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. Promocja obejmuje zarówno zakłady pojedyncze, jak i wielokrotne (akumulowane). Nie ma minimalnego kursu dla bezpiecznego zakładu. Koszulka Juventusu i piłka wyglądają tak: ![]() Warunki promocji Cytat:
__________________ | |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 13.06.2010
|
Witam. Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o grę w bukach internetowych. I nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem powyższy regulamin. 1. Czy mogę wpłacić np. 100zł i zagrać za 55zł? - w przypadku przegranej zwrócą mi 55zł? Czy jednak muszę zagrać za całą wpłaconą kwotę (w tym wypadku 100zł) i przy ewentualnym niepowodzeniu zwrócą mi 55zł? Inny przykład: wpłacam 55zł, gram za 20zł - przegrywam, zwracają 20zł? 2. Odnośnie punktu nr 3 w regulaminie - jeśli dobrze zrozumiałem to mogę postawić na jednym kuponie np.: 2 mecze piłkarskie (1x2) i jeden siatkarski (1 2)? Nie wiem również czy w tym lub w innych bukach internetowych można grać systemem, tak jak ma to miejsce w bukach naziemnych, np. 1z2, 2z3, 3z7, itp.? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. |
| |
| | #3 |
|
1. Wpłacasz sto złoty, grasz za 55. Jeżeli przegrasz, to pieniądze wrócą na Twoje konto w Betclic w przeciągu niecałych 10 minut. 2. Musisz postawić, kupon na mecz piłki nożnej, siatkówki, bądź koszykówki - czy innego sportu, w którym możliwe są trzy wyniki przegrana/wygrana/remis. Kupon nie może być wielokrotny, czyli tzw. kumulacyjny. Mam nadzieję, że przynajmniej trochę udało mi się pomóc. Pozdrawiam, Skyline. |
| |
| | #4 |
|
Dzięki za odp. Co do zakładu wielokrotnego to nie masz racji. Mogę zagrać taki kupon i w takim wypadku mogę również zagrać jakiekolwiek zdarzenia, przynajmniej 2. Jeśli przegram, zwracają do 55zł. Odpowiedź z Działu Obsługi Klienta: Cashback, czyli „Zakład bez ryzyka” jest promocją skierowaną do osób, które po raz pierwszy rejestrują się w serwisie Betclic. Pozwala ona graczom na odzyskanie stawki za pierwszy przegrany zakład, aż do wysokości 55 PLN. Zwrot postawionej stawki można od razu wypłacić (po uprzedniej weryfikacji dokumentów). Aby skorzystać z tej oferty należy dokonać depozytu za pomocą: - standardowego przelewu bankowego; - serwisu Przelewy24; - karty kredytowej. Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers nie są wliczane do promocji cashback. Gracze mogą postawić zakład pojedynczy, lub zakład wielokrotny. Zakład pojedynczy powinien spełniać następujące warunki: wydarzenie sportowe musi posiadać min. trzy opcje rozliczenia zakładu. Przykładem takiego wydarzenia jest mecz piłki nożnej, gdzie możliwe jest obstawienie wyniku meczu. Dostępne są tu 3 opcje rozliczenia: wygrana/przegrana/remis (1-X-2). Prosimy pamiętać, iż nie każda dyscyplina sportowa gwarantuje opcję remisu. W razie zakładu wielokrotnego możesz obstawić jakiekolwiek zdarzenia na jednym kuponie. Nie ma tutaj ograniczeń. Ostatnio edytowane przez demigod ; 14-06-2010 o 15:51 |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 23.07.2008
|
tylko ze w innych bukach wielokrotny to nie to samo a akulmulacyjny, a wiec jak to w kocu jest ? Moge postawic pare meczow z AKO ??
Ostatnio edytowane przez mateusz7 ; 18-06-2010 o 12:47 |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 22.09.2010
|
Rozumiem że, jakbym postawił dzisiejszą ligę mistrzów, tzn. konkretnie 6 meczy, to w przypadku przegranej mi zwrócą te 55 Zł ?
|
| |
| | #7 |
| Dołączył: 08.11.2009
Reputacja: 5 |
Dokladnie tak.
