![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Mazury
Reputacja: 310 |
Za chwilkę (19:45) ruszy mecz, w którym zaryzykowałem i postawiłem na Levante, że wygra u siebie z Saragossą. Liczę się z tym, że dwóch podstawowych obrońców Levante, stanowiących trzon defensywy tego klubu dziś nie zagra. Przymknąłem na to oko i zasugerowałem się wyłącznie formą obydwu klubów. Tutaj bez wątpienia Levante przewyższa gości z Saragossy. Levante na przestrzeni 5 ostatnich spotkań u siebie raz przegrało i zremisowało, a 3 razy schodziło zwycięsko do szatni. Levante u siebie przegrało ostatnio z Valencią, jednak był to pojedynek derbowy i zakończony skromnym zwycięstwem gości z tego samego miasta. Real Saragossa dla porównania na wyjeździe jest jak na razie najgorszą drużyną w ekstraklasie hiszpańskiej, legitymując się niechlubnym dorobkiem 5 porażek. Goście w ostatnich 5 meczach zaledwie tylko raz zremisowali, u siebie z Getafe (1:1) Podsumowując, stawiam na Levante, bo nie chce mi się wierzyć, że będzie inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy. UD Levante - Real Zaragoza - typ: 1 (1,95) Bah Ostatnio edytowane przez Rafi_Widzew ; 22-01-2012 o 21:34 |
| |
| | #22 | |
| Dołączył: 26.11.2009 Skąd: Kalisz
Reputacja: 21 | Cytat:
| |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 29.08.2011 Skąd: Łódź
Reputacja: 25 |
Villarreal - Sporting Gijon 1 1.80 Mecz zamykający 19 kolejkę Primera Division.Słabiutki w tym sezonie zespół Żółtej Łodzi Podwodnej podejmuje sąsiada z tabeli zespół Sportingu Gijon do którego ma tylko 2 punkty straty więc będzie to okazja wyśmienita by przeskoczyć rywala w walce o utrzymanie w hiszpańskiej elicie.Na kiepską postawę gospodarzy dzisiejszego meczu wpływa zapewne również brak kontuzjowanego od dłuższego czasu ich strzelca Giuseppe Rossiego który powróci na boisko najwcześniej w kwietniu.Poza tym sprzedaż Cazorli ,mózgu zespołu-robiącego grę,nie zastąpiona innym równowartościowym graczem wyraźnie odbija się na grze zespołu. Villareal od 6 kolejek nie wygrał spotkania ale na swoim boisku spisuje się znacznie lepiej niż na obcych obiektach gdzie zdobył jedynie 3 punkty z remisowych pojedynków a resztę 7 przegrywając.U siebie jest dużo lepiej bilans 3-4-1 i bramki 12-10. Tacy zawodnicy jak Valero czy Nilmar powinni w końcu zacząć grać na miarę oczekiwań kibiców. Sporting w tym sezonie na wyjeździe z bilansem 2-1-5 w bramkach 9:18 i nie jest raczej faworytem tego meczu. Drużyna z El Madrigal w końcu się przełamie i po twardym boju wywalczy cenne 3 punkty.
__________________ Skorzystałeś z typu,pomogłem jakimiś informacjami? Kliknij "Dzięki"! Viola Club Polonia acffiorentina.eu acffiorentina.pl Ostatnio edytowane przez Krzysiek74 ; 23-01-2012 o 21:45 |
| |
| | #24 |
| Dołączył: 07.03.2010 Skąd: Kostrzyn
Reputacja: 100 |
23.01.2012. villareal - gijon x 3,50 Bet365 Dzis zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 19 kolejki ligi hiszpanskiej, ostatnie pierwszej jesiennej rundy. na przeciwko siebie staną villareal i gijon. Obie druzyny grają w tym sezonie ponizej oczekiwan, zwlaszcza gopsodarze ktorzy w ostatnich sezonach bili sie o czolowe lokaty. Ten sezon zaczeli bardzo slabo i są jak anrazie na 19 miejscu, a wdorobku mają zaledwie 16 punktów. Ich bilans meczowy: 3-7-8. ICh dzisiejsi rywale czyli gijon zajmuje miejsce tuz przed villareal a wiec 18. Goscie mają na koncie 18 pkt z bilansem meczowym: 5-3-10. Oba zespoly są w trudnej sytuacji i potrzebują punktów. Jesli chodzi o forme w ostatnich emczach to lepiej spisują sie goscie ktorzy na ostatnie 4 spotkania wygrali 2 i 2 przegrali, natomiast villareal 2 zremisowalo i 2 przegralo. Mysle ze to bedzie defensywny mecz, obie ekipy bedą pilnowaly przede wszystkim dostepu do swojej bramki. DLatego najprawdopobniejszym wynikiem na ten mecz to remis.
