![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 18.10.2009 Skąd: kraków
Reputacja: 7 |
nie, mowili ze do 2 dni od konca promy
|
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 16.08.2011
Reputacja: 217 |
Zakłady musiały być z oferty "Autumn Challenge". W przeciwnym razie brak zwrotu.
|
| | |
| | #23 |
| Dołączył: 12.07.2011 Skąd: Mazury
Reputacja: 1 |
a co to takiego? w regulaminie pisało ze z eliminacji euro2012
|
| | |
| | #24 |
Marcin: Witaj xxx w czym moge pomóc? xxx moze pan sprawdzic czy spełniłem wymagania do zwrotu za weekendowy free bet? Marcin: nie moge nie mam wglady , natomiast sa wyplacane bonusy , musimy jednak prosic o cierpliwosc xxx ale to wystarczyło zagrać zakłady z euro 2012? Marcin: tak xxx np zagrałem dubla hiszpania + niemcy xxx czyli sie załapałem? Marcin: napewno bo to moglbyc taki zaklad xxx ok dzieki |
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 04.06.2011
|
Autumn Challenge nie jest obowiązkowy. Tak mi napisał człowiek z supportu No i zakład nie musiał być na Euro, bo jest napisane, że dowolne wydarzenie sportowe 7-9 października. Trzeba było tylko wpisać swój numer użytkownika i zatwierdzić Ostatnio edytowane przez mjablonski2 ; 11-10-2011 o 13:04 |
| | |
| | #26 |
i jak tam macie zwroty?
|
| | |
| | #27 |
|
Ja jeszcze nie. Jutro do nich napiszę jeśli nie dadzą do rana.
|
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 24.01.2007
Reputacja: 144 |
Mi odpisali jakąś godzinę temu: Dziekujemy za e-mail. Uprzejmie informuje, ze bonus powinien zostac przyznany w dniu dzisiejszym, jednak termin na aktywacje srodkow bonusowych pozostaje otwarty do polnocy, zatem prosze o jeszcze troszeczke cierpliwosci. |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 02.02.2009
Reputacja: 55 |
U mnie echo na koncie.......natomiast wszystkie ostatnie podobne promocje,zawsze mają poślizg w dopisywaniu bonusów
|
| | |
| | #30 |
u mnie to samo Marcin: Uprzejmie prosze, by przeslal Pan nam wiadomosc email jaka otrzymal w zwiazku z kampania promocyjna, najlepiej przesylajac oryginalna wiadomosc na nasz adres email support.pl@expekt.com . Sprawa natychmiastowo zajmie sie nasz Dzial Bonusow, z gory dziekuje. |
| | |
| | #32 |
wysłałem screen maila + zakładu i otrzymałem zwrot, ale takie rzeczy to oni powinni mieć w systemie. |
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 25.03.2009
Reputacja: 14 |
W jakim portalu macie poczte? Ja do nich pisze w sprawie zwrotu z wp i onetu i przychodzi mi Error message: 550 xxx.893.xxx is not allowed to send mail from onet.pl |
| | |
| | #34 |
|
Badziewna ta promocja. Nie chcą mi dać zwrotu bo zagrałem zakład pojedynczy a rzekomo trzeba było zagrać podwójny. Nic sobie nie robią z tego, że w mailu promocyjnym napisali: "Mamy dla Ciebie wspaniały freebet, za który możesz postawić na wynik dzisiejszego spotkania Polski z Koreą Południową lub dowolnie wybranego meczu eliminacji EURO 2012. Jeśli Twój typ nie będzie trafiony, zwrócimy Ci stawkę aż do 40 PLN." ani z tego, że na ich stronie było napisane "Wnieś zakład o wartości co najmniej 20 zł na dowolnie wybrane wydarzenie sportowe". Jak będą jeszcze jakieś promocje u nich to radzę się 20 razy upewnić jakie są warunki. |
| | |
| | #35 | ||||||
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Promocja: Wygraj wycieczkę do Barcelony Uważasz się za dobrego typera? Udowodnij to, biorąc udział w naszym jesiennym konkursie zakładów. Nagrodą główną jest w nim weekendowy wyjazd do Barcelony z piłkarską niespodzianką jako główną atrakcją. Piłkarskie rozgrywki nabierają tempa w całej Europie - typuj wyniki dowolnie wybranych meczów w ramach jesiennego konkursu zakładów Expekt i stań przed szansą na wygranie wycieczki VIP do Barcelony!
Wygrywaj bonusy i nagrody rzeczowe w Expekt: pendrive, gry, filmy...
