![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.11.2007 Skąd: Białystok
Reputacja: 19 | CS 0-0 + under1.5 Witam, żeby trochę rozruszać dyskusję w dziale, przedstawię strategię testowaną najpierw na papierze, teraz za małe stawki. Gramy na rynku piłki nożnej, przed spotkaniem robimy LAY na under 1.5 bramki, gdzie kurs przed spotkaniem zazwyczaj wacha się w granicach @3-3.5. Zdarzenie zabezpieczamy na CS 0-0, przy kursie w okolicach @8-10 Przykład: Spotkanie Azjatyckiej Ligi Mistrzów. Przed meczem robie BACK na CS 0-0 za @10.5 za 3euro. Daje mi to zabezpieczenie w razie braku goli. ![]() Jednocześnie również przed spotkaniem biorę LAY'a na under 1.5 za @3.35 za 7.3 euro. ![]() Spotkanie układa się bardzo po mojej myśli, bo juz w 3. minucie gospodarze strzelają bramkę. Kurs na BACK under 1.5 wzrasta na @10 i kupuje go za 2.44euro, robiąc greenboka jak na załączniku wyżej. Odejmując 3euro, które postawiłem na CS daje mi to na czysto 1.80-1.86 euro czystego zysku. Co myślicie na temat tej strategii?
__________________ BĄDŹMY SZCZERZY - LICZĄ SIĘ TYLKO TRADERZY |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 07.10.2006 Skąd: ;p
|
Wszystko zalezy do ktorego momentu czekasz. Jesli po polowie zrobisz back na under 1,5 i lay na 0-0 bedziesz kolo 0. Jesli nic nie zrobisz i bramka padnie ok 75 min masz problem bo back na under zdecydowanie nie pokryje Ci straty z 0-0
|
| | |
| | #3 |
| Moderator Dołączył: 08.08.2008 Skąd: Wwa
Reputacja: 556 |
Też tak czasem grałem, tyle że nie czekałem na 70 min. Jak do połowy będzie 0-0 to dajesz lay i robisz g. b. bo naturalne ze kurs spadnie, jednocześnie zamykasz zakład na back under1,5 i tutaj jesteśmy stratni kwestia czy zysk z rynki na DW pokryje to co sie tutaj straci ewentualnie czy da jakis zysk. Przy golu wiadomo że rynek DW nas juz nie interesuje, dajemy back na under1,5 i tutaj powinien być zysk bo kurs wzrośnie, pograj protestuj |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 25.12.2008
|
A możesz napisać jak dobierasz stawki przy tym handlu?
|
| | |
|
| |