![]()
|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 | |
|
Administrator
|
Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!!
![]() Nowa promocja w Tobet! Każdy nowy użytkownik dostanie od nas bonus w wysokości 100% pierwszej wpłaty, do sumy 200 PLN! 1. Zarejestruj się jako użytkownik Tobet, korzystając z tego linku >>> Kliknij tutaj <<< (następnie-> klikając na czerwony przycisk „Otwórz konto”) ( Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu 2. Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN). 3. Bonus zostanie przekazany na Twoje konto w ciągu 24 godzin od postawienia zakładu. Cytat:
Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu. Na stronie Tobet nie ma nigdzie informacji o bonusie.
|
|
|
|
#2 |
|
|
"Promocja dotyczy tylko nowych użytkowników którzy wpłacają po raz pierwszy środki na zakłady sportowe."
Nie za bardzo wiem jak rozumieć takie sformułowanie. Czy promocja dotyczy także osób które posiadają już konto w Tobet ale nie dokonywały jeszcze żadnej wpłaty na konto tego buka? Jeżeli byłby ktoś na tyle miły i poinformowany to bardzo proszę o jakieś bliższe informacje w tej sprawie. Z góry dziękuję |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Wyłącznie dla nowych zarejestrowanych kont z tego linka >>> Kliknij tutaj <<<. To promocja partnerska.
Na stronie nigdzie nie znajdziecie info o tej promocji. Promo jest "Hot" dla Forum bukmacherskiego
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Napiszę tutaj ponownie... Otrzymuję PW z pytaniami.
Osoby, które już mają konto w Tobet nie mają możliwości otrzymania bonusu. Również to się tyczy osób, które zarejestrowały się aby otrzymać darmowe 5 zł a do tej pory nie dokonały pierwszego depozytu. Rejestracja dla darmowych 5 zł nie była najlepszym posunięciem... W ten sposób straciliście prawo do otrzymania bonusu. Powtórzę też jeszcze raz jedno. Promocja jest ważna tylko dla rejestracji z linku partnerskiego. Na stronie Tobet nigdzie nie znajdziecie informacji o promocji. Ale to nie oznacza, że jej nie ma. Promocja jest jak najbardziej aktualna. >>> Klikając tutaj <<< sami widzicie, że promocja jest. To samo każdemu odpisuje na PW. >>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<
|
|
|
#9 |
|
|
Mam już u nich konto nic nie wpłacałem, ale niestety wziąłem te 5 zł. czy w takim razie jak zrobie konto np. na brata to otrzymam bonus?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
Mając na uwadze regulamin Tobet. http://www.tobet.com/pol/home_page/rules.html Cytat:
Takie jest stanowisko supportu.
|
|
|
|
#14 |
|
|
Panowie czy po wpłacie koniecznym jest postawienie zakładu za całą wpłaconą kwotę? Jeśli tak to po jaki kursie? Jeden regulamin (skrócony) mówi o tym iż:
Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN). Drugi (rozszerzony) mówi: ( http://www.tobet.com/pol/docs?conten...erms&ads=false ) Kwota bonusu zostanie przekazana na konto w ciągu 48 godzin od chwili postawienia przez użytkownika wpłaty własnej. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Czyli jeśli skorzystałem z freebeta na 80zł to ,,mój brat,, i tak może wziąć udział w tej promocji? Z tego samego komputera, adresu ip, bez kasowania ciasteczek?
I jeszcze drugi ,,brat,, mógłby się nawet na piątaka załapać;p |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
do kiedy ważna jest ta promocja?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Przycisk czerwony otwórz konto jest nieaktywny - promocja dalej działa ?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Póki co jest to promocja do odwołania. Brak końcowego terminu. Faktycznie nie działał. Ale już działa- zostało to naprawione ze strony Tobet
|
|
|
|
#20 |
|
|
PROMO OK !!!
Utworzylem konto, wplacilem 200 pln, zagralem zaklad ako z 3 zdarzeniami. Zaraz po zatwierdzeniu kuponu dostalem nowe 200 pln na konto. Buk wizualizacja przypomina NORDICBET'a. cos jak Gamebookers i PARTYBETS. Mam dodatkowe pytanko: Jaka jest minimalna kwota bonusu? |
|
|
|