![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.03.2010
| Wpisanie zlego adresu podczas rejestracji
Witam mam problem ,wczoraj zarejestrowalem sie na Betclic-u i wygralem troche kasy chcialem to wyplacic jednak podczas rejestracji popelnilem blad i wpisalem zly adres. tzn nie jest on zly ale nie zgadza sie z tym ktory mam w dowodzie osobistym , chcieli ode mnie jakis rachunek lub wyciag z konta ale na zadnym z nich nie widnieje moje nazwisko ze wzgledu na to ze nie jestem zameldowany pod tym adresem , co robic!? ratujcie bo napisali ze mi nie wyplaca kasy jesli im nie przesle potwierdzenia adresu , moge im wyslac rachunek za prad z tym adresem ale nie bedzie mojego nazwiska
Ostatnio edytowane przez robertcik1989 ; 05-03-2010 o 07:27 |
| | |
| | #2 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Ciężka sytuacja. Rozumiem że wpisałeś swój adres zamieszkania a nie zameldowania... Biorąc pod uwagę wiek, zakładam że się tylko pomyliłes i nie próbowałeś nic wyłudzać Na Twoim miejscu próbowałbym to wyjaśnić. Prześlij im dowód osobisty, wyciąg z banku z tym prawdziwym adresem... albo screenshot'a strony głównej konta bankowego i DODATKOWO jakiś dowód wynajęcia mieszkania w którym mieszkasz. Możesz też próbować przekonać ich że się przeprowadziłeś-pokazując np. dowód z zamazaną datą ważności i numerem dowodu (wydaje mi się, że powinni to zaakceptować jeśli dodasz, że zawsze to robisz profilaktycznie Z reszta jest to ryzykowne Jakbyś miał problem to pisz PW, jak wrócę do domu to postaram się pomoc
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
Ostatnio edytowane przez kukla ; 05-03-2010 o 11:11 | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 16.05.2010
|
Ja tez popelnilem taki blad i zastanawialem sie dlugo jak go naprawic. Wystarczy ze napiszesz do nich maila ... i powiesz o co chodzi i to powinno rozwiazac problem.
|
| | |
| | #4 |
| Ban Dołączył: 13.05.2007
|
Pewnie grał za te 55zł co jest bez ryzyka więc będą go ostro sprawdzać Zawsze podostaje ci paszport , prawko. i książeczka wojskowa |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Polskie czcionki podczas rejestracji | szyman4 | PinnacleSports | 1 | 07-12-2009 21:19 |
| Potwierdzenie adresu | mistrzzakładów | Gamebookers | 2 | 13-02-2009 09:49 |
| błąd podczas rejestracji | jasiek09 | Expekt | 3 | 17-11-2007 17:25 |
| Zablokowanie konta , przez wpisanie błędnego hasła. | Limak122 | Bwin | 5 | 04-03-2007 19:06 |
| Błąd podczas rejestracji | gallanonim | Expekt | 4 | 30-01-2007 10:56 |