![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Promocja w Betfair - Darmowy Zakład 20 euro i zwrot gotówki DARMOWY ZAKŁAD BEZ RYZYKA 20 EUR & ZWROT GOTÓWKI - ZASADY I WARUNKI PROMOCJI DARMOWY ZAKŁAD BEZ RYZYKA 20 EUR
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| Dołączył: 26.09.2009
|
zaklad bez ryzyka tylko w euro czy może być też w funtach ?(ustawilem jako walute funt i nie da sie tego zmienić niestety |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 26.07.2007
| przegrany zaklad
postawilem 22euro (w gieldzie na live, ze Nadal wygra 2. seta ) i przegralem, pokieruje mnie ktos, co mam teraz zrobic?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 14.09.2011 Skąd: Kraków
|
Jeżeli mi zwrócą kasę to trzeba dokonać jakiegoś obrotu?
|
| | |
| | #6 |
|
A jak postawię i zdarzenie się zakończy to co mam dalej zrobić by dostać ten darmowy zakład? EDIT: Dlaczego po obstawieniu widniej w zakładce "nieprzyjęte"? Znaczy, że obstawiony czy trzeba coś jeszcze zrobić? Ostatnio edytowane przez Kiler91 ; 15-09-2011 o 10:43 |
| | |
| | #7 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Samo powinno się pojawić automatycznie. To jest giełda zakładów, na Twój zakład musi się znaleźć chętny. Poczytaj tutaj: http://www.forum.bukmacherskie.com/f141/ http://www.forum.bukmacherskie.com/f257/
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
Paranoja z tym bukmacherem. Mam tylko nadzieje, że wygra dzisiaj Kazań i wypłacę od razu wszystko co tam mam.
|
| | |
| | #9 | |
Reputacja: 864 | Cytat:
Podałem Ci linki gdzie możesz poczytać. Poza tym taka opinia nic nie znaczy - daj jakieś konkrety a nie takie puste słowa.
__________________ | |
| | |
| | #10 |
|
Czyli z tego co rozumiem, wystawiam taki zakład i jakiś pan/i go przyjmuje i jeżeli Kazań wygra to on musi mi zapłacić 12 Euro, a jeżeli będzie inny wynik to 20Euro trafia w jego ręce. Tak to działa?
|
| | |
| | #11 |
Reputacja: 864 |
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 01.12.2010 Skąd: nie powiem.
Reputacja: 14 |
może ktoś wyjaśnić na czym polega ta promocja bo nie kumam nic. jeżeli wpłacę 20e, postawie na jakis zaklad 20e i je przegram to dostane 20e bez zadnych warunkow? o co chodzi z tym zbieraniem punktow w drugiej czesci promocji? |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 01.12.2010 Skąd: nie powiem.
Reputacja: 14 |
ale rozumiem ze te promocje sa polaczone czyli zwrot 20e w przypadku przegrania 1 zakladu i zbieranie tych punktow a nie jedno albo drugie? 20e za przegranie pierwszego zakladu jest zwracane bez zadnych warunkow? |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 13.09.2011
|
A teraz ja mam pytanie, wpłaciłem przez przelewy24 30 euro, postawilem już 3 zakłady (ale je odsprzedałem-trading) Więc czy te 3 zakłady które postawiłem tak jakby skończyły mi już tą promocje ? Bo je odsprzedałem więc tak jakby nie do końca grałem, czy jeżeli teraz postawie na jakieś zdarzenie 20 euro to mi je zwrócą jeżeli przegram ? dzięki z góry za odpowiedź |
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 01.10.2011
| Cytat:
| |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 30.08.2011
Reputacja: 6 |
Panowie bo zdrowo się w tym pogubiłem ;] Wpłaciłem 20euro, postawiłem zakład all in kupon przegrany, mam rozumieć, że teraz dostaje darmowy zakład za 20euro czyli tyle co postawiłem tak ? Jeżeli dostaje zwrot to w ciągu jakiego czasu pojawi się on u mnie na koncie. Wiadomo piszą 48h ale średnio po jakim czasie $ są na koncie ? Ostatnio edytowane przez siami ; 05-10-2011 o 15:42 |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 30.08.2011
Reputacja: 6 |
Nie wiedzieć czemu rejestrowałem się z tego baneru wyżej ... Wpłaciłem 20 euro zagrałem zakład po czym upomniałem się o freebet 20ojro do supportu. "Uprzejmie informujemy, iż na Pańskim koncie znajduje się kod promocji PLB222. Niestety promocja ta zakonczyła się w zeszły roku. W związku z czym nie otrzyma Pan zwrotu za przegrany zakład. Jeśli Pan chce możemy teraz zmienić kod promocji lecz będzie musiał Pan ponownie spełnić warunki promocji. Prosimy mieć na uwadze, iż promocyjny zakład nie musi mieć stawki 20 Euro. Lecz tyle ile Pan przegra, do 20 Euro, tyle otrzyma Pan zwrotu." Nie rozumie czyżby baner Marcinie był nieaktualny ? |
| | |
| | #19 | |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1096 | Cytat:
__________________ Ostatnio edytowane przez Obserwator (M) ; 28-10-2011 o 09:00 | |
| | |
| | #20 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Nie wiem skąd macie kod PLB222. Link jest aktualny. Wchodzimy na link podany w pierwszym poście (lub banner). Widzimy informacje o promocji "zakład za 20 euro bez ryzyka" Klikamy załóż konto i będziemy mieć kod upoważniający do otrzymania promocji. Pamiętajcie o wyczyszczeniu ciasteczek przed rejestracją! Jeśli ktoś wchodził na Betfair wcześniej z innych linków to musi wyczyścić, w innym razie nie otrzyma darmowego zakładu! Należy o tym pamiętać zawsze, gdy się rejestrujemy się na jakieś stronie!
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 65 | 15-05-2012 20:19 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | Angielska Piłka w Najlepszym Wydaniu z William Hill | 0 | 30-08-2011 22:47 |
| Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy! | Vader | William Hill | 0 | 30-08-2011 22:10 |
| Promocja: Nawet 200zł na darmowy zakład! | Marcin-Odra | Betway | 3 | 04-07-2011 19:30 |