![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 28.06.2009
Reputacja: 142 |
Chętny na wieczorny pojedynek w ramach grupy B |
| | |
| | #42 |
| Ban Dołączył: 10.01.2010 Skąd: Rabka
|
Gra ktos ?
|
| | |
| | #43 | ||
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 | Cytat:
Cytat:
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | ||
| | |
| | #44 | |
| Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 132 | Cytat:
| |
| | |
| | #45 | |
Moim zdaniem nie, jest dużo gorszy.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #46 |
| Dołączył: 09.02.2010
|
Jestem chętny do gry |
| | |
| | #47 | |
Potencjalni kandydaci do wypadnięcia (kolejność nie przypadkowa): dawidek1991220 - ostatni raz na forum 4.02. MattAZS - ostatni raz na forum 7.02. 5567 - ostatni raz na forum 8.02. ruben1910 - ostatni raz na forum 8.02. fanabujakA - ostatni raz na forum 8.02.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #48 |
| Dołączył: 16.03.2009 Skąd: Kraków,Swindon
Reputacja: 400 |
Panowie,ja tak jeszcze odnosząc się do dalszej fazy turnieju,Czy nie lepiej by było podzielić Grupy w stosunku 4 po 8 a nie 8 po 4???Bo tak teraz przeczytałem sobie drugi raz regulamin i myślę,że nawet dla Was ma to korzyści,bo byłoby mniej bałaganu i nie zmieniłoby się nic od pierwszej fazy grupowej bo teraz rowniez mamy 4 grupy.....To tylko taka propozycja,ale rozważyć można
__________________ „Świnko nie płacz wiesz jak jest uuu łou łoł. Men z wąsami taki już jest uuu łou łoł. Jedna noc,jeden seks uuu łou łoł. Potem tylko AIDS" |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Polska
|
zdecydowanie popieram BrooklynBounce. faktycznie mnieszy bałagan bedzie dzieki temu.
|
| | |
| | #50 |
Reputacja: 273 |
No dobra, może być 4 grupy po 8 osób. Chciałem zrobić 8 po 4 ponieważ nie chce aby turniej trwał bardzo długo, ale myślę, że i ta opcja zaproponowa przez was nie będzie przedłuży zbytnio turnieju..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #51 |
| Dołączył: 22.02.2007
|
zagra ktoś z grupy D? jak tak to PW ( pasuje mi od teraz do 17:30 ) |
| | |
| | #52 |
| Dołączył: 04.03.2008 Skąd: BC
|
jestem dostępny do gry grupa D piszcie na gadu albo na PW
|
| | |
| | #53 |
| Dołączył: 01.05.2008
Reputacja: 7 |
powe30r - briliant 12 kolejka zapomniałem dodać |
| | |
| | #54 |
| Dołączył: 16.02.2009 Skąd: K1
Reputacja: 64 |
Grupa C - post nr. 27 Zapomniałem dopisać : Kolejka 7
__________________ „Nikt nie wierzył, że się uda - Cracovia czyni cuda" - „Ważna jest walka...taktyka i mieć w kibicach 12. zawodnika. Dziękujemy" Więcej nie piję! Obiecuję! |
| | |
| | #55 |
| Dołączył: 17.01.2010 Skąd: Facebook: mikeavdimusic
|
grupa B jestem dzis dostepny, pokoj RIO, nick: _AdrianoLR_ (pisac na priv tam na pokoju do mnie)
|
| | |
| | #56 |
Reputacja: 273 |
Zrobiłem temat z numerami GG aby wszystko było czytelniej. Dostępny jest TUTAJ. Kto jeszcze nie podał numeru, a chce to zrobić to może dodać go w tamtym temacie..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #57 |
| Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 9 |
jutro wyjezdzam na 3 dni, więc dopiero w poniedziałek wieczorem bede dostepny. kto chce zagrac jeszcze przed weekendem, to dzisiaj po 21/22 moge zagrac ze dwa mecze. GG jest w bazie.
__________________ http://i51.tinypic.com/w7k9ir.jpg |
| | |
| | #58 |
| Dołączył: 17.01.2010 Skąd: Facebook: mikeavdimusic
|
Z racji tego, iż jutro wyjeżdżam, kolejne mecze grupowe będę mógł grać już od niedzieli wieczorem.
|
| | |
| | #59 |
| Dołączył: 04.08.2005
|
Czy jest ktos w stanie odblokowac mnie na tych grach?(znac kogos z administracji) bo piszac do nich ja nie mam na co liczyc, mozna tak zrobic zeby tylko snook byl odblokowany wiec jak ktos jest w stanie pomoc to niech da znac |
| | |
| | #60 | |
Pisz w tej sprawie do wp.pl, tu piszemy tylko o turnieju forumowym, w którym Ty nie bierzesz udziału.
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytania, propozycje, niezgodności | kukla | Zimowe Zmagania z Tobet.com II | 233 | 07-06-2011 15:20 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | Vader | Stanley Cup Playoff`s | 208 | 16-06-2009 22:33 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | II Orange Ekstraklasa Bwin | 239 | 18-12-2008 20:45 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | Liga Pokerowa Pokerium | 137 | 26-09-2008 20:59 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | dámián77 | Konkurs Hokejowy | 752 | 06-04-2007 11:17 |