![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.06.2006
| Promocja Ladbrokes- Free Bet 50zł !!! Darmowy zakład o wartości 50 PLN ---> Ladbrokes <--- Załóż konto, dokonaj pierwszego depozytu, a następnie postaw dowolny pojedynczy zakład za minimum 50 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o wartości 50 PLN. Formularz rejestracyjny Warunki promocji: * Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników Ladbrokes, którzy podczas rejestracji wprowadzą poprawny kod promocyjny. * Oferta dostępna jest dla osób pełnoletnich. * Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników korzystających z serwisu internetowego lub telefonicznego. * Zakład kwalifikujący należy postawić w dniu rejestracji konta w serwisie Ladbrokes. * Oferta jest niedostępna dla osób dokonujących depozytów za pomocą metody Moneybookers. * Aby otrzymać darmowy zakład 50 PLN należy dokonać depozytu i postawić pojedynczy zakład o minimalnej wartości 50 PLN. * Darmowy zakład zostanie przyznany na konto gracza po rozliczeniu zakładu kwalifikującego. * Darmowy zakład można postawić na dowolne wydarzenie sportowe w serwisie internetowym lub telefonicznym. * Darmowy zakład należy postawić na pojedyncze wydarzenie. * Darmowy zakład należy wykorzystać w ciągu 7 dni. * W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona. * Unieważnione zakłady kwalifikacyjne nie uprawniają do otrzymania darmowego zakładu. * Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes. * Oferta jest dostępna tylko dla klientów korzystających z polskiej wersji serwisu Ladbrokes.com zarejestrowanych z polskim adresem zamieszkania. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji danych wybranych klientów przed przyznaniem darmowego zakładu. * Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i jeden adres IP przypada tylko jeden bonus powitalny. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do zakończenia oferty bez konieczności powiadomienia użytkowników. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom. * Obowiązuje regulamin Ladbrokes. ---> Ladbrokes <--- Oferta akutalna od 15 stycznia 2011 r. ------------------------------------------------------------------------- Poprzednia oferta. Ladbrokes gigant na rynku zakładów sportowych zawitał na polski rynek! Angielski bukmacher oferuje polskim klientom atrakcyjną promocję . Wpłacamy 150zł np przez przelewy24 , stawiamy za 150zł i mamy 150zł free beta do wykorzystania, nic nie jest napisane o obrocie. Ostatnio edytowane przez jasiek09 ; 14-02-2009 o 19:48 |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.08.2008 Skąd: Krakow
|
juz sie zarejestrrowalem i faktycznie tylko przez przelewy24, ktos tam gram i moze cos powiedziec o tym bukmacherze?
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 11.02.2008
|
Sprawdzona firma. Jeszcze w zeszłym roku mieli możliwość wpłaty przez MB. Nie wiem jak teraz. Pochwalić ich muszę za błyskawiczne wypłaty. Kursy nie najgorsze, ale dla mnie buk z kategorii "obrócić bonus i wypłacić". Szkoda, że taki mały ten bonus. Chyba w zeszłym roku ostro przejechali się na Polakach (wtedy dawali freebet 100GBP). |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Bielsko-Biała
Reputacja: 2 |
czołowy bukmacher w Anglii, w Londynie maja siedziby w każdej dzielnicy niemal
|
| | |
| | #7 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 375 |
Tak to prawda, Ladbrokes to olbrzymia firma bukmacherska. W pełni wypłacalna, przelewy 24 mi nawet bardziej pasują niż MB :P
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 17.11.2008
|
"Załóż konto i postaw pojedynczy zakład za 150 PLN a otrzymasz darmowy zakład tej samej wysokości" To niezaleznie czy ten pierwszy zaklad na 150 zl za moja kase wygram czy tez przegram to i tak dostane te 150 od nich ? |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Stawka nie zostanie zwrócona w przypadku wygranego zakładu
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 10.02.2009 Skąd: Piaski
|
Freebeta można od razu wypłacić?
|
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
czyli co dostaje freebeta i gram za niego i odrazu moge wyplacic?
|
| | |
| | #12 | |
| Dołączył: 22.01.2006 Skąd: Kalisz
| Cytat:
| |
| | |
| | #13 |
|
nie wiem tylko czy sami dopisują freebeta czy trzeba się o niego upomnieć bo wczoraj zagrałem i narazie nie ma
|
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 12.11.2008 Skąd: Nowy Sącz
|
Ja wybrałem inna walute niż PL i mam teraz problem nie działa mi mozliwość wpłaty przez przelew 24 plus pisałem do suportu o zmiane waluty ale nic to nie dało zero odzewu.
|
| | |
| | #15 | |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #16 |
Reputacja: 11 | Za pierwszy pojedynczy zakład klient otrzyma darmowy zakład o równawartości pierwszego (150) mozna postawic dubla czy tylko singla? |
| | |
| | #17 |
|
jak już będziesz miał darmowy zakład to jak klikniesz sprawdź jak będziesz miał np dubla, to jak Ci nie zatwierdzi to znaczy że nie można |
| | |
| | #18 |
Reputacja: 11 |
Mhm, zeby nie bylo tak ze postawie dubla a nie dostane freebeta bo sie okaze ze mial byc singiel.. |
| | |
| | #19 | |
| Cytat:
edit, tam jednak pisze pojedynczy zakład czyli raczej singiel | |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 05.01.2009
|
Ja też mam parę pytań odnośnie tej promocji: 1. czy można dokonać wpłaty kartą kredytową 2. czy mogę postawić na singla za więcej niż 150 zł, np. 300zł 3. co oznacza, że "Stawka nie zostanie zwrócona w przypadku wygranego zakładu" 4. I jak wygram swój zakład to dostaje 150zł i jak przegram to też dostanę??? |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nowa oferta powitalna Ladbrokes - Free bet 50 PLN | Ladbrokes | Ladbrokes | 15 | 09-06-2011 21:11 |