Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Włochy

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-02-2010, 11:57   #1
ModTeam

Reputacja: 1408
25 Kolejka Serie A (20-21 luty 2010)

Hit kolejki to mecz na San Siro pomiędzy Interem a Sampdorią. Sampdorią która nawet bez Cassano pokazuje że gra dobrze. Inter będzie przed arcyważnym meczem z Chelsea w LM i ciekawe jak potraktuje to spotkanie. Byc może ewentualna strate pkt postara się poraz kolejny wykorzystac AS Roma która idzie od zwycięstwa do zwycięstwa i na koncie ma już 20 meczy bez porażki z rzędu! Tym razem na Stadio Olimpico zawita Catania i należy się spodziewac chyba kolejnego triumfu Galliorossich tylko czy ta passa będzie trwac wiecznie? Ja bym sobie tego właśnie życzył bo to uatrakcyjni walke o scudetto. Milan po porażce 2:3 z Manchesterem w LM zagra na wyjeździe z Bari. Juventus który wkońcu wygrał mecz w poprzedniej serii spotkań uda się do Bolognii.
Ciekawie zapowiada się mecz Palermo - Lazio. Lazio w poprzdeniej kolejce wygrało 2:0 z Parmą. Zagrali całkiem dobrze. Zapowiada się moim zdaniem wyrównany mecz.
<<TUTAJ>> można śledzic na bieżąco ewentualne kontuzje i przewidywane składy.

Zapraszam do dyskusji

Ostatnio edytowane przez MadAngel ; 07-03-2010 o 22:37
robson United xD jest offline  
stare 17-02-2010, 12:56   #2
Moderator

Reputacja: 451
No tutaj mamy pare ciekawych zdarzen.

Bari u siebie gra bardzo ladnie, i strzela czesto w poczatkowych minutach, wiec mozna sie zastanowic nad jakims 1x i goal do 20 minuty.

Siena u siebie z Napoli, mysle ze tu moze byc mala niespodzianaka na korzysc gospdoarzy, jakies 1x tez ciekawie wyglada

Roma u siebie i Catania na wyjezdzie, wydaje sie ze wynik meczu moze byc tylko jeden, na korzysc gospodarzy, chociaz ja odpuszczam pamietajac wciaz mecz ostatniej kolejce tych obu druzyn gdzie Roma walczyla o scudetto w rzie potkniecia Interu a Catania walczyla o utrzymanie. Inna sytuacja niz teraz ale kurs 1.4 ...

Genoa powinna sobie u siebie poradzic z fatalnie grajaca na wyjazdach Udinese, kurs 1.9 bardzo ciekawy

Palermo tez powinno dac sobie rade z Lazio, chociaz ja odpuszczam liczac (z wiadomych powodow) na ladna gre gości

Bardzo ladny kurs na Chievo 3.50 ktore znosi doskonale wyjazdy

To tak ogolenie patrzac na kursy i kto z kim gra, bo sklady i tak sie do soboty/niedzieli zmienia

SimonS jest offline  
stare 17-02-2010, 15:36   #3

Z Serie A widze tylko jeden meczyk do postawienia:

Genoa - Udinese - 1

Jak wspomniał SimonS Genoa gra świetynie u siebie i nie może być innego wyniku niż ich zwycienstwo tym bardziej że Udinese gra beznadziejnie na wyjazdach.
martines0071994 jest offline  
stare 18-02-2010, 21:20   #4

Reputacja: 34
Bologna - Juventus 2 1.95
Naturalnie spotkanie to nie należy do łatwych w typowaniu ale wg mnie kurs jaki oferowany jest przez bukmacherów na gości jest zdecydowanie za wysoki. Juventus po ciężkich momentach wreszcie wygrał ligowy mecz a w Europejskich potyczkach wygrał nawet wyjazdowe spotkanie z Ajaxem strzelając dwie bramki. 3 ostanie spotkania tych drużyn zakończyły się 2 wygranymi faworytów i jednym remisem.

