Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   Expekt   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo   .:.   Tabele   .:.   Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Bukmacherzy, Informacje i Opinie, Bonusy na Zakłady Bukmacherskie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 18-01-2010, 19:42   #1
Administrator

Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!!

Nowa promocja w Tobet!

Każdy nowy użytkownik dostanie od nas bonus w wysokości 100% pierwszej wpłaty, do sumy 200 PLN!

1. Zarejestruj się jako użytkownik Tobet, korzystając z tego linku >>> Kliknij tutaj <<< (następnie-> klikając na czerwony przycisk „Otwórz konto”) ( Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu )
2. Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN).
3.
Bonus zostanie przekazany na Twoje konto w ciągu 24 godzin od postawienia zakładu.

Cytat:
REGULAMIN PROMOCJI:

- Promocja dotyczy tylko nowych użytkowników którzy wpłacają po raz pierwszy środki na zakłady sportowe.

- Maksymalna wysokość zwróconej kwoty wynosi 200PLN.

- Kwota bonusu zostanie przekazana na konto w ciągu 48 godzin od chwili postawienia przez użytkownika wpłaty własnej.

- O ile postanowienia danej oferty bonusowej nie przewidują inaczej, bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.

- Obstawianie więcej niż jednego wyniku danego zdarzenia w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Współdziałanie z innymi użytkownikami w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu.
>>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<

Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu. Na stronie Tobet nie ma nigdzie informacji o bonusie.

Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 20:02   #2

"Promocja dotyczy tylko nowych użytkowników którzy wpłacają po raz pierwszy środki na zakłady sportowe."

Nie za bardzo wiem jak rozumieć takie sformułowanie. Czy promocja dotyczy także osób które posiadają już konto w Tobet ale nie dokonywały jeszcze żadnej wpłaty na konto tego buka? Jeżeli byłby ktoś na tyle miły i poinformowany to bardzo proszę o jakieś bliższe informacje w tej sprawie.
Z góry dziękuję
unicaja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 20:11   #3
Administrator

Wyłącznie dla nowych zarejestrowanych kont z tego linka >>> Kliknij tutaj <<<. To promocja partnerska.
Na stronie nigdzie nie znajdziecie info o tej promocji.
Promo jest "Hot" dla Forum bukmacherskiego

stare 18-01-2010, 20:23   #4

Cytat:
2. Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN).
Jakieś wymagania co do zakładu singiel, dubel, czy cokolwiek i czy jest wymagany minimalny kurs ??
ADAMOS11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 20:27   #5

Cytat:
Napisał ADAMOS11 Zobacz post
Jakieś wymagania co do zakładu singiel, dubel, czy cokolwiek i czy jest wymagany minimalny kurs ??
Cytat:
bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.
polecam czytac
karpiu1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 20:35   #6

Cytat:
Napisał karpiu1234 Zobacz post
polecam czytac
Dzięki karpiu chciałem się upewnić !
ADAMOS11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 20:41   #7

Cytat:
Napisał ADAMOS11 Zobacz post
Dzięki karpiu chciałem się upewnić !
spoko ale to wszystko zostalo wyzej napisane hehe
karpiu1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 22:18   #8
Administrator

Napiszę tutaj ponownie... Otrzymuję PW z pytaniami.

Osoby, które już mają konto w Tobet nie mają możliwości otrzymania bonusu. Również to się tyczy osób, które zarejestrowały się aby otrzymać darmowe 5 zł a do tej pory nie dokonały pierwszego depozytu.
Rejestracja dla darmowych 5 zł nie była najlepszym posunięciem...
W ten sposób straciliście prawo do otrzymania bonusu.

Powtórzę też jeszcze raz jedno.

Promocja jest ważna tylko dla rejestracji z linku partnerskiego. Na stronie Tobet nigdzie nie znajdziecie informacji o promocji. Ale to nie oznacza, że jej nie ma.
Promocja jest jak najbardziej aktualna. >>> Klikając tutaj <<< sami widzicie, że promocja jest.
To samo każdemu odpisuje na PW.

>>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<

stare 18-01-2010, 23:01   #9

Mam już u nich konto nic nie wpłacałem, ale niestety wziąłem te 5 zł. czy w takim razie jak zrobie konto np. na brata to otrzymam bonus?
buła jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 23:08   #10

Cytat:
Napisał buła Zobacz post
Mam już u nich konto nic nie wpłacałem, ale niestety wziąłem te 5 zł. czy w takim razie jak zrobie konto np. na brata to otrzymam bonus?
z reguly bonusy sa przyznawane 1 na 1 gosp. domowe, lepiej zalozyc na prababcie i przez inne ip
byq86 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 23:10   #11

Cytat:
Napisał byq86 Zobacz post
z reguly bonusy sa przyznawane 1 na 1 gosp. domowe, lepiej zalozyc na prababcie i przez inne ip
ale nowe konto więc chyba powinno być ok... w końcu ten bonus jeszcze nie był wykorzystany...
stare 18-01-2010, 23:37   #12

Cytat:
Napisał buła Zobacz post
ale nowe konto więc chyba powinno być ok... w końcu ten bonus jeszcze nie był wykorzystany...
ale bonus ogolnie w sensie powitalny byl, wiesz, najlepsza odpowiedz to by ci dal sam support
byq86 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-01-2010, 23:59   #13
Administrator

Cytat:
Napisał buła Zobacz post
Może Twój brat zarejestrować się i będzie mu przysługiwał bonus.