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||||||
| | |
| | #36 |
| Support Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Expekt.com
Reputacja: 25 | |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 26.10.2011
Reputacja: 5 |
czy można zagrać na siatkówke za ten bonus ?
|
| | |
| | #38 |
| Dołączył: 05.02.2009
Reputacja: 11 |
Nie wiem czy ktos korzystal z tej promocji ktora zaraz wkleje ponizej ale Expekt po prostu mnie oszukal nie chca dac zwrotu 40zl gdyz nie zapisalem sie do jakiegos konkursu a w regulaminie wyraznie nie bylo jak to zrobic oto tresc e-maila ponizej jaki otrzymalem: Odbierz freebet i postaw na El ClasicoPostaw na El Clasico w ramach konkursu dla typerówSzanowny Graczu! Już w najbliższą sobotę Real Madryt podejmie Barcelonę w pierwszym w tym sezonie El Clasico. W Expekt możesz postawić na pojedynek hiszpańskich gigantów bez ryzyka. Wystarczy, że wniesiesz zakład wielokrotny w ramach naszego świątecznego konkursu dla typerów! Jeśli Ci się nie poszczęści, zwrócimy Ci stawkę aż do 40zl. Jak skorzystać z promocji: Postaw zakład wielokrotny na co najmniej dwa wydarzenia, które odbędą się między 9 a 11 grudnia za minimum 20 zł. Pamiętaj, by zarejestrować go w świątecznym konkursie typerskim. Jeśli Twój pierwszy zakład postawiony w konkursie, nie będzie trafiony, zwrócimy Ci stawkę w formie bonusu aż do sumy wymienionej w promocyjnym emailu, który otrzymałeś. - Zwrot zostanie przyznany graczom, którzy spełnili wszystkie warunki promocji, nie później niż dwa dni po zakończeniu kampanii. Regulamin: Oferta przeznaczona jest wyłącznie do odbiorców przesyłek listowych z informacjami o kampanii. - Tylko pierwszy zakład postawiony w ramach świątecznego konkursu typerskiego między 9 a 11 grudnia za co najmniej 20 zł będzie brany pod uwagę w promocji. - Wszystkie wydarzenia wybrane na kuponie muszą zakończyć się do godziny 23:59 CET 11 grudnia 2011. - Jeśli postawiony zakład nie będzie trafiony, stawka zostanie zwrócona w formie bonusu nie później niż 2 dni po zakończeniu promocji. - Zakłady systemowe są wyłączone z promocji. - By wypłacić bonus, gracze muszą obrócić nim przynajmniej dwa (2) razy na zakładach z minimalnym kursem 1,50 lub więcej. - Jeśli warunki obrotu nie zostaną spełnione w ciągu [90] dni (lub innego okresu wyszczególnionego w regulaminie) od momentu przyznania bonusu, jego nieobrócona część zostanie odpisana od stanu konta. - Tylko jeden bonus przypada na jedną osobę / jedno domostwo / jeden adres IP. - Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkować zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany. - Expekt.com zastrzega sobie prawo do wstrzymania wypłaty, w przypadku gdy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu. - Expekt.com zastrzega sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji. - Konto gracza w Expekt.com jest osobiste i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je zarejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego warunku może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza. - Niniejsze warunki regulaminu są uzupełnieniem Regulaminu Ogólnego Expekt.com. Expekt.com zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzania regulaminu oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta. - W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy tymi przepisami a ich angielską wersją, podstawą rozstrzygania sporów będzie wersja anglojęzyczna. I powiedzcie kto ma racje jak mialem sie zapisac do konkursu skoro w regulaminie nie bylo jak mozna to zrobic czekam na komentarze.Nie chodzi juz o same pieniadze ale oszukuja ludzi ile wejdzie!!! Krotko mowiac jedno wielkie oszustwo Ostatnio edytowane przez slukasz123 ; 14-12-2011 o 21:08 |
| | |
| | #39 |
| Dołączył: 27.06.2008 Skąd: Bytom
Reputacja: 89 |
Piszę czarno na biały: - Tylko pierwszy zakład postawiony w ramach świątecznego konkursu typerskiego między 9 a 11 grudnia za co najmniej 20 zł będzie brany pod uwagę w promocji. Podczas zawierania zakładu było trzeba zaznaczyć z rozwijanego menu, że kupon jest do konkursu świątecznego. Tuż pod kuponem była na 100% taka opcja. Niestety mi też nie wypłacili zwrotu, bo zatwierdziłem zbyt szybko i zapomniałem zaznaczyć. |
| | |
| | #40 |
| Dołączył: 16.08.2011
Reputacja: 217 | ![]() Sprawdźcie maile. |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problemy na expekcie ? | kafar999 | Expekt | 7 | 28-05-2010 22:31 |
| 2E w Expekcie | radek03 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 19 | 16-06-2008 13:44 |
| NCAAB w Expekcie | dario | Expekt | 3 | 22-01-2007 19:39 |
| bingo w expekcie | karzek | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 54 | 21-01-2007 18:39 |
| nhl w expekcie | gunman | Expekt | 1 | 26-11-2006 01:08 |