Bari - AC Milan 2 2,05
Kolejne spotkanie w którym kurs naprawdę kusi. 2.05 za trzecią drużynę SERIE A? Milan w meczu LM naprawdę mi zaimponował, w lidze przed wygraną z Udinese dwukrotnie zremisowali i przegrali z Interem. Co można powiedzieć o Bari? Zajmują środek tabeli, w 10ostatnich spotkaniach wygrali zaledwie z Palermo, Udinese i Juventusem. Zaglądając w statystyki można dostrzec ich dobrą formę u siebie (nie przegrali już od 8spotkań czym zapewne służy taki kurs). Czas Milanu na gonitwę świetnej Romy i przełamanie passy Bari.

Ostatnio edytowane przez futro_z_kreta ; 21-02-2010 o 22:21
futro_z_kreta jest offline  
stare 18-02-2010, 23:35   #5
Moderator

No tak dosyc trudne mecze bo druzyny po pucharach nie graja zawsze jak powinny, tymbardziej na wyjazdach.

W meczu Juve jest na tyle pocieszajacy fakt ze Amauri dzis walnal 2 wiec moze wroci do siebie.

Bologna z Juve swoja droga do postawienia, ale Bari u siebie w tym sezonie tylko 1x nic wiecej bym nie stawial no i mozna dac overek jakis albo goal do 20 minuty bo lubia szybko strzelac Milan gral jak gral ale Bari nie jest do zlekcewazenia, kurs na Milan adekwatny

SimonS jest offline  
stare 19-02-2010, 18:11   #6

mi rowniez wpadl w oko typ: Genoa CFC - Udinese Calcio 1,ale rowniez zastanawia mnie mecz Cagliari Calcio - FC Parma 1.Gospodarze dobrze sie prezentuja u siebie,a Parma ostatnio calkowicie dołuje(szczegolnie na wyjazdach).Obydwa typy po dobrych kursach w okolicach 1.8-1.9.Poza tym uwazam ze Napoli nie przegra w Sienie,ale to sobie odpuszcze.

Ostatnio edytowane przez wyluzowany ; 23-02-2010 o 08:05
wyluzowany jest offline  
stare 20-02-2010, 00:57   #7
Moderator

Wyglada na to ze serie A chce dac zarobic w tym tygodniu. Pare bardzo ciekawych pozycji jest

Genoa - Udinese 1 @ 1.90
over 2.5 @

Pierwszy typ dla mnie niemal pewny. Wystarczy spojrzec na bilans home/away obu druzyn. Genoa u siebie 8-3-1 , Udinese na wyjazdach 0-4-8 , po kursie 1.90 juz do wziecia Patrzac na sklady, to Udinese nietypowy skład bez D'agostino, Domizziego, Isly i Basta ... powinno to sporo utrudnic rozgrywania i gre defensywna gosci. Genoa od poczatku sezonu miesza w tym skladzie, zawsze nieobecnych sporo, ale sklad wydaje mi sie ok na to spotkanie.
Biorac pod uwage fatalna gre Udine na wyjazdach jak i oslabienia, kurs 1.90 jest na pewno zawyzony.(o ile taki jeszcze jest).
Nie zdziwilbym sie gdyby to gospodarze wygrali 2 czy wieksza iloscia bramek, takze handi mozna tez dac.
A over standardowo - Di Natale jak zwykle moze cos trafic, czy to z wolnego czy z karnego czy z "gry" a Genoa u siebie i z oslabiona defensywa Udine nie powinno miec problemow zeby walnac ze 2-3
Tu bym widzial raczej jakis z tych wynikow 2-0 ; 2-1 ; 3-0

Kolejne spotkanie, ktore "chce dac zarobic" to:

Bologna - Juventus 2 @ 1.95

Bologna to druzyna ktora umie sprawic niespodzianki z wielkimi druzynami, zwlaszcza u siebie, ale po historii spotkan widac ze nie z Juve. W 10 ostatnich spotkaniach miedzy tymi druzynami 8 razy wygralo Juve, a 2 razy padl remis.
W koncu sklad gosci zaczyna jakso wygladac, tylko Iaquinta i Poulsen out, wiec patrzac na liste niedostepnych pilkarzy w innych kolejkach, to bardzo dobra sytuacja.
Bologna bez paru waznych zawodnikow - Di Vaio, Lanna, Modesto.
Kurs na win Juve zacheca, nie ma co, lecz uwazalbym na handi, grali oni w LE takze nie wykluczalbym zwyciestwa jedna bramka w tym meczu.

Z tego co tak jeszcze przegladam sklady to moim zdaniem Cagliari i Bari nie za ciekawa sytuacja, wiec w tym przypadku typ na Milan nie najgorszy.
Roma bez Toniego i Tottiego, ale graja z Catania u siebie, wiec niespodzianek nie ma co szukac, ale underek moze byc.

SimonS jest offline  
stare 20-02-2010, 12:28   #8
TBM
Forum VIP

Reputacja: 720
Popieram typ SimonSa na over 2,5 w meczu Genoa - Udinese, zresztą sam coś o nim napisałem to wrzucam:

Genoa - Udinese
- 3-4-3 Gasperriniego, mnóstwo strzelanych, ale i traconych bramek przez Genoę. Ostatnio co prawda mieli serię kilku spotkan bez straconej bramki, ale w meczu z Juve wszystko wróciło do normy [2-3]
- Brak Juricia w Genoi, a d'Agostino w Udinese : defensywnych pomocników, którzy są odpowiedzialni za przechwyty, uspokojenie gry w środku pola. Bez nich może być szalony mecz, bo podobnych cechowo graczy w swoich składach te ekipy nie mają.
- Floro Flores, Sanchez, Di Natale ... + szalona gra skrzydłami Genoi i wykańczanie akcji przez Sculli'ego, Suazo czy wracającego do składu Jankovicia.
- Udinese poza brakiem d'Agostino musi sobie radzić bez: Domizzi, Obodo, Basta [wszyscy obrońcy] i Isla [pomocnik, ale tydzień temu grał na obronie].
- Udine ma problem na prawej obronie, a na lewej gra ofensywnie usposobiony Luković, który o ile powinien często podłączać się do akcji ofensywnych, o tyle może mieć mnóstwo problemów obronie.
- dyspozycja ofensywna Udinese: 2 gole z Samdporią, 1 z defensywną Catanią, 3 z Napoli i 2 z Milanem.
Typ: over 2,5 - 1,97 w Tobet
TBM jest offline  
stare 21-02-2010, 09:28   #9
ModTeam

Reputacja: 1408
Bardzo ładnie wczoraj TBM & SimonS rozpracowaliście mecz Genoi z Udinese. Brawo ZObaczymy czy ja coś trafie w dniu dzisiejszym i może moje propozycje pokryją się z Waszymi hehe.

VS
FIORENTINA - LIVORNO
Typ : Fiorentina @ 1,57
Unibet 2:1

Myślę że to odpowiedni moment na przelamanie zlej passy w wykonaniu Violi. Co prawda zabraknie Mutu, Montolivo, Gamberini, Santana , Kroldrup to i tak jestem skłonny zaryzykowac i postawic na Fiorentine. Już w meczu co prawda przegranym, ale z AS Romą cisneli i mieli mnóstwo okazji na bramki. Szczególnie można miec pretensje do Gilardino za niewykorzystywanie sytuacji. Potem kolejka porażka z Sampą i w meczu LM skrzywdzeni przez arbitra w 89min kiedy uznał bramke ze spalonego. Ostatnio też trzeba przyznac że Viola miala bardzo trudny rozklad gier. Mierzyli się przecież z BayernemM, Sampdorią, Romą, Interem, Palermo, Cagliari a to zespoły będące w bardzo dobrej formie. Dzisiaj czeka ich pojedynek z Livorno. Livorno oprócz takich niespodzianek jak remis z Milanem na San Siro czy urwanie pkt słabemu Juve nie radzi sobie najlepiej. Porazka z Bologną czyli meczu za 6pkt dla nich. Na moje to dzisiaj Fiora się przelamie wkońcu. Tak się jeszcze przy tym meczu zastanawiam nad underem i nie wiem co lepsze...