Mając na uwadze regulamin Tobet.
http://www.tobet.com/pol/home_page/rules.html
Cytat:
Regulamin bonusów

2.10 Każda oferta wysłana przez Tobet na adres e-mail użytkownika ma charakter osobisty i dotyczy tylko adresata, o ile nie zostało podane inaczej.

Każda oferta bonusowa Tobet jest ważna tylko raz i dotyczy jednego użytkownika, komputera i gospodarstwa domowego.

Wszelkie wygrane związane z ofertą bonusową są równoznaczne z wygranymi bonusowymi i nie podlegają wypłacie, dopóki nie zostanie spełniony regulamin bonusów.

O ile postanowienia kampanii bonusowej nie przewidują inaczej, wypłata wygranych bonusowych będzie możliwa po spełnieniu jednego z poniższych warunków:
Ty skorzystałeś z rejestracji i na start otrzymałeś 5 zł. Twój brat może skorzystać z tego bonusu 100% do 200 zł. Ale już nikt więcej z Twojego domu nie może skorzystać z tej promocji ani 5 zł na start ani tej 100% do 200 zł od depozytu.

Takie jest stanowisko supportu.

stare 19-01-2010, 16:19   #14

Panowie czy po wpłacie koniecznym jest postawienie zakładu za całą wpłaconą kwotę? Jeśli tak to po jaki kursie? Jeden regulamin (skrócony) mówi o tym iż:

Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN).

Drugi (rozszerzony) mówi: ( http://www.tobet.com/pol/docs?conten...erms&ads=false )

Kwota bonusu zostanie przekazana na konto w ciągu 48 godzin od chwili postawienia przez użytkownika wpłaty własnej.
jankes1962 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-01-2010, 16:20   #15

Czyli jeśli skorzystałem z freebeta na 80zł to ,,mój brat,, i tak może wziąć udział w tej promocji? Z tego samego komputera, adresu ip, bez kasowania ciasteczek?

I jeszcze drugi ,,brat,, mógłby się nawet na piątaka załapać;p
wojteksg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-01-2010, 21:14   #16

mozna wplacac z MB, czy tylko konto bankowe?
Nie moge znalezc tego w regulaminie...
Stevie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-01-2010, 21:23   #17

do kiedy ważna jest ta promocja?
stare 20-01-2010, 10:55   #18

Przycisk czerwony otwórz konto jest nieaktywny - promocja dalej działa ?
emarco jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-01-2010, 12:11   #19
Administrator

Cytat:
Napisał Stevie Zobacz post
mozna wplacac z MB, czy tylko konto bankowe?
Nie moge znalezc tego w regulaminie...
Depozyt za pomocą Moneybookers kwalifikuje się do promocji.
Cytat:
Napisał buła Zobacz post
do kiedy ważna jest ta promocja?
Póki co jest to promocja do odwołania. Brak końcowego terminu.
Cytat:
Napisał emarco Zobacz post
Przycisk czerwony otwórz konto jest nieaktywny - promocja dalej działa ?
Faktycznie nie działał. Ale już działa- zostało to naprawione ze strony Tobet

stare 21-01-2010, 14:34   #20

PROMO OK !!!
Utworzylem konto, wplacilem 200 pln, zagralem zaklad ako z 3 zdarzeniami.
Zaraz po zatwierdzeniu kuponu dostalem nowe 200 pln na konto.

Buk wizualizacja przypomina NORDICBET'a. cos jak Gamebookers i PARTYBETS.
Mam dodatkowe pytanko:
Jaka jest minimalna kwota bonusu?
Stevie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Bukmacherzy, Informacje i Opinie, Bonusy na Zakłady Bukmacherskie > Bonusy i Promocje u Bukmacherów > Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!!

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Najpopularniejsze firmy oferujące zakłady bukmacherskie przez Internet:

expekt.com

Expekt - 100% BONUS!

bwin.com

Największa oferta w Bwin!

betsson.com

111zł bonus na zakłady!

unibet.com

Unibet - wysokie kursy!

bet-at-home.com

Bonus powitalny 100%

sportingbet.com

Zakład bez ryzyka 600PLN!

Polecamy:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:40.