__________________ gracz z numerem pierwszym... |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Mazury
Reputacja: 310 |
23.01.2012 r. Villarreal CF - Real Sporting de Gijon Czerwona kartka - typ: NIE kurs: 1,25 Bah Zdecydowałem się na niniejszy typ jako uzupełnienie zakładu. W myśl analizy jaką dokonałem spostrzegłem, że: Villarreal i Sporting mają takie same statystyki kartkowe: Żółte kartki: 45 Czerwone kartki: 0 Średnia żółtych: 2.5 Średnia czerwonych: 0 Dlaczego taki typ?! Z uwagi na fakt, iż czuję tutaj remis, ponieważ w drużynie gospodarzy zabranie Rossiego, Nilmara i Zapaty, a u Bah postawienie 1X wg mnie się nie opłaca (kurs 1,16). Czuję, że łatwiej będzie trafić brak czerwonej kartki, a przynajmniej jest to poparte lepszym kursem. Ostatnio edytowane przez Rafi_Widzew ; 23-01-2012 o 22:49 |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 14.03.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 194 | Pn 2012-01-23 21:00 Villareal-Sporting Gijon typ-powyzej 2,5 kurs 2,05 Expekt Dla mnie najodpowiedniejszym typem na to spotkanie jest wlasnie over.Nie zgodze sie tu z Polakko20 ze to bedzie mecz defensywny i w ogole nie wiem skad taka teza...pod wzgledem defensywy te zespoly zajmuja odpowiednio 17 i 19 miejsce w lidze.Jesli zas chodzi o gre u siebie w przypadku Villareal jest to 16 obrona ligi,ale ósma ofensywa z bilansem bramkowym 12-10 w 8 spotkaniach na wlasnym boisku co daje sr 2,75 gola w ich meczach.Sporting jako goscie katastrofalnie spisuje sie w defensywie,stracil juz 18 goli(19 miejsce) strzelajac 9-(4 miejsce).Srednia goli tej druzyny na wyjazdach to 3,38 na mecz.Tak wiec chocby z matematycznego punktu widzenia powinno byc to spotkanie obfitujace w bramki,a fakt ze remis tu nikogo nie urzadza pozwala wnioskowac ze pierwszy strzelony gol spowoduje odsloniecie sie jednego z zespolow i wymiane ciosow. |
| |
| | #27 |
| Moderator Dołączył: 10.01.2009 Skąd: Płock
Reputacja: 917 |
Ja się jednak skuszę na niespodziankę, ale czy to na pewno jest niespodzianka ? Villarreal cieniuje w tym sezonie niesamowicie. Gijon to niewygodny przeciwnik, są w stanie powalczyć ze słabo spisującą się ekipą Żółtej Łodzi. Żeby zagrać na gospodarzy musiałbym mieć kurs ponad 2,00. W obecnym momencie kurs na gości uważam za duże value. Moim zdaniem są w stanie urwać punkty "faworytowi". Obie obrony strasznie dziurawe, spodziewam się sporej ilości goli, więc typ na over popieram, a nawet wezmę jakąś wyższą linię. Mecz dwóch bezpośrednich rywali w tabeli będzie walczyć o punkty więc walki nie zabraknie. Gijon zawsze agresywnie grał, więc w dzisiejszym niechlubnym rankingu to oni powinni prowadzić. Szczególnie ciekawy i zarazem najpewniejszy wydaje się zakład na kartki zespołu gości. Villarreal - Gijon 3:0 Gijon lub remis [2,10] Bwin Over 3,5 [3,60] Bwin (Team z największą ilością żółtych kartek?) | Gijon [1,80] Bwin Ostatnio edytowane przez Ramzesa ; 23-01-2012 o 22:48 |
| |
| | #28 |
| Dołączył: 29.08.2011