FIORENTINA: Frey - Comotto, Felipe, Natali, Pasqual - Bolatti, Donadel - Marchionni, Jovetic, Vargas - Gilardino

LIVORNO:
Rubinho - Perticone, Rivas, Knezevic - Raimondi, Moro, Mozart, Filippini, Bergvold - Tavano, Lucarelli

---------------------------

vS
AS ROMA - CATANIA
Typ : Roma @ 1,40
Unibet 1:0

Passa Romy kres zaznała w Atenach w meczu Ligi Europejskiej. Wczoraj po remisie Interu jest szansa na kolejne zbliżenie się do pozycji lidera. Catania może i nie przegrała od 5 spotkań w lidze , ale na obcych stadionach nie grają olśniewająco. Z bezpośrednich meczów to moze i nie jest to wygodny rywal dla Galliorossich, ale na Stadio Olimpico ogrywali go już wielokrotnie. Do tego bilans 10-0-2 i świetna gra sugeruje by stawiac na Rome. Niestety złą informacją po meczu z Panathinaikosem w LE jest uraz mięśnia uda bramkarza Julio Sergio, który pzrez najbliższych kilka spotkań nie pojawi się w bramce. Jego miejsce ma zając Doni. Ponadto w dalszym ciągu zabraknie Luci Toniego, a także Francesco Tottiego. Pod znakiem zapytania stoi występ Perrotty. Jednak Roma gra obecnie bardzo dobrze i nawet bez tych zawodników jest w stanie sobie poradzic. w Ataku walczący Vucinic, Baptista też walczak stara się jak może. W pomocy ważne że jest de Rossi który poukłada gre. Trzeba liczyc że Doni nie popełni błędów, które w tym sezonie już mu się zdarzały.

ROMA : Doni – Motta, Juan, Burdisso, Riise – De Rossi, Pizarro – Taddei, Brighi, Baptista – Vucinic

CATANIA : Andujar – Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano – Izco, Carboni, Ricchiuti – Mascara, Maxi Lopez, Llama

-----------------------

Jeżeli miałbym stawiac na któregoś z "wielkich" czyli Juve i Milan to raczej wybiore opcje na AC Milan. W meczu z ManU dobrą partie rozgrywał Ronaldinho. To taki Ronnie jak za najlepszych lat. Dużo dryblował i stwarzał okazje sobie jak i partnerom. Owszem Bari niewygodny rywal dla każdego, ale dzisiaj bez Parisi , Donda , Kutuzov , Ranocchia , Pisano , Langella , Kamata. Milan co prawda też ma swoje problemy jak absnecja Seedorfa czy brak dobrych bocznych obronców, po raz kolejny po bokach zagrają Favalli i Abate.
To jednak promyk nadzieji pojawia się patrzac na formacje ataku gdzie trio Ronaldinho-Pato- Boriello jest w stanie nękac rywali. Bari owszem u siebie punktuje, ale ostatnie mecze nie najlepsze w ich wykonaniu. Czas by Milan powrócił do gry z okresu kończącego rok 2009. Wtedy grali naprawde dobrze.
Typ : AC Milan @ 2,05 Unibet0:2

