![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #22 | |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 | Cytat:
Może to było spowodowane tym że kilka dni wcześniej miałem nieprzyjemną rozmowę z gościem który na każde pytanie odprowadzał mnie do regulaminu.No ale pozdro, wysokich wygranych.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 13-01-2012 o 14:47 | |
| | |
| | #23 | |
| Dołączył: 11.02.2008 Skąd: Bytom / Kraków
Reputacja: 3 | Cytat:
Maciej C Kwalifikujacy zaklad moze byc dowolny Mariusz czyli moge postawic nawet zaklad pojedynczy z kursem 1.01 przez komorke za 100 i rowniez otrzymam 100? Maciej C Tak Nic, tylko korzystać | |
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 15.01.2008
|
Gadasz głupoty. Regulamin jest taki jaki był czyli trzeba mieć minimum 1 mecz z kursem minimum 1,5.
|
| | |
| | #25 | |
| Dołączył: 11.02.2008 Skąd: Bytom / Kraków
Reputacja: 3 | Cytat:
| |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 | celahim dobrze pisze - zakład, który dzięki któremu dostajemy bonusa nie ma żadnych obwarowań co do wysokości kursów. Dopiero zakłady, które robią nam obrót bonusem muszą mieć kurs min. 1.50 i mogą być to zwykłe single. Wykonuję właśnie obrót tym bonusem, wiec wszystkie informacje z pierwszej ręki. Pozdrawiam
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 19.08.2009 Skąd: Tomaszów Maz.
Reputacja: 22 |
Witam Po przeczytaniu tematu postanowiłem napisać do Bet365 Paulina K dołączył(-a) do tej rozmowy. Rozmawia Pan/Pani z Paulina K Paulina K Witam w Czacie na żywo Bet365. W czym mogę pomóc? robert witam robert od jakiegos czasu gram przez komorke robert i chcialem zapytac czy mi przysługuje jakis bonus robert ? Paulina K Proszę o chwilę cierpliwości. robert ok Paulina K Czy mogę prosić Pana o podanie nazwy użytkownika i czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa? Paulina K Nie mamy od Pana/Pani żadnej wiadomości. Czy chce Pan/Pani nadal kontynuować rozmowę? Paulina K Proszę zwrócić uwagę, że czat ten zostanie automatycznie zakończony, ponieważ od dłuższego czasu nie otrzymaliśmy od Pana/Pani żadnej wiadomości. robert tak robert 100icki robert xxxx Paulina K Niestety ale nie ma takiej oferty dostepnej na Panskim koncie robert no wlasnie a dla czego ? robert czytam na forum ze macie taki bonus ja sporo gram przez komorke Paulina K Poniewaz Panskie konto niekwalifikuje sie do jej uzyskania robert a dlaczego ? Paulina K 14. Jedna oferta na osobę, rodzinę, gospodarstwo domowe, adres e-mail, numer telefonu, ten sam numer formy płatności (np. karta kredytowa lub debetowa, Neteller itp.) i dzielony komputer, np. szkoła, biblioteka publiczna i miejsce pracy. Zastrzegamy sobie prawo do wycofania dostępności dowolnej oferty lub wszystkich ofert dla jakiegokolwiek klienta lub grupy klientów. Oferty mają tylko zastosowanie do klientów, którzy złożyli rzeczywisty depozyt w Bet365. robert i ktorego z tych warunkow nie spelniam ? robert bo sie pogubilem juz Paulina K Tylko jedna osoba na to samo IP moze skorzystac z tej oferty Paulina K Dlatego Pan juz sie niekwalifikuje robert hehheheh robert ale u mnie w domu tylko ja gram u was i nikt inny robert wiec o co tu chodzi Paulina K My mamy inne informacje Paulina K Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc? robert nie mam 2 kont Paulina K Przykro mi ale niekwalifikuje sie Pan do tej oferty no cóż widocznie Paulinie something *****ałos w głowie. Za parę minut napisze do nich i zapytam czy jest sens wpłacać im kase bo może mają chęć zablokować mi konto pozdrawiam serdecznie |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
Akurat z polskim supportem Bet365 nie ma co podejmować dyskusji na pewne tematy bo oni i tak stwierdzą że jesteś murzynem, a na końcu spytają czy mogą jeszcze w czymś pomóc.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| | |
| | #30 |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007
Reputacja: 192 |
Dokladnie. Oni sami sie w tym wszystkim gubia. Kiedys jak bralem ten bonus przez komorke to powiedzieli mi na czacie ze kurs moze byc dowolny nawet 1.01. Teraz jak bylem u ziomeczka i on sie pytal na czacie to mu koles powiedzial ze kurs musi byc minimum 1.50 co jest bzdura. Widac sami nie wiedza co mowia ... A i jeszcze jesli chodzi o granie przez kompa. Oczywiscie nie ma z tym zadnego problemu, poprostu wchodzimy przez strone www.mobile.bet365.com i tyle. (ale widze ze i tak byla juz o tym mowa)
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ Ostatnio edytowane przez roY. ; 15-01-2012 o 00:34 |
| | |
| | #31 | |||
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! | |||
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 30.07.2009 Skąd: Łomża
Reputacja: 19 |
Może ktoś mi sprecyzować warunki obrotu. Bo mam wątpliwości, nie mogą być single ? Minimalny kurs na zdarzenie to 1,50 czy na kupon ?
|
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
1,50 na jeden typ musi być |
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 15.08.2008 Skąd: Warmia
Reputacja: 55 |
To jak w końcu jest z korzystaniem z tej stronki przez kompa ? Robią problemy, czy to tylko sporadyczne przypadki były ? Wiadomo, stawiasz na własną odpowiedzialność, ale ryzyko wcale może nie jest takie duże. Wolę się upewnić wysłuchując najpierw kilku opinii. Pozdro.
|
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 01.08.2010
Reputacja: 14 |
Osobiście grałem przez kompa i żadnych problemów nie było.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zwrot do 25euro;/100PLN za zakład na Puchar Davisa przez komórkę! | Tobet.com | Tobet | 0 | 02-12-2011 23:45 |
| 100% 200zł bet365 tylko przez wap | kamilleon | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 94 | 04-03-2011 16:45 |
| Bet365 100% aż do 100PLN | depee | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 5 | 17-07-2008 23:31 |
| Bonus na EURO 100% 100 PLN BET365 | dami21 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 1 | 06-06-2008 22:52 |