Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betclic

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 05-03-2010, 01:07   #1

Wpisanie zlego adresu podczas rejestracji

Witam mam problem ,wczoraj zarejestrowalem sie na Betclic-u i wygralem troche kasy chcialem to wyplacic jednak podczas rejestracji popelnilem blad i wpisalem zly adres. tzn nie jest on zly ale nie zgadza sie z tym ktory mam w dowodzie osobistym , chcieli ode mnie jakis rachunek lub wyciag z konta ale na zadnym z nich nie widnieje moje nazwisko ze wzgledu na to ze nie jestem zameldowany pod tym adresem , co robic!? ratujcie bo napisali ze mi nie wyplaca kasy jesli im nie przesle potwierdzenia adresu , moge im wyslac rachunek za prad z tym adresem ale nie bedzie mojego nazwiska

Ostatnio edytowane przez robertcik1989 ; 05-03-2010 o 07:27
robertcik1989 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-03-2010, 11:06   #2
Moderator

Reputacja: 1142
Ciężka sytuacja. Rozumiem że wpisałeś swój adres zamieszkania a nie zameldowania...
Biorąc pod uwagę wiek, zakładam że się tylko pomyliłes i nie próbowałeś nic wyłudzać
Na Twoim miejscu próbowałbym to wyjaśnić. Prześlij im dowód osobisty, wyciąg z banku z tym prawdziwym adresem... albo screenshot'a strony głównej konta bankowego i DODATKOWO jakiś dowód wynajęcia mieszkania w którym mieszkasz.
Możesz też próbować przekonać ich że się przeprowadziłeś-pokazując np. dowód z zamazaną datą ważności i numerem dowodu (wydaje mi się, że powinni to zaakceptować jeśli dodasz, że zawsze to robisz profilaktycznie). Gorzej jednak jeśli rejestrowałeś się tydzień temu albo już im powiedziałeś jak wygląda sytuacja-w takim wypadku nie radzę kombinować.
Z reszta jest to ryzykowne

Jakbyś miał problem to pisz PW, jak wrócę do domu to postaram się pomoc

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

Ostatnio edytowane przez kukla ; 05-03-2010 o 11:11
kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-05-2010, 00:18   #3

Ja tez popelnilem taki blad i zastanawialem sie dlugo jak go naprawic. Wystarczy ze napiszesz do nich maila ... i powiesz o co chodzi i to powinno rozwiazac problem.
Wroclaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-05-2010, 18:48   #4
Ban

Pewnie grał za te 55zł co jest bez ryzyka więc będą go ostro sprawdzać
Zawsze podostaje ci paszport , prawko. i książeczka wojskowa
Rebmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betclic > Wpisanie zlego adresu podczas rejestracji

Odpowiedz