--------------------------
Na Juve się boje postawic bo nie przekonują mnie wcale. Nie widzialem jak zagrali z Ajaxem w LE. Z Genoą co prawda wygrali, ale ta wygrana rodziła się w bólach. Niesprawiedliwie podyktowany karny, błąd Buffona. W dobrej dyspozycji Amauri który w tychże dwóch meczach tj z Genoą i Ajaxem zdobył 3gole. Może on poprowadzi Stara Dame do triumfu, ale ja im nie zaufam tym razem
-----------------------
VS
PALERMO - LAZIO
Typ : Powyżej 2,5gola @ 2,10
Unibet 3:1

Bardzo interesująco zapowiada się również mecz na Sycylii gdzie zawita Lazio. Lazio które pod wodzą nowego trenera dobrze zagrało z Parma. Posadzenie na ławce Zarate dało efekt. Wszedł on w koncówce i przypieczetował 3pkt. Palermo u siebie gra efektownie, strzela dużo bramek. Lazio co prawda wygląda na team underowy w tym sezonie jednak ostatni mecz natknąl w nich nowego dcuha i sądze że na Sycylie przyjadą z zamiarem gry w otwarte karty i powalczą o pełną pule. A ma kto tam grac! Ciekawie wygląda mi w tym meczu typ na over2,5gola. U jednych jak i drugich ma kto strzelac bramki. Bezpośrednie starcia na stadionie Palermo często były widowiskowe. Takie wyniki w poprzednich latach jak 2:2,3:3, 3:1 czy 0:3 to odzwierciedlają. Po takim kursie jestem skłonny tak postawic

Ostatnio edytowane przez robson United xD ; 21-02-2010 o 23:14
robson United xD jest offline  
stare 21-02-2010, 09:29   #10

ACF Fiorentina - Livorno

Jak nie teraz to kiedy??, Fiolki w ostatnim czasie radza sobie co tu duzo mowic slabo. W ostatnich 6 meczach zaledwie 1 remis. W ramach 25 kolejki Serie A podopieczni Prandelliego podejma na wlasnym stadionie ekipe z Livorno.Rywal niezbyt wymagajacy bo zajmujacy dopiero 18 pozycje w ligowej tabeli.W tygodniu Viola podejmowala Bayern w meczu LM gdzie polegla 2:1 choc wynik wedlug mnie niesprawiedliwy gdyz bramka Klose padla ewidentnie bo bledzie sedziego gdyz nie dopatrzyl sie spalonego.Rowniez forma popularnych Amaranto ostatnimi czasy nie zachwyca w 6 meczach odniesli 1 zwyciestwo oraz 2 remisy i to nie byle z kim bo na San Siro z Milanem a takze u siebie z Juve. Fiorentina marzac o grze w pucharach w nastepnym sezonie musi to spotaknie poprostu wygrac. Po raz kolejny trener Prandelli nie bedzie mogl skorzystac z powodu urazow z Allesandro Gamberiniego, Mario Santany, natomiast Ricardo Montolivo, Per Kroldrup oraz Adrian Mutu są zawieszeni i nie zostaną powołani na najbliższe spotkanie.Do skladu wraca Cristiano Zanetti jednak nie jest gotowy na gre od pierwszych minut.Trener Livrono, Serse Cosmi, musi poradzić sobie bez Miglionico. Wątpliwy jest również występ Pulzettiego.

Przewidywane sklady:
Fiorentina : Frey - Comotto, Felipe, Natali, Pasqual - Bolatti, Donadel - Marchionni, Jovetic, Vargas - Gilardino

Livorno : Rubinho - Perticone, Rivas, Knezevic - Raimondi, Moro, Mozart, Filippini, Bergvold - Tavano, Lucarelli

Moj typ : Fiorentina 1.55
Blancos jest offline  
stare 21-02-2010, 11:12   #11
Moderator

