![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.07.2006
| Uwaga na ryzykowny bonus w Betsson
Ludzie, ale jaja z graczy robi firma Betsson. Otóż ja kiedyś skorzystałem już z ich bonusu 100 procent od pierwszego depozytu, ale zauważyłem, że znowu na moim koncie w Betsson w zakładce aktywne bonusy widnieje zielona ikona bonus 100 procent sport. Pomyślałem, że to jest może tak jak w Bwin, że co jakiś czas przyznaje się graczom kolejny bonus. Już chciałem wpłacić więc (maksymalnie 111 pln), aby uzyskać w Betsson bonus 100 procent, ale na wszelki wypadek napisałem do ich supportu, żeby upewnić się, że ten kolejny bonus mi przysługuje. I zobaczcie co poniżej odpisał mi niejaki Matt z supportu Betsson: "Witam. Dziękujemy za kontakt z Betsson. Wyjściowo każdemu kontu przysługuje jeden bonus, tak więc nie możemy zagwarantować ani odpowiadać za to czy system przyzna Panu kolejny bonus. Wpłaca Pan pieniądze na własne ryzyko. Jeżeli możemy jeszcze w czymś pomóc - prosimy o ponowny kontakt z nami. Z poważaniem Matt, Betsson Support" Czym prędzej więc wstawiłem tekst odpowiedzi Matta tutaj na forum, żeby ostrzec Was przed tą firmą, w której - cytuję ich odpowiedź "wpłacasz pieniądze na własne ryzyko". |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 23.08.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 161 |
Z tego wychodzi że nie potrafią się posługiwać komputerami ;p a tak na poważnie to śmiech jakiś to jest. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 08.01.2007
Reputacja: 17 |
no chyba wiesz czy korzystales juz z jakiegos bonusu skad , myslisz ze temu ziomkowi bedzie sie chcialo sprawdzac wszytkichj pokolei co pisza do niego mejle czy uzywali juz bonusu . LOL.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 05.07.2006
|
wer890 odpowiedz mi - czy ty jako doświadczony hazardzista, jeśli widzisz informację na swoim koncie w zakładce aktywne bonusy, że masz prawo do bonusu 100 % to wpłacasz pieniądze, żeby dostać bonus ?
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 05.12.2007 Skąd: Koło
|
ten Betsson jest poje*any jak se kiedys puscilem kupon z romą że wygra i tak sie stało to w wynikach było napisane ze był remis a roma wygrała wtedy chyba 3-0 to napisałem do nich łamaną wulgarną angielszczyzną i od razu zmienili kupon na wygrany
|
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 07.04.2007
Reputacja: 1 | Cytat:
ja uwazam ze taka odpowiedz od supportu nie powinna miec miejsca! | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 26.09.2007
|
Beznadzieja! W tej firmie support w polskim jezyku pracuje jak mu sie podoba. Po drugie zero profesjonalizmu. Ja tam pieniadze do tej firmy wplacilem jakieś dwa lata temu i nie mam zamiaru tam wplacac ponownie.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betsson Dobry BONUS na Dobry Początek Sezonu! Polska piłka? Tylko na Betssonie! BONUS | Tominho | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 30-08-2010 00:21 |
| Nowy system, ryzykowny | acdc | Systemy Bukmacherskie | 6 | 09-01-2010 09:26 |
| UWAGA !!! BONUS 11zł !!!!!! | Damianczyk | Kupony | 2 | 22-12-2007 02:27 |
| Bonus w Betsson 1-2-3 START | Widzu | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 35 | 28-08-2006 15:54 |