![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu + org. koszulka CF VALENCIA !! Promocja w Unibet SUPER PROMOCJA: ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 100ZŁ! PLUS... ORYGINALNA KOSZULKA CF VALENCIA ![]() Po długiej przerwie firma Unibet znów oferuje bonus na zakłady bukmacherskie! Tym razem znakomity zakład bez ryzyka, aż do 100pln! Nie zwlekaj z jego wykorzystaniem, gdyż nie wiadomo jak długo promocja będzie trwała!! Teraz też możliwość wygrania unikalnej koszulki CF Valencia firmy kappa!!! Oto jak w łatwy i szybki sposób skorzystać z promocji: 1. Zarejestruj się w Unibet ze specjalnego linku: ====> SUPER PROMOCJA na Unibet<==== =====>KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ <===== (Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!) 2. Dokonaj pierwszej wpłaty na Unibet 3. Zagraj pierwszy zakład bez ryzyka do kwoty 100zł! W razie przegranej dostaniesz zwrot wartości swojej pierwszej stawki, od 1 aż do 100 złotych. Nie zwlekaj!! >> ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! << 4. Chcesz wygrać oryginalną koszulkę CF Valencia firmy kappa? Wnieś zakłady na łączną kwotę min. 100pln do 30 września i wyślij swoje zgłoszenie na adres e-mail: promocje@bukmacherskie.com W tytule wpisz promocja Unibet, w treści wpisując swoje dane i kwotę obrotu. Oferta tylko dla nowych graczy w Unibet, zarejestrowanych ze specjalnego linku. Promocja tylko dla nowych użytkowników, którzy dokonają depozytu za pomocą karty lub przelewu. Można także wpłacić środki w 15 minut klikając "Przelewy 24". Koszulka AC Valecia wyglądają tak: (mam taką i polecam, nosi się super, a do tego wygląda niesamowicie) Regulamin: Oferta obejmuje zarówno zakłady tradycyjne jak i zakłady LIVE. To jest oferta tylko dla nowych graczy zarejestrowanych na polskiej stronie Unibet* (Aby uzyskać zakład bez ryzyka, musisz zarejstrować się klikając w tenlink) Unibet zastrzega sobie prawo do cofnięcia bonusa osobom, które będą próbowały nadużywać promocji. Zwrot, który otrzymasz w przypadku przegrania swojego pierwszego zakładu podlega warunkom trzykrotnego obrotu w zakładach bukmacherskich lub w lobby gier. Aby wykonać wymagany obrót należy wnieść zakład po kursie 1.6 lub wyższym. Musisz mieć 18 lat lub więcej aby móc założyć konto w Unibet. Zasady Zakład bez ryzyka jest dostępny po zarejstrowaniu się z tego linku. Oferta skierowana tylko dla nowych graczy. Jeśli posiadasz już konto w Unibet, oferta nie jest dla Ciebie, a próba uzyskania bonusu będzie traktowana jako nadłużycie, co może spowodować zamknięcie konta. Zwrot za zakład musi być obrócony 3-krotnie na zakładach sportowych (min kurs 1.6) Posiadanie wielu kont jest niezgodne z regulaminem i prowadzi do trwałego zakazu korzystania z usług Unibet. Stary temat o promocji 100PLN na darmowy zakład
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 23.07.2010
Reputacja: 1 |
Coś nie hula link od rejestracji;/
|
| |
| | #3 |
Reputacja: 718 |
Wszystko działa
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 23.07.2010
Reputacja: 1 |
U mnie nie działa, zmieniłem przeglądarke i nic ;/. Co to może być?
|
| |
| | #5 |
| Dołączył: 19.11.2007 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 10 |
Czy przy obrocie kurs 1.6 musi mieć pojedynczy zakład, czy może na to być AKO 1.6?
|
| |
| | #6 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Też nie możecie się zalogować na Unibet? Napisałem do nich czy mają jakiś problem techniczny - ale zanim odpiszą to wolę spytać. A nie, już można - sorry za bezcelowy post. Ostatnio edytowane przez Kuchcik MU ; 20-07-2011 o 22:35 |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
a ja mam pytanie czy oni obsługuja przelewy24 bo u nich na chat sie wbić to cud, strona strasznie muli
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." |
| |
| | #8 | |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1096 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 30.07.2009 Skąd: Łomża
Reputacja: 19 |
Nie trzeba. Ja dziś właśnie przez Liverpool wtopiłem i troche sporo czekam na zwrot. Na live chacie powiedzieli że za chwilę a dalej nie mam. |
| |
| | #11 | |
Reputacja: 718 | Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Przasnysz
|
Obrócić trzy razy trzeba tylko jeśli się przegra ten zakład bez ryzyka? A jeżeli się go wygra to nie trzeba, dobrze rozumiem? Jaka minimalna kwota wpłaty?
|
| |
| | #13 |
Tak, obracasz tylko w przypadku przegranego pierwszego zakładu. Minimalna kwota wpłaty przez przelewy24 to 20zł.
| |
| | #14 |
| Dołączył: 19.07.2011
|
hmm a w przypadku kiedy nie gram singla to wszystkie inne typu muszą być po kursie +1,6 czy tylko ten 1 ?
|
| |
| | #15 |
Chodzi o AKO, czyli jeden typ 1.60 lub np. 3 typy po 1.2 = AKO = 1.72. Jest spełniony wymóg.
| |
| | #16 |
| Dołączył: 04.08.2008 Skąd: Warszawa
|
Mam pytanie. Zarejestrowałem się, wpłaciłem kasę i skąd mam mieć pewność że teraz jak obstawie pierwszy zakład w razie nie powodzenia zostanie mi zwrócona stawka ? Ed. Pytanie nie aktualne. Ostatnio edytowane przez RAV91 ; 05-08-2011 o 11:12 |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 01.08.2011
Reputacja: 15 |
tą koszulkę dostajemy po zagraniu za 150zł czy tylko będziemy uczestnikami konkursu? na tych zdjęciach wygląda jak podróba z allegro, można jakieś inne zdjęcia
__________________ MAŁY wielki człowiek zawsze pomocny 3000zł z 200zł zainwestowanych http://www.forum.bukmacherskie.com/f...taj-62630.html Ostatnio edytowane przez kałolina ; 14-08-2011 o 19:37 |
| |
| | #18 | ||
Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||
| |
| | #19 | |
| Dołączył: 15.08.2011 Skąd: Białystok/Warszawa
Reputacja: 4 | Cytat:
Jeszcze jedno pytanie: klikając w link promocyjny przenosi mnie normalnie na stronę główną unibetu. W adresie mam Kod: https://pl.Unibet.com/betting Sorry za takie niby śmieszne pytania, ale zależy mi na szansie wylosowania tej koszuliny | |
| |
| | #20 | ||
Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | ||
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 64 | 13-07-2011 15:23 |
| Promocja w Bwin - Zgarnij 100zł bonusu! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 208 | 08-04-2011 10:19 |
| Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu! | Marcin-Odra | Uczta Piłkarska Unibet 2011 | 6 | 26-02-2011 12:46 |
| PROMOCJA: Zgarnij do 100 PLN bonusu! | Marcin-Odra | Bwin | 117 | 23-02-2011 14:33 |
| Promocja w Centerbet - Zgarnij 120zł bonusu! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 142 | 20-11-2009 17:46 |