|
| |
| | #8 | |
| Dołączył: 22.03.2008
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 03.07.2006 Skąd: =
|
Witam. Panowie i Panie zagrałem na Legia Warszawa - Lechia Gdańsk Wynik meczu : Remis i oczywiście przegrałem natomiast nie zwrocili mi stawki? Co jest grane?? Konto zalozone 1 raz i wpłacone przez paysafecard
__________________ EDIT BY ADMIN |
| |
| | #10 | |||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Udało się rozwiązać sprawę? Z jakiego korzystasz internetu? Jeśli dzielisz IP z innymi użytkownikami to być może, nieświadomie złamałeś pierwszy punkt regulaminu promocji: Cytat:
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |||
| |
| | #11 |
| Dołączył: 28.10.2010 Skąd: GŚ
|
Słyszałem kiedyś od znajomego, że jego kuzyn się zarejestrował i postawił te 55 zł na zakład kombinacyjny z kursem ~80, wygrał, ale nie dostał kasy bo złamał 6 pkt regulaminu. Wszystko było OK, a jednak nie dostał kasy.
|
| |
| | #12 |
| Dołączył: 17.09.2009
Reputacja: 16 | punktu 6 raczej nie zlamal bo ciezko 6. Waluty 6.1. Transakcje mogą być przeprowadzane w poniżej podanych walutach: Euro (EUR / €), Brytyjski Funt Szterling (GBP / £) i Polski Złoty (PLN / zł), Forintach węgierskich (HUF) i czeskich Koronach (CZK), rumuńskich Lejach (RON), szwedzkich Koronach (SEK), duńskich Koronach (DKK) i norweskich Koronach (NOK). Waluta, z której Klient korzysta musi być tą samą walutą, którą wybrał jako główną w chwili otwarcia Konta. Betclick zastrzega sobie prawo do anulowania wniesienia zakładu lub wypłaty zakładu i/lub wygranej w pewnych walutach oraz do wypłacenia należnej kwoty w odpowiedniej dla konta walucie. |
| |
| | #13 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Na przyszłość - pisz tylko to czego jesteś pewien bo to co robisz to pomówienie. Ja mam bardzo dobre wspomnienia z promocjami na BC. Nigdy nikt mi nie robił problemów i jakoś ciężko mi wierzyć w bezpodstawnego bana.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| |
| | #14 |
| Dołączył: 14.11.2010
|
A czy promocja obowiązuje gdy wpłace pieniądze za pomocą przelewu w banku takiego z druczku.
|
| |
| | #15 |
Reputacja: 864 |
Obowiązuje. Jak założysz konto to masz opcję wpłat. Jest też przelew bankowy. Możesz równie dobrze iść do banku i wypełnić taki druczek. Dane Bank Pekao S.A (PLN) Numer konta: 53124059181111000049114339 Kod SWIFT: PKOPPLPWXXX Bank Zachodni WBK S.A. (PLN) Numer konta: 94109028510000000105094524 Kod SWIFT: WBKPPLPPXXX Jeżeli Twój bank wymaga podania adresu, prosimy wpisać poniższe dane: Envoy Services Limited 31 Percy Street London W1T 2DD Najważniejsze jest to: Prosimy nie zapomnieć podać w tytule przelewu numeru referencyjnego (tylko i wyłącznie, nie może tam być żadnych innych znaków), który pojawi się wraz z danymi do wpłaty. To wszystko jest dostępne jak masz już konto i chcesz wpłacić.
__________________ |
| |
| | #16 |
|
Ale obawiam się jednego. Mam internet radiowy ze stałym ip. Kiedyś mój brat zakladał konto w Betclic. I teraz boje się, że jeśli ja założę konto to nie dostane bonusu, bo jest w regulaminie napisane, że każdy powinien mieć swoje ip. Co tym sądzicie? |
| |
| | #17 |
To masz bardzo duże szanse na problemy. Generalnie nie polecam w takim przypadku brać udziału w promocji.
__________________ |
| |
| | #18 |
|
Tak właśnie też pomyślałem... Konto było zakładane z rok temu... Pieniądze nie były wpłacane, rozmyślił się... A nie da się tego jakoś sprawdzić czy jest szansa na bonus? |
| |
| | #19 |
Jeśli nie wpłacał kasy to oznacza, że nie brał udziału w promocji... w konsekwencji Ty możesz skorzystać.
__________________ |
| |
| | #20 |
|
A to kamień z serca... On tak założył, i zrezygnował bo znalazł gdzieś coś lepszego.. Ok to po wczorajszych twoich poradach i dzisiejszych jutro lecę wpłacić pieniądze.. Szkoda tylko, że przez Moneybookers się nie da, żeby otrzymać bonus... |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 200zł + koszulka Juventusu z autografami!! | Vader | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 227 | 01-03-2012 23:35 |
| zakład bez ryzyka | marjol | Unibet | 9 | 28-09-2011 16:53 |
| Betsson Zakład Bez Ryzyka | andr_w | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 6 | 06-03-2009 14:55 |
| Zakład bez ryzyka BetClick - pytanie | andr_w | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 21 | 20-02-2009 15:16 |