![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.02.2009
Reputacja: 11 | Bonus w bwin z eurotipa:
takie cos otrzymalem na koncie korzystal ktos z tej promocji???? oto e-mail: Witamy. Oto kilka informacji dla użytkowników strony Eurotip.pl - wirtualnego bukmachera. Zgarnij specjalny bonus 50 PLN od Bwin.com: 1. Wpłać na swoje konto w Bwin.com 50 PLN. 2. Postaw na Bwin.com przynajmniej jeden zakład kombi na 3 różne wybrane przez Ciebie dyscypliny za 25 PLN. 3. Po dokonaniu zakładu wyślij swoje zgłoszenie na adres konkurs@bwin.com w temacie wpisując Eurotip.pl, a w treści swój nick w Bwin.com. 4. Czekaj na doładowanie swojego konta bonusem 50 PLN Jeżeli nie jesteś jeszcze użytkownikiem Bwin.com, kliknij w poniższy link, zarejestruj się i zgarnij bonus: http://www.eurotip.pl/bwin/ Eurotip.pl Team http://www.eurotip.pl/ ---------------------------- Ten email został do Ciebie wysłany z uwagi na subskrypcję wiadomości z Eurotip.pl. Jeśli nie chcesz już otrzymywać naszych emaili możemy osunąć Twoje konto z systemu. Po prostu skontaktuj się z nami support@eurotip.pl |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 21.01.2009
Reputacja: 8 |
Tego typu konkursy organizowane są w różnych serwisach. Ja np brałem udział w konkursie 3x3 w konkurencyjnym forum bukmacherskim gdzie: trzeba złożyć 3 zakłady każdy po min. 10 zł i na każdym 3 różne dyscypliny. I też przesłać należy do nich maila z nickiem z bukmachera w treści oraz w tytule maila nazwę serwisu. Zostałem wylosowany i wygrałem 50 zł, i teraz czekam na zasilenie mojego konta |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 24.08.2006 Skąd: Jaworzyna
Reputacja: 41 |
W eurotipie daja bonus odrazu po postawieniu czy tez trzeba liczyc ze Cie wylosuja??
|
| |
| | #5 |
Reputacja: 11 |
Taka odp dostalem od bwina .dodatkowo pisalem do Eurotipa ale nie dochodza e-maile system moja na poczcie je odrzuca dziwne........ Szanowny Panie XXX, Dziękujemy za mail. Uprzejmie informujemy, iz firma Bwin jest sponsorem nagrod w konkursie lecz nie jest jego organizatorem. Dlatego tez prosimy o bezpośredni kontakt z organizatorem konkursu, czyli z frimą Eurotip.pl, celem wyjaśnienia Pana nieotrzymanej nagrody. Informujemy, ze jak tylko organizator konkursu prześle do nas liste zwyciezcow, nagroda zostanie dopisana do Pana konta zakładów. Przykro nam za wszelkie niedogodności. W przypadku dalszych pytań prosimy o kontakt. Zpoważaniem Team z Bwin b'inside Green Members |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 03.07.2006 Skąd: elbląg
Reputacja: 9 |
to samo było z Bet-at-home tylko że jakiś gość załorzył sobie poczte bet-at-home@o2.pl i po wpłacie 200zł kazał wysyłoać sobie e-maila ciekawe ilu mu wpłaciło
|
| |
| | #7 |
| Dołączył: 13.11.2007 Skąd: cybeRPrzestrzeń
Reputacja: 26 |
Właśnie się dowiedziałem, że to nie jest rzekomo żaden przekręt... Bonus jest dopisywany tylko we wtorki Promocja dzisiaj się zakończyła, więc temat do zamknięcia Ostatnio edytowane przez BatoniQ ; 29-03-2010 o 18:29 |
| |
| | #8 |
a ja narazie czekam na bonusa zrobilem tak jak mi kazali napisze jak dostane bonusa.....
|
| |
| | #9 |
| Dołączył: 12.01.2007
|
ja dostałem e-maila z eurotip.pl , że kasa bedzie na koncie po 2 dniach od zakonczenia promocji, czyli do 31 marca powinna byc kasa na koncie
|
| |
| | #10 |
| Dołączył: 13.11.2007 Skąd: cybeRPrzestrzeń
Reputacja: 26 |
Sprawdźcie konta, ja dzisiaj otrzymałem bonus |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 12.01.2007
|
potwierdzam kasa na koncie
|
| |
| | #12 |
ja dzis dostalem bo gram troche u nich i moze nie zaakceptowali ale mam kase na koncie |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Odbierz bonus na Bwin | Cypis78 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 1 | 04-08-2009 10:03 |
| Bwin i bonus. | klio | Bwin | 8 | 12-02-2009 23:04 |
| bonus w bwin | Rexaar | Bwin | 2 | 17-01-2008 17:04 |