![]()
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#41 |
|
|
Nie wiem czy ktoś już o to pytał ale jak wpłacę te 200zł i postawie tego tripla za 200 zł lecz on mi nie wejdzie. To czy dostane te bonusowe 200 zł?
|
|
|
#42 |
|
|
tak, bonus dostajesz po paru minutach od postawienia zakladu i automatycznie zostaje przyznany
|
|
|
|
#43 |
|
|
Ja mam z kolei pytanie, czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś ile obrotu już się wykonało, a ile jeszcze zostało do końca?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Administrator
|
Samemu sobie licząc. Ewentualnie możesz zapytać supportu. Wtedy Oni Ci policzą i napiszą.
|
|
|
#45 |
|
|
Czekajcie. Nie jestem pewien czy rozumiem.
Wplacam 200 zł, wygram to super, dostaje 200 zł i mam na koncie 400 zł +ew. tamta wygrana. Przegram szkoda, mam 200 zł ktore daja? Tak to rozumiem, chce sie upewnic ;D |
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
Tak- bez wzgledu na wynik pierwszego kuponu, dostajesz te 200zl bonusowe.
|
|
|
|
#47 |
|
|
Promocja - 5 zł za free nie była dobrym posunięciem - Vader, rozwaliłeś mnie
.Wszystko jest jasne dla mnie oprócz jednego, bo ta promocja nie ma nic nowego jak u innych bukmacherów. Jest pewna nieścisłość, nie muszę grać kuponami po 3 zdarzenia, może być np 4,5 - ta liczba 3 to min tak? |
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
tripel to minimum, ale moze byc wiecej zdarzen na kuponie
|
|
|
|
#49 |
|
|
Dobra, wpłacam 200 zł i stawiam od razu te 200 zł na kupon 3 zdarzeniowy i wtopa... co wtedy? Dają mi ten bonus 200 zł, czyli tak jakby zwrot czy już nic nie mam?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Administrator
|
Było w temacie pisane...
Stawiasz kupon za 200 zł i bez względu na wynik tego kuponu dostajesz kolejne 200 zł. Musisz zrobić obrót 1200. Czyli po tym pierwszym kuponie pozostaje Ci jeszcze 1000 zł obrót. O tej promocji raczej wszystko zostało napisane w temacie. Wystarczy przeczytać te 50 krótkich postów...
|
|
|
#51 |
|
|
50 krótkich postów, ta... nie byłoby pytań gdyby wszystko dokładnie opisali, a dokładnie raczej tego nie zrobili... no to dobra promocja...
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
|
Lionel21 nie przesadzaj, wczoraj pisalem o tym..
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
|
a jesli załózmy postawie za te 200 zł zeby odblokować bonus, i powiedzmy postawie te 3 spotkania z kursem 2.0 i wygram, to na konto dostane tylko zysk (czyli 200zł) czy całosc razem ze stawka (czyli 400zł) ???
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Administrator
|
Czytać ze zrozumiem... czytać ze zrozumieniem i jeszcze raz w ogóle czytać...
Temat zaraz będzie miał setki postów i ciągle te same pytania. Wystarczy poświęcić 15 min. na przeczytanie ze zrozumieniem tematu i po sprawie. W momencie zagrania za 200 zł dostajesz kolejne 200 zł. Czyli masz 200 z depozytu + 200 bonusu + to co możesz wygrać za ten pierwszy zakład czyli 200 x kurs...
|
|
|
#55 |
|
|
Czyli wychodzi na to, ze mozna otrzymac wygrana + bonus i pozniej obracajac tym mozna to bardzo szybko stracic
Ja mam jeszcze takie 1 pytanie bo chyba nie padlo |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Wspólnie uczmy się posługiwać forum Teraz kliknij poniższy link, lecz na przyszłość staraj się trzymać zasad z pierwszego linku Odpowiedź na twoje pytanie Mi to zajęło 30 sekund... Wy też możecie dowiedzieć się prawie WSZYSTKIEGO w 30 sekund, wystarcz... chcieć.
![]() Najlepsze bonusy bukmacherskie: > > Rejestracja Expekt < < 50zł dla Ciebie za 1 zakład! > > Rejestracja Bwin < < 50% od pierwszej wpłaty!! 100zł za darmo! > > Rejestracja Betsson < <111 zł gratis dla Ciebie > > Rejestracja Bet-at-Home < < Codziennie 50 EUR i 100% od pierwszej wpłaty! 77zł za darmo! > > Rejestracja Sportingbet < < 600zł na pierwszy zakład! > > Rejestracja Betway < < 200zł dla Ciebie za free! > > Rejestracja Unibet < < Dobra oferta i wysokie kursy > > Rejestracja Bet365 < < Zarejestruj się i wpłać depozyt! 200zł czeka na Ciebie >> Rejestracja PokerStrategy < < Zarejestruj się, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$+100$ bez depozytu! www.audiosklep.pl < < Twój sklep z car audio. Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
Witam.
Zaznaczę, że jestem początkującym graczem dlatego pytanie może okazać się głupie - chociaż nie ma podobno głupich pytań W regulaminie promocji jest mowa o postawieniu przez użytkownika wpłaty własnej jeden raz na minimum trebla Rozumiem, że chodzi o zakład z co najmniej trzema pozycjami. Czy są jakieś wytyczne co do rodzaju tych pozycji? Czy mogą to być np "podwójne szanse" (spełniające oczywiście warunek minimalnego kursu)? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Administrator
|
Dobrze rozumiesz. Możesz grać dowolne zakłady byle spełniały minimum co do kursu.
|
|
|
#60 |
|
|
No tak, ale kolejny punkt mówi że Obstawianie więcej niż jednego wyniku danego zdarzenia w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.
Czy to się nie odnosi do mojego poprzedniego pytania? |
|
|
|