Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-01-2007, 10:32   #1
evo

200%! Betway.com

Betway oferuje nowy bonus, niedawno zakonczyla sie promocja 100% Bonusu a juz dzis jest 200%!

''Bonus na starcie - wszyscy nowi klienci Betway.com mogą otrzymać darmowy zakład od Betway.com, aż do kwoty 200 złotych! Zarejestruj się, dokonaj wpłaty i zagraj swój pierwszy zakład w naszym serwisie bukmacherskim. Darmowy zakład aż do kwoty 100 złotych otrzymasz automatycznie!'' Wiecej info na stronie.

Moze nie wszyscy wiemy, ale poprzedni bonus dostarczyl wiele rozczarowania... nie bylo tak pieknie jakby sie to wydawalo. Jezeli bedziecie rejestrowac sie w Betway.com z checia otrzymania promocji, zapoznajcie sie dokladnie z regulaminem jak i piszcie do supportu.

Moge powiedziec, ze bukmacher jest ciekawy. Osobiscie brakuje mi infolini, email zdecydowanie mi nie wystarcza, chociaz odpowiedzi sa szybkie jak i mozna powiedzziec chyba najszybsze sposrod reszty bukmacherow, ale ta reszta posiada telefon. Tym samym nie włożyłbym tam ostrej kasy, chociaz ostatnio wyplacalem pieniadze na Moneybookers i odbylo sie bez problemu, trwalo to 24h.
Uwazam ze Betway.com jest wypelniony haczykami i o pomylke nie trudno.
evo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-01-2007, 10:56   #2

Re: 200%! Betway.com

Cytat:
Napisał evo

Betway oferuje nowy bonus, niedawno zakonczyla sie promocja 100% Bonusu a juz dzis jest 200%!

''Bonus na starcie - wszyscy nowi klienci Betway.com mogą otrzymać darmowy zakład od Betway.com, aż do kwoty 200 złotych! Zarejestruj się, dokonaj wpłaty i zagraj swój pierwszy zakład w naszym serwisie bukmacherskim. Darmowy zakład aż do kwoty 100 złotych otrzymasz automatycznie!'' Wiecej info na stronie.

Moze nie wszyscy wiemy, ale poprzedni bonus dostarczyl wiele rozczarowania... nie bylo tak pieknie jakby sie to wydawalo. Jezeli bedziecie rejestrowac sie w Betway.com z checia otrzymania promocji, zapoznajcie sie dokladnie z regulaminem jak i piszcie do supportu.

Moge powiedziec, ze bukmacher jest ciekawy. Osobiscie brakuje mi infolini, email zdecydowanie mi nie wystarcza, chociaz odpowiedzi sa szybkie jak i mozna powiedzziec chyba najszybsze sposrod reszty bukmacherow, ale ta reszta posiada telefon. Tym samym nie włożyłbym tam ostrej kasy, chociaz ostatnio wyplacalem pieniadze na Moneybookers i odbylo sie bez problemu, trwalo to 24h.
Uwazam ze Betway.com jest wypelniony haczykami i o pomylke nie trudno.

z tego co kiedys wyczytałem na zagranicznych forach, to oni dosc slabo stoja, dlatego daja te bonusy, reklamuja sie zeby ludzie kase wplacali owszem daja 200% ale to nie do konca prawda =grasz zaklad za 200 zl wygrywasz 100 zl i oni nie daja ci tylko to co wygrales oprocz kwoty jaka postawiles --maja duzo haczyków i jak ktos chce tam inwestowac to niech dobrze przeczyta regulamin -osobiscie to wole nie wchodzic do nich
bodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-01-2007, 11:03   #3
evo

Betway to nie Expekt

a przy okazji Bodi ten 'twoj' worldbet.com to jest na pewno wieksze gowno od Betway.
stare 23-01-2007, 11:10   #4

Cytat:
Napisał evo

Betway to nie Expekt

a przy okazji Bodi ten 'twoj' worldbet.com to jest na pewno wieksze gowno od Betway.
Jaki znowu niby mój ? wiesz co młodziencze popyskuj tacie swojemu...a na Forum nie uzywaj takich słow -ja wyraziłem swoja opinie kulturalnie...więc rada na przyszłosc wydoroslej, chyba ze chcesz kolejne ostrzezenie otrzymac od Admina
stare 23-01-2007, 11:50   #5
evo

oMG! ale sie zbulwersowales, przeciez 'twoj' wyraznie napisalem w cudzysłowie, majac na mysli twoja informacje na temat promocji tego buka, ktorego zareklamowales na forum, wiec przy okazji napisalem ze jest to wielkie bagno. Komu ja pyskuje ? :P
stare 23-01-2007, 13:51   #6

Ta promocja jednym słowem jest do d...
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów > 200%! Betway.com

Odpowiedz