Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-12-2007, 17:34   #1
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
10$ No Bez Depozytu

rejestrujemy się tutaj http://affiliate.dimelinesports.com/servlet/affiliate.Cow?ID=23865
i pozniej wysylamy maila na dimelinesportsbook@gmail.com z tematem:"free $10" i z naszym ID
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 17:49   #2
 
Avatar ucubucu
 
Dołączył: 23.03.2006
Skąd: bartoszyce
Postów: 169
n ie wiesz jakie sa warunki wyplaty ?


ale masz piękny awatar dałbym ci soga gdyby była tutaj taka możliwość
ucubucu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 17:49   #3
 
Avatar Risto44
 
Dołączył: 22.12.2007
Postów: 112
na stronce nie ma mowy o free $10.... jak z obrotem, wyplata? i czy to w ogole jest sprawdzone??
Risto44 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 17:52   #4
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
obrot nie wiem jaki, to promo zobaczylem na innym forum, tez myslalem ze sciema ale dzis patrze i kasa jest pogramy i zobaczymy
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 17:58   #5
 
Avatar Risto44
 
Dołączył: 22.12.2007
Postów: 112
gdzie znajde ID? czy chodzi Ci o login??
Risto44 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 18:07   #6
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
Cytat:
Napisał kristofer4k ->

gdzie znajde ID? czy chodzi Ci o login??
no chodzi o login
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 18:53   #7
 
Dołączył: 05.11.2006
Postów: 579
Cytat:
Napisał [URL="http://affiliate.dimelinesports.com/servlet/affiliate.Cow?ID=23865"

http://affiliate.dimelinesports.com/servlet/affiliate.Cow?ID=23865[/URL]
$10" i z naszym ID
co to za refelink ma byc
__________________

Damian0012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 18:56   #8
 
Avatar MistrzAA
 
Dołączył: 08.02.2007
Skąd: mam wiedzieć
Postów: 979
Reputacja: 112
tam w pokera nikt nie gra...

a soft jakby ten sam co amcopoker,
MistrzAA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2007, 19:14   #9
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
Cytat:
Napisał miroslawl2 ->

co to za refelink ma byc
to nie jest moj ref, a promo wziąłem z innego forum wiec skopiowalem link
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 02:02   #10
 
Dołączył: 23.04.2007
Skąd: Wrocek
Postów: 223
hehe defacto nikogo tam nie ma dobre chyba że niewidzialni są
grassssss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 02:03   #11
 
Avatar Karlos83
 
Dołączył: 22.12.2006
Postów: 981
Dostal ktos jeszcze ta kase w ogole ?
Karlos83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 10:03   #12
 
Dołączył: 25.11.2005
Postów: 251
Reputacja: 2
ten adres mailowy jakis trefny

nie moge wogole wyslac
androlo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 11:27   #13
 
Dołączył: 21.05.2005
Postów: 23
ja wysłałem do nich meila wczoraj i jak narazie nic
lukasz1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 11:51   #14
 
Avatar Karlos83
 
Dołączył: 22.12.2006
Postów: 981
Ta tez cos mi sie tu nie podoba po dluzszym zastanowieniu, jaka powazna firma zaklada sobie skrzynke na gmailu (ogolnodostepnej skrzynce)...
Karlos83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 12:04   #15
 
Dołączył: 17.06.2007
Postów: 118
po 48 godzinach jest 10 dolców gadalem na czacie
rogaliszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 12:39   #16
 
Avatar MistrzAA
 
Dołączył: 08.02.2007
Skąd: mam wiedzieć
Postów: 979
Reputacja: 112
też dostałem te 10$ ale to jakiś mieiąc temu, ale wątpie żeby takie gówno wogóle było wypłacalne...
MistrzAA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 13:01   #17
 
Avatar Risto44
 
Dołączył: 22.12.2007
Postów: 112
Ja zarejestrowalem sie wczoraj przed 18 i kasy jak nie bylo tak nie ma dalej.... Poza tym wyglada to na jakas lipe.. jak ktos z tego cokolwiek wyplaci to bedzie cud ale coz cuda sie w swieta zdarzaja, takze Wesolych Swiat
Risto44 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 13:05   #18
Forum VIP
 
Avatar radek03
 
Dołączył: 31.03.2007
Postów: 1,938
Reputacja: 150
ja kase dostalem i juz przegralem tak wiec nie powiem wam czy wyplacają czy nie ale moze komus sie uda
radek03 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2007, 16:00   #19
t0l
 
Avatar t0l
 
Dołączył: 26.09.2007
Postów: 101
Nie chce nic mowić, ale nie wierze w to, że jakaś poważna firma miałaby skrzynke na gmailu...
t0l jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-12-2007, 14:01   #20
Forum VIP
 
Avatar MAzaq
 
Dołączył: 15.11.2005
Skąd: Szczecin
Postów: 2,131
Reputacja: 189
Śmieszna firma
Ciekawe, czy ktoś z Was cokolwiek wypłaci.
__________________

MAzaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów > 10$ No Bez Depozytu

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
10 bez depozytu Tomixx Promocje w Kasynach 1 03-02-2008 13:53
Bez depozytu wredny11 Promocje Pokerowe 1 10-01-2008 00:25
25 $ bez depozytu 19krako91 Bonusy i Promocje u Bukmacherów 4 03-12-2006 07:52



Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.