![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 10.03.2008 Skąd: z brzucha mamy :D
Reputacja: 390 | Betway poker
zarejestrowałem się w Betway poker i mam takie pytanie, czy ten turniej który będzie o 19 codziennie jest dla mnie, czy mogę brać w nim udział bez wpłaty własnych pieniędzy, nigdy nie grałem w turku
__________________ Admin: Tak bawić się nie będziemy... |
| | |
| | #2 |
| Support Dołączył: 16.02.2009 Skąd: Polska
|
Przypominam o dzisiejszym freerollu tylko dla Polaków Informacje o turnieju: * Data: każdy czwartek 20:00 CET * Pula gwarantowana: $100 * Nielimitowane $1 rebuy w czasie pierwszej godziny gry * Liczba graczy ograniczona do 250 * No Limit Texas Holdem * Poziom blindów co 10 minut * Liczba żetonów początkowych – 2000 |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 04.05.2009
|
mam problem z pokerem, jak loguje sie do pokera na stronie to wyskakuje nowe puste okno i nic sie nie dzieje, a pokera z aplikacji nie moge zainstalowac, dochodzi do konca instalacji i nic sie nie dzieje a po chwili pisze internet connection dropped out
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 31.01.2009
|
jak zmienić opis przy moim niku wyświetlany podczas gry?
|
| | |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 07.09.2009 Skąd: Püspökladány
Reputacja: 1095 | Gnuf łączy siły z Betway Group! ![]() ![]() Z przyjemnością chcielibyśmy Cię poinformować, że Gnuf jest teraz częścią Betway Group! Jako gracz Betway Group możesz spodziewać się fantastycznych bonusów i promocji, a także największych pul progresywnych w internecie oraz najwyższej jakości oprogramowania w całej branży. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości lub pytania, skontaktuj się z nami pisząc na adres pl-support@gnuf.com. Mamy nadzieję, że spodobają Ci się korzyści, jakie płyną z tego partnerstwa i że zagrasz u nas już wkrótce! |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| One dollar baby - Poker w Betway.com | Betway_Team | Betway | 0 | 11-02-2010 14:01 |
| Betway | stskarol | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 27-02-2009 20:14 |
| *********** no deposit poker bonuses - Unibet/Pacific poker/PKR poker/Absolute Poker | Andreoid | Promocje Pokerowe | 3 | 14-01-2009 11:28 |
| 150$ no deposit od Poker Profesor do titan poker | Damian0012 | Promocje Pokerowe | 9 | 19-10-2008 21:37 |