![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 446 | Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 100 zł dla nowych graczy! Promocja w Betsafe MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości do 100zł Promocja aktualna od 8 marca 2010 r. do odwołania. ![]() Już dzisiaj otwórz konto i otrzymaj 100% Bonusu Otwarcia Konta - aż do 100PLN 1. Zarejestruj się w Betsafe ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu >> Kliknij i zarejestruj konto tutaj << 2. Wpłać depozyt na twoje konto gracza i zagraj za kwotę wpłaty zakład minimum podwójny (dwa lub więcej zdarzeń na kuponie) aby zakwalifikować się do 100% bonusu od depozytu. Łączny kurs na kuponie musi wynosić minimum 1.80, a najniższy kurs pojedynczego zdarzenia na kuponie nie może być niższy, niż 1.25. 3. Nie później niż 7 dni po zagraniu zakładu prześlij e-mail na adres plbonus@betsafe.com, w którym podaj swój ID gracza, lub nazwę użytkownika w temacie wiadomości i zgłoś się po bonus. 4. Dział obsługi klienta aktywuje bonus na Twoim koncie gracza. Standardowo bonus zostanie dodany maksymalnie w ciągu 24 godzin. Proszę jednak zwrócić uwagę, że w trakcie trwania kampanii ten czas może ulec wydłużeniu. >> Kliknij i zarejestruj się << Warunki promocji: Cytat:
| |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 03.07.2006 Skąd: elbląg
Reputacja: 9 |
wpłacałem do nich jakieś dwa tygodnie temu po wysłaniu e-maila bonus dopisali po jakiś 5 godzinach co do wypłat to nie wiem bo postawiłem ostatnie 420zł na mecz Juventus-Catania i zakończył się remisem |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 07.04.2007
Reputacja: 1 |
prowadza weryfikacje telefoniczna. dzwonili doslownie 2 minuty po rejestracji. |
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 274 | Cytat:
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj | |
| | |
| | #5 |
Reputacja: 446 |
Poki co mile zaskoczenie bo zwazylem napis ze jak support nie odpowie w przeciagu 15 min to dostajemy 30 pln takze wyglada na profesjonalne podejscie (bo to ze napisane nie znaczy ze dostaniemy NIestety mam konto w PKO i dzis przelew nie dojdzie takze napisze pozniej jakie wrazenia :P |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 28.08.2008 Skąd: Opole
|
Jak narazie same Wpłaciłem pieniądze. Wysłałem maila odnośnie bonusu. W ciągu dosłownie 10 min potwierdzenie na maila o przyznaniu środków i oczywiście kaska na koncie Jedno co mnie zastanawia, stawiałem zakład i przy zatwierdzaniu pojawiły się jakieś informacje o tym, że zakład tzn stawka i chyba wygrana musi być potwierdzona przez bukmachera i jeśli nie zostanie potwierdzone to kupon może nie być realizowany. Nie wiem dokładnie o co chodziło. Nie mniej jednak wysłałem w tym celu maila do supportu, więc przetestujemy te 15 minut hehe i zobaczymy co odpiszą. Jak narazie zostaje przy |
| | |
| | #7 |
|
Czas w jakim bukmacher odpowiedział na maila wyniósł 7 minut a chodzi w tym o to: poniżej treść maila: Witam, Z uwagi na możliwość uzyskania wysokiej wygranej zakład został przekazany do naszego pracownika zajmującego się oceną ryzyka. Po dokonanej ocenie zakład został zaakceptowany. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Trochę dziwne, że prowadzą taka kontrolę, ale co tam, zobaczymy jak to będzie. |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 27.02.2006 Skąd: Stąd !
|
Jedna lipa jest taka że do bonusu liczy się tylko kupon w którym jest typ na kurs 1.5 .. Już wolał bym ako np. 3 większe niż typ 1,5.. Bo 1,5 to juz pewne ryzyko małe ale zawsze.. Jeżeli źle to z rozumiałem poprawcie mnie...
|
| | |
| | #9 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 13.03.2008 Skąd: Skubianka/Lwo
Reputacja: 56 |
to w koncu jest weryfikacja tel?
|
| | |
| | #11 | |
| Dołączył: 27.02.2006 Skąd: Stąd !
| Cytat:
| |
| | |
| | #12 |
Reputacja: 785 |
Krótkie info. Może się komuś przydać. Zapytałem, czy zanim dopiszą mi bonus liczy się obrót. Otrzymałem odpowiedź twierdzącą. Hi, I'm afraid our polish man in charge needs to put your bonus in your account. The will be at work early in the morning. But if you make some bets now of course your bets will count for the turn over requirements
__________________ |
| | |
| | #13 | |
| Dołączył: 07.04.2007
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| | |
| | #14 | |
| Cytat:
do mnie nie dzwonili o potwierdzenie... a support odpowiada w języku polskim... nie wiem jak ty to zrobiłeś że po angielsku odpowiedź dostałeś... | |
| | |
| | #15 | |
Reputacja: 785 | Cytat:
Odpisali mi po angielsku bo pisałem do nich po angielsku. Polski support czynny jest do 18;00. A ja napisałem do nich po 19;00 i pisałem na angielski support. Dlatego Bonus pewnie dodadzą mi rano. To jak się uwinę może dziś w nocy zrobię obrót Mecz NHL po 10 min. od zakończenia rozliczyli. Choć w połowie meczu już mogli dać kasę bo over już siadł...
__________________ | |
| | |
| | #16 |
Reputacja: 446 |
Wplata przez przelewy 24 i blyskawiczny bonus = cala kasa, z bonusem wlacznie w przeciagu max 10 minut pojawila sie na koncie gracza. Pozytywnie, oferta dosyc uboga z tego co widze ... zobaczymy jak z wyplata |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 02.10.2005
| Betsafe to bardzo pożądna firma,nie wiem czemu wcześniej się z nią nie wzięliście za łby |
| | |
| | #18 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 274 |
Póki co jak najlepsze wrażenia. Zwłaszcza support ! Napisałem po angielsku prośbę o bonusa po 55 sekundach (!) bonus był już na koncie i dostałem mejla zwrotnego. Miazga ...
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 06.04.2006
Reputacja: 1 |
Narazie ogromny pozytyw, rowniez wyslalem maila po angielsku i bonus po okolo minucie na koncie |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Cała Polska
| OK
Popieram, polecam buka. Magazyn sportowy TIPS, w swoim wszechstronnym teście największych europejskich firm bukmacherskich, wybrał firmę Betsafe.com najlepszym na świecie sportowym bukmacherem. Również uważam, że ten nowy skandynawski bukmacher okaże się prawdziwym hitem. Co mi się najbardziej podoba oprócz bogatej oferty to support, już po tym widać, że profesjonalnie podchodzą i szanują klienta: 15 minutowa gwarancja supportu Jeśli nie udzieli Ci odpowiedzi w 15 minut, dadzą ci 30 PLN Pozdrawiam Ps. Oby Real zdobył LM, please bo w grę wchodzi i dobry |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PROMOCJA: Bonus do 200 zł dla nowych graczy! | Marcin-Odra | Bet365 | 102 | Dzisiaj 14:20 |
| Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200 zł dla nowych graczy | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 384 | 13-01-2012 11:30 |
| Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!! | Vader | Tobet | 19 | 05-04-2010 00:44 |
| Jetbull dla nowych graczy Deposit Bonus - 100% do 100 EUR | davvidos | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 02-12-2008 14:31 |
| [Promocja] Bonus 250euro dla Nowych Graczy | Expekt_Expert | Promocje w Kasynach | 0 | 25-06-2007 18:06 |