![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Darmowy zakład w William Hill - 25 euro na Super Bowl Promocja w William Hill Nie zwlekaj! ==>> Zarejestruj się już teraz <<== Super Bowl XLVI w Indianapolis jest tuż tuż! Starcie New England Patriots z New York Giants zapowiada się na wielkie widowisko! Z tej okazji William Hill rozpoczął Odliczanie do Super Bowl dając swoim klientom szansę na darmowy zakład. >> Założ konto << Postaw przynajmniej 10 £/€ na rynek handicap (spread) meczu Super Bowl, a natychmiast otrzymasz darmowy zakład o wartości połowy Twojego zakładu handicap. Darmowy zakład możesz wykorzystać na którykolwiek zakład z Propozycji Specjalnych na Super Bowl. Maksymalna wartość darmowego zakładu wynosi 25 £/€. Odliczając dni do Super Bowl, od 26. stycznia do 4. lutego, codziennie dokładamy jedną Propozycję Specjalną do naszej rosnącej oferty na Super Bowl. Na pewno znajdziesz coś interesującego dla siebie. Każda nowa Propozycja Specjalna nawiązuje do pamiętnego momentu lub rekordu z historii meczów Super Bowl. Czy podczas Super Bowl XLVI także padnie nowy rekord? Twój darmowy zakład będzie dostępny po postawieniu zakładu kwalifikacyjnego (zakład na rynek handicap/spread) na Super Bowl XLVI. Oferta darmowego zakładu nie może być wykorzystana w połączeniu z jakąkolwiek inna ofertą darmowego zakładu. Obowiązują standardowe reguły William Hill dotyczące zakładów na futbol amerykański. Promocja rozpoczyna się o 12:00 (CET) w czwartek 26. stycznia ==>> Kliknij i zarejestruj się <<== Ja Jak zdobyć darmowy zakład:k z ==>> Kliknij i zarejestruj się <<==dobyć Darmowy Zakład: Postaw swój zakład kwalifikacyjny, którego szczegóły przedstawione są powyżej, przed rozpoczęciem meczu. Po złożeniu zakładu kwalifikacyjnego, darmowy zakład będzie już na Ciebie czekał – możesz go złożyć na jakąkolwiek Propozycję Specjalną na Super Bowl. Jak postawić darmowy zakład: po wybraniu odpowiedniej Propozycji Specjalnej na Super Bowl i podaniu stawki, poniżej kuponu zakładów pojawi się okienko z opcją wykorzystania w tej chwili darmowego zakładu. Pamietaj, aby podać w polu stawki łączną Twoją wartość darmowego zakładu. Darmowy zakład należy wykorzystać w przedziale czasowym podanym powyżej. Zasady ogólne Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 04.01.2008
Reputacja: 6 |
Skomplikowana ta pro stąd moje pytanie, chciałem postawić za 10 euro : X New England Patriots (-3.0) @ 2.00 czyli powinienem dostać 25 w formie darmowego zakładu , który mogę postawić na immr speccjalne rynki w tym samym meczu ???, np na margines zwycięstwa, lub samo zwyciestwo. Czy dobrze zrozumiałem. Prosze o odp. . Bo jakoś mało kumaty w ten tzw "futbol" amerykański. ale warto zagrać na pewno.
__________________ tylko WBA Ostatnio edytowane przez Arturro100 ; 27-01-2012 o 16:36 |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 01.08.2010
Reputacja: 14 |
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale uważam ze jak postawisz 10 euro to dostaniesz darmowy zakład wynoszący 5 euro. Jeśli chcesz otrzymać darmowy zakład w wysokości 25 euro to musisz wpierw postawić zakład za co najmniej 50 euro. Jeśli chodzi o zakłady to chyba możesz przeznaczyć na dowolny zakład. Nie ma wyraźnie napisane, że musisz zagrać jakiś zakład specjalny, który dokładają codziennie. Z drugiej strony w tabeli do darmowego zakładu przypisane jest zdarzenie specjalne wiec tu do końca nie jestem pewien.
|
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1096 | Cytat:
__________________ | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 65 | 15-05-2012 20:19 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Marcin-Odra | Angielska Piłka w Najlepszym Wydaniu II | 0 | 06-01-2012 21:31 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | Angielska Piłka w Najlepszym Wydaniu z William Hill | 0 | 30-08-2011 22:47 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | VI Hockey Cup | 0 | 30-08-2011 22:47 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | William Hill | 0 | 30-08-2011 22:10 |