Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 11-10-2006, 19:48   #1

FREE 50$ na TitanPoker (nowa promocja!)

Witam

Znalazłem bardzo ciekawą promocję w internecie, na dodatek dostępną dla Polaków (co w tej branży pokerowych promocji jest raczej rzadkością).

Trochę wyjaśnień:

Otóż całkowicie za darmo można dostać 50$ w kasynie www.TitanPoker.com !

Cały proces przebiega szybko i całkowicie darmowo, bez konieczności wpłacania jakichkolwiek pieniędzy. Proces otrzymania pieniędzy trwa od 1 do 5 dni.

Są to normalnie, prawdziwe dolary po rozegraniu około 500 rozdań w Holdem'a możemy sobie kasę wyjąć z kasyna do banku.

A więc tak...

Żeby dostać 50$ do TitanPokera, klikamy w ten oto banner:

-------------------------------------------------------

Postępujemy zgodnie z instrukcjami zawartymi w 9 punktach (większość opisana obrazkowo), aby w końcu dostać upragnione 50 dolców

================================================== ===============

To by było na tyle

50$ to około 150zł. To chyba sporo kasy aby zacząć grać na poważnie w Pokera On-Line?

Oficjalnie pieniądze mogą otrzymać tylko osoby, które nie mają jeszcze kont Real Casch w tych kasynach (czyli kont na prawdziwe pieniądze), promocja jest skierowana tylko dla nowych użytkowników.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
RiTu

ritu@interia.pl
GG: 1607799
RiTu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-10-2006, 21:30   #2

założyć nowe(2.) konto i dostać bana :/ nie zachęcaj do oszust bo pozniej ktos moze stracic .
gruchol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-10-2006, 22:38   #3

Można zawsze zarejestrować na babcie/wójka/kolege/rodzica jak ktoś się boji
stare 12-10-2006, 07:57   #4

Jesli ktos zaczyna krecic i zaklad drugie konta itp to nietety pozniej tak są Ci Polacy spostrzegani w bukmacherce ze im konta blokuja albo nie ma nic juz pozniej za free dla Polakow - narod troszke wydoroslec musi i stac sie troche bardziej uczciwy--żeby inni patrzyli na nas tak ajk my tego sami chcemy=bo pozniej tylko narzekamy dlaczego tego czy innego darmowego depozytu nie ma dla Polakow- no niestety bo polacy to kombinatorzy pozdrawiam
bodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-10-2006, 15:52   #5

Cóż, promocja jest skierowana do użytkowników co jeszcze nie mają Real Money konta w tych kasynach. Jeżeli ktoś już ma, to może zaryzykować i założyc nowe - tylko to miałem na myśli. Nie zmienia to faktu, że to super promocja
stare 12-10-2006, 18:18   #6

Re: FREE 75$ na PartyPoker / 50$ na TitanPoker (nowe promocj

Cytat:
Napisał RiTu

http://www.pokernetonline.com?a_aid=KASA
Reflink a tego tu sie nie uznaje proponuje ostrzeżenie
Andreoid jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-10-2006, 21:21   #7

Morduje się z pisaniem artykułu, pokazuje jak można zdobyć ciężko dostępną kase za free, a Wy mi nie dość, że usuneliscie ref linka to jeszcze warna w prezencie mam dostac

Anderoid, ten banner Bet-at-home'a który masz w sygnaturce jest refferem, ma w linku "affiliate".
stare 13-10-2006, 09:47   #8

Reputacja: 17
Cytat:
Napisał RiTu

Morduje się z pisaniem artykułu, pokazuje jak można zdobyć ciężko dostępną kase za free, a Wy mi nie dość, że usuneliscie ref linka to jeszcze warna w prezencie mam dostac

Anderoid, ten banner Bet-at-home'a który masz w sygnaturce jest refferem, ma w linku "affiliate".
taki jest regulamin i masz go przestrzegać nie ma że boli
sadam666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-10-2006, 12:03   #9

Reputacja: 67
Chłopaki ja powiem wam tak... nie uczcie innych oszustw. Nie zakładajcie kolejnych kont na tych stronkach, obojętnie na wujka\babcie\kota \psa. Ja już wielokrotnie miałem blokowane konta z powodu tego że jestem POLAKIEM-jest to wstyd że inni robią coś takiego a inni z tego powodu cierpią. Miałem konto w jakimś niemieckim buku co dawał chyba 2 lub 5 euro za free obracam sobie spokojnie kasiorą, a tu za 2 dni nagle konto ban

Napisałem tym szwabom QUE BASA to mi napisali że ta promocja nie być dla Polska i Polaki.

Podobne rzeczy dzieją się w Bwin, tam blokowanie konta jest codziennością i wtedy to polecam angielski support a nie polski.

Także nie uczcie młodego pokolenia kanciarstwa. Nie dość że Niemcy przez pokolenia będą nas uważać za leniów i złodzei samochodów to wam jeszcze tego mało.

Takich zagrań w stylu otwórz sobie 10 kont nie popieram :34tger5y: (z jednego IP )
Jak ktoś chce mieć więcej kont to niech sobie założy z innego IP i na kolegę który mieszka nie na tej samej ulicy lub miejscowości bo może być nie halo
TO tyle mojego wykładu o morlaności
Krzysztof1985 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów > FREE 50$ na TitanPoker (nowa promocja!)

Odpowiedz