![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 18.12.2007 Skąd: z internetu
Reputacja: 18 | GTD TURBO, NO REBUY, LATE REG.
witam, moje zapytanie jest odnosnie turnieju GTD Turbo gdzie blindy zmieniaja sie co 5 minut, a rejestracja konczy sie w pol godziny po rozpoczeciu turnieju. Zakladajac ze w calym turnieju w sumie wezmie udzial okolo setka graczy a miejsca premiowane beda sie zaczynaly 1-20. Jak jest najlepiej zaczac gre czy od samego poczatku czy dopiero przy koncu rejestracji? Dodam, ze interesowalyby mnie jakiekolwiek miejsca premiowe (wysokie wpisowe) i kolejne pytanie jaka taktyke dobrac do tego typu rozgrywki, czytalem wiele w necie na ten temat ale chcialem sie poradzic mimo wszystko graczy, ktrzy maja doswiadczenie w tego typu rozgrywkach i koncza takie turnieje z powodzeniem. Generalnie bardziej zalezy mi na odpowiedzi na pierwsze zadane pytanie. Czy zbyt wczesne wejscie do turnieju nie skonczy sie zbyt szybka strata blindow, a z drugiej strony czy wejscie po pol godzinie gry nie skonczy sie zbyt duza dysproporcja w stackach Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Ostatnio edytowane przez qrchuck ; 16-01-2012 o 10:49 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
Wiadomo ze na poczatku grasz mega tight, typowe ABC, grasz tylko z premium hands, wyciagasz value. Wiec skoro zarejestrujesz sie od poczatku bedziesz miec 30 minut wiecej na zbudowanie wiekszego stacka kosztem fishow. Rejestrujac sie w ostatniej chwili na 6lvlu blindow, bedziesz musial praktycznie grac push or fold.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nowy, turbo, extra magiczny system na NBA - test. | Olo | Kupony ze Statystykami | 83 | 23-04-2012 21:33 |
| 100 000 $ GTD | Suchoparek | Turnieje specjalne | 3 | 27-02-2011 00:33 |
| Wynik w reg. czasie gry w pucharach. | Macioras | STS | 4 | 27-10-2010 17:22 |
| 100.000 GTD rebuy Sunday - turek unibet | Artur18 | Świat Pokera | 2 | 13-09-2009 13:41 |