![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 07.02.2007 Skąd: z nikąd
| Program do Tradingu...
Witam Tak jak w temacie potrzebuje programu do tradingu. Ostatnio zacząłem się interesować w sprzedawanie i kupowanie kursów. Zbierając informacje o tradingu dowiedziałem się że są jakieś programy które pomagają, ale nie wiem za bardzo do czego one służą. Jak ktoś był by miły to niech mi wytłumaczy i poda jakiś program, ale żeby był za darmo lub parę pierwszych dni. Bo wiem że w tych programach wykopuje się jakiś taki, niby abonament. A ja jestem laikiem w tradingu więc po co kupować jak po paru dniach zrezygnuje z takiej formy zarabiania...
__________________ "Pytasz. Po co ? Zmień pytanie baranie bo i tak nie odpowiem ci na nie..." "Dobry przykład to nasza służba zdrowia, nie masz sosu by dać w łapę sam się zacznij operować" "Bo Mc to ten, co bez rąk umie dać Ci w ryj.." |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 07.04.2009 Skąd: Polska
|
Za darmo masz ten: the geeks toy. Reszta też jest darmowa ale tylko na kilka dni. Program ma tą zaletę, że kursy są częściej odświeżane. Sam rozkłada ci zysk/stratę po równo na wszystkie możliwości. I nie musisz się bawić aby postawić za mniej niż 4 euro bo program sam wykonuje te czynności. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 24.11.2007
|
co do rozkladania zysku: co mam zaznaczyc zeby mi program rozkladal rownomiernie zysk kiedy puszcza mi on automatycznie kontry bo nie moge tego dojsc ?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 07.04.2009 Skąd: Polska
|
tego to nie wiem, ja sam wystawiam zakłady i nie używam żadnych opcji po za hedge(rozłożeniem zysku/straty po równo)
|
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 04.08.2008
| Cytat:
thx | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| kilka pytan do tradingu | mocko | Sports Trading | 9 | 11-03-2010 19:26 |
| System Tradingu na Betfair | karolpost1 | Sports Trading | 16 | 28-12-2009 21:54 |
| program | rycerzx | Dział dla Początkujących | 1 | 27-10-2007 17:26 |
| Program Tv | LEON8808 | Off Topic | 3 | 10-09-2006 19:27 |