![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 | Promocja w Interwetten - Zgarnij 50% bonus powitalny Promocja w Interwetten MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości 50% do 50 euro! ![]() Zgarnij powitalny bonus w wysokości 50%. Aż do 50 Euro czeka na Ciebie w Interwetten.com Super promocja w Interwetten! Nie możesz jej przegapić! Do 200 zł bonusu powitalnego z atrakcyjnymi warunkami! Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz i zgarnij bonus w Interwetten. Bukmacher godny polecenia z atrakcyjnymi kursami i szeroką ofertą. Dołącz do miliona zadowolonych użytkowników Interwetten! Na pewno nie pożałujesz. Poniżej krótka instrukcja otrzymania bonusu: 1. Zarejestruj się w Interwetten ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu Kliknij i zarejestruj konto tutaj <= i ====> PROMOCJA na Interwetten <==== >>>>> KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ <<<<<. 2. Dokonać depozytu na swoje konto gracza po rejestracji 3. 50% od sumy wpłaty zostanie automatycznie dodane do konta! Aż do 200zł! Warunki promocji: Cytat:
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 03.04.2006
|
To nie paranoja tylko Firmy tak się zabezpieczają przed oszustwami i braniem po kilka bonusów przez 1 osobę.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 22.01.2007 Skąd: Warszawa
|
Sam gram u tego buka i nie narzekam. Oferta niezła tylko jak to niemiecki bukmacher kursy często słabe
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 27.02.2006 Skąd: Stąd !
| |
| | |
| | #6 |
Reputacja: 605 |
Aktualizacja promocji! Korzystać póki są tak atrakcyjne warunki
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 19.04.2007
|
mam pytanko wpłacam 100zł dostaje bonus 50zł i mam go obrucić po min kurs 2.0 ile razy? do jakiej kwoty
|
| | |
| | #8 |
Reputacja: 605 |
"Przyznana kwota bonusu wraz z kwotą depozytu musi być przynajmniej pięciokrotnie obrócona w Interwetten przed jej wypłacaniem."
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Przasnysz
|
Fajna promocja, wiec skorzystalem (50$ + 25$ bonusu) =]. Czyli obrocic musze 75$*5, przy AKO : 2,00++ z tego co rozumiem ( jesli zle to mnie poprawcie ).
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 10.11.2007
|
hej mozecie mi pomoc jak tam zrobic przelew? gdzie wprowadzic kod IBAN,a gdzie SWIFT ? Czy w tytule wpisac swoj login ? pomozcie prosze
|
| | |
| | #11 | |
Reputacja: 605 | Cytat:
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 13.01.2006
|
Mam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
|
| | |
| | #13 | |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Cambrigde
Reputacja: 442 | Cytat:
__________________ ''Zbudziłem się z długiego snu. W otchłani nocy. W krainie lodu na szczytach gór ! u bram vanhalli'' ------------------------------ ''Podaj mi dłoń, Płynie w nas krew tych samych przodków '' | |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 18.02.2008
|
Jaki jest maksymalny bonus 50 procent ?
|
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 06.04.2006
Reputacja: 1 |
"Przyznana kwota bonusu musi być obrócona w Interwetten przed upływem 30 dni od daty przyznania bonusu." Ten punkt troche zniecheca , jak sie spiesze to przegrywam |
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 15.07.2007
|
Czy w interwetten mecze MLB są rozliczane z uwzględnieniem dogrywki czy dogrywka się nie liczy ? Proszę o odpowiedź |
| | |
| | #17 | |
| Dołączył: 08.04.2008 Skąd: Gdańsk
| Cytat:
do tego masz specjalny temat o Interwetten... | |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 28.06.2008
|
zostałem oszukany przez tego bukmachera wpłaciłem tam 200 złotych dostałem bonus i go obróciłem i udało mi się ugrać 1400 zł, moje konto zostało zweryfikowane i zleciłem wypłate 150 zł na konto bankowe, między czasie zacząłem grać w pokera po obróceniu tego bonusu na zakłady wpłaciłem sobie tam 500 zł i wyrobiłem ten 100 % bonus, następnego dnia chce wejśc na konto a tu pisze mi że zła nazwa użytkownika lub hasło, pisze do suportu o co chodzi a oni odpisali że pańskie konto zostało zamknięte z powodu wyłudzenia bonusa, pisałem do nich kolejne maile ale nie raczyli mi odpisać, czy ktoś wie co mogę zrobić w tej sytuacji by odzyskać pieniądze ? nie polecam tego bukmachera, widocznie za duzo wygrywalem i bylo im to nie na ręke |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 02.02.2009
Reputacja: 34 |
Mam pytanko,ile trwa przelew bankowy do nich na konto , jaki jest koszt takiego przelewu?
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 15.07.2009 Skąd: przemyśl
|
Z przelewem bankowym na ich konto to ja mam problem,jest to przelem zagraniczny Interwetten Malta,bank Raifhaissen mam swift mam iban ale mój bank żąda adresu dokładnego odbiorcy, bo ich system przy przelewach za granicę takich danych wymaga???
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Mega promocja w Bet-at-Home: Zgarnij Bonus powitalny 50%! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 171 | Dzisiaj 13:23 |
| PROMOCJA: Zgarnij Bonus powitalny 50%! | Marcin-Odra | Bet-at-home | 118 | 29-09-2011 23:40 |
| Mega promocja w Bet-at-Home: Zgarnij Bonus powitalny 100%! | Marcin-Odra | Bet-at-home | 0 | 13-03-2008 12:47 |
| PROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości 50% do 50 euro w Interwetten | Marcin-Odra | Pozostałe Firmy | 1 | 27-12-2007 16:36 |