Reputacja: 175 | Villareal - Sporting Gijon W spotkaniu zamykającym 19. kolejkę Primera Divison na El Madrigal dojdzie do spotkania pomiędzy Villarealem i Sportingiem Gijon. Gospodarze dzisiejszego pojedynku są największym rozczarowaniem obecnego sezonu. W dotychczasowych 18 spotkaniach zgromadzili na swoim koncie jedyne 16 pkt (3zw-7r-8po) co daje im 19. miejsce w tabeli. Ich dzisiejsi rywale zdołali ugrać o 2 pkt więcej i zajmują 18. lokatę, w stawce 20. drużyn. Patrząc na tabelę, można stwierdzić iż dzisiejszy mecz będzie z serii o "6 punktów". Dzisiejsza wygrana któregokolwiek z zespołu, może okazać się bezcenna w ostatecznej walce o otrzymanie w lidze. Gospodarze ostatni raz komplet pkt zdobyli 19 listopada, gdy na własnym boisku pokonali w stosunku 1:0 Betis. Mimo katastrofalnej postawy w obecnym sezonie, na uwagę zasługuje fakt, że Villareal na własnym stadionie doznał tylko jednej porażki z Levante, czterokrotnie remisując i odnosząc 3 zwycięstwa. Goście natomiast grając na boisku rywali zdobyli dotychczas jedynie 7 pkt (2zw-1r-5p). W ostatniej kolejce drużyna Sportingu pokonała dość mocną kadrowo Malagę, co z pewnością zasługuje na uznanie, zwłaszcza, że Villareal nie zdobył kompletu punktów już od 6 spotkań. W rozgrywkach Primera Division Villareal nie przegrał na własnym stadionie z Gijon. Trener José Francisco Molina nie będzie mógł skorzystać w dzisiejszym meczu z usług Nilmara, Wakaso, Rossi i Catala. Faworytem dzisiejszego spotkania według bukmacherów są gospodarze. Mam nadzieję, że mobilizacja na mecz jest wystarczająca i dziś wreszcie Villareal zdobędzie 3 pkt, co pozwoli mu zrównać się punktami z Grenadą, która zajmuje ostatnie bezpieczne miejsce w tabeli. Typy: Villareal 1,85 Betclic Villareal (-1) 3,30 Betclic 2 gole lub więcej 1,40 Betclic Villareal win i over 2,5 2,95 Bwin |
| |
| | #29 |
| Dołączył: 12.11.2010 Skąd: Łódź
Reputacja: 75 | Villareal - Sporting Gijon X2 2.10 5/10 Villareal nie wygral od 10 meczy na wszystkich frontach. Porazki w LM, odpadniecie z pucharu Hiszpanii z 3-ligowcem, oraz 19 miejsce w tabeli pokazuja jak slaby jest Villareal. Gijon natomiast w ostatnich 10 meczach zanotowal 4 zwyciestwa 1 remis i 5 porazek. Gijon zajmuje w tabeli 18 pozycje, wiec jest to mecz o przyslowiowe 6 pkt. Obie ekipy sa w 100% zmotywowane i zadna nie odpusci. Kadrowo silniejszy jest Villareal, ale zawodzi w tym sezonie na calej linii. Gijon jest w stanie to wygrac a juz na pewno ugrac remis. |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 20 kolejka Primera Division 28-30.01.2012 | kapszti | Hiszpania | 30 | 01-02-2012 14:02 |
| 19 kolejka Primera Division 14-15.01.2012 | AKA SHAKAL | Hiszpania | 23 | 15-01-2012 21:29 |
| 18 kolejka Primera Division 07-08.01.2012 | AKA SHAKAL | Hiszpania | 24 | 08-01-2012 23:44 |
| Chile (Primera Division) - 2011/2012 | kapszti | Ameryka Płn/Śr/Płd | 50 | 28-12-2011 21:16 |
| Wenezuela (Primera Division) - 2011/2012 | Olo | Ameryka Płn/Śr/Płd | 1 | 04-12-2011 18:23 |