![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #161 |
| Dołączył: 18.05.2007 Skąd: Dolnyslask
|
Wiadomo cos o nagrodach??
|
| | |
| | #162 | |
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 | Cytat:
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #163 |
| Dołączył: 20.07.2007 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 36 |
Trochę długo to trwa ... chciałbym mieć już kaske na koncie |
| | |
| | #164 |
Reputacja: 273 |
Też bym chciał. Marcin wysłał dziś listę po raz kolejny.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #165 |
Mam poważne wątpliwości powoli co do tego, że te pieniądze w ogóle pojawią się na naszych kontach :P
|
| | |
| | #166 |
Reputacja: 273 |
Ja też. Ciągle rozmawiam z Marcinem-Odrą. On już ich kilka razy upominał. Nie wiem skąd te problemy, ale wystawia to o nich bardzo kiepską opinię. Cóż, czekamy. Liczę, że nie będą chcieli się skompromitować do reszty.
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| | |
| | #167 |
Pieniądze na koncie |
| | |
| | #168 | |
Reputacja: 273 | Cytat:
Ja również mam już pieniądzę.. Dzięki wszystkim raz jeszcze za udział..
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. | |
| | |
| | #169 |
| Moderator Dołączył: 26.05.2008 Skąd: Białystok
Reputacja: 478 | Może nie powinienem, ale jednak napiszę... Pieniążki na koncie! Dzięki za fajny konkurs!
__________________ Maradona good. Pelé better. George Best. |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytania, propozycje, niezgodności | kukla | Zimowe Zmagania z Tobet.com II | 233 | 07-06-2011 15:20 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | Vader | Stanley Cup Playoff`s | 208 | 16-06-2009 22:33 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | II Orange Ekstraklasa Bwin | 239 | 18-12-2008 20:45 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | Liga Pokerowa Pokerium | 137 | 26-09-2008 20:59 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | dámián77 | Konkurs Hokejowy | 752 | 06-04-2007 11:17 |