Reputacja: 556
Atalanta - Chievo under2,5 @1,65

Ważne spotkanie jeśli chodzi o układ w dolnej części tabeli. Atalanta ostatnio bardzo przyzwoicie z Catanią zabrakło trochę skuteczności. Właśnie na brak tej skuteczności myślę że można zwrócić uwage. W czterech poprzednich kolejkach do siatki rywali trafili oni bowiem tylko jeden raz (domowe 1-0 z Bari sprzed dwóch tygodni), a z ośmiu ostatnich spotkań aż pięć kończyli z zerowym dorobkiem strzeleckim. Ściągnięty Chevanton czy pozyskany z Parmy Amoruso narazie nie zachwycają, w super formie nie są również Doni czy Tiribocchi. Chievo wyraźnie ostatnio słabsze wyniki (1-2-5) a ta jedyna wygrana to pokonanie Juventusu. Dodatkowo jeśli chodzi o bramki również nie błyszczą, ostatnie trafienie zaliczyli 3 tygodnie temu, a w ośmiu ostatnich meczach strzelili w sumie 3 bramki. Faworytem jest dla mnie Atalanta ale myślę podejdą do tego meczu ostrożnie.

Palermo - Lazio 1 @2,00

Lazio prowadzone juz przez Eduardo Reje w ostatniej kolejce odniosło pierwszą wygraną od 5 kolejek. Trener postawił na pomijanych nieco wcześniej Lichsteinera i Rocchego a na ławce posadził Zarate. Przyniosło to oczekiwany efekt, Argentyńczyk wszedł z ławki i zdobył gol (dopiero 3 trafienie w sezonie) Dodatkowo zagrał po długie przerwie Ledesma. Parma też pomogła swoim rywalom gdyz nie trafiali z najdogodniejszych sytuacji. Palermo natomiast ostatni mecz wyjazdowy to porażka z silną Romą, jednak w samym meczu pokazali sie dobrze oddając nawet jeden celny strzał więcej. Na własnym obiekcie to jednak drużyna mało dla kogo do przejścia(8-4-0) więc myślę że są oni sporymi faworytami meczu. Na pewno będą chcieli sobie odbić niepowodzenie z przed tygodnia z Rzymu i liczę że Cavani Miccoli i reszta zrobią swoje Dodatkowo Delio Rossi trenował wcześniej długo Lazio więc doskonale znam możliwości rywala.

Moim zdaniem na Juve raczej nie opłaci sie stawiać, ostatnie dwa mecze wygrane ale rywale mieli mase sytuacji, na szczęście w ataku gra Del Piero i czasem sędzia kontrowersyjnie coś gwizdnie
stare 21-02-2010, 11:45   #12
Moderator

No z powyzszych propozycji to Roma 1.40 nie podoba mi sie ani troche, chociaz tu innego wyniku raczej nie bedzie to do tasmy mozna dorzucic.

A z kolei we Florencji doszukiwalbym sie malej niespodzianki, jakis X albo 2

Co do Palermo to i 1 jak i over 2.5 dla mnie doskonale typy. Z Parma jak Lazio gralo to mieli oni sporo szans na gola tylko byli nieskuteczni jak i tez Muslera sie wykazal. Jako kibic licze na ladna gre gosci, temu poelcalbym over, ale Palermo po takim kursie (2.00) u siebie, z druzyna ktora 2 razy w sezonie wygrala na wyjezdzie (z Chievo i Parma) nie powiem ze sporo kusi.

Jednak skusilbym sie tez na Milan 1 i over 2.5 w tym meczu, Bari ma ogromne problemy kadrowe, co ostatnio bylo widac po rezultatach, do Milanu powoli sie przekonuje ... z dystansem podchodzilem do tej druzyny w zeszlym sezonie, w tym myslalem ze kolejny niewypal, ale widac ze jakos im to idzie.

Teraz jest ten czas jak druzyny z dolnych czesci tabeli sie budza powoli i dochodza do wniosku ze nie jest do konca oplacalne przegrywanie i spadek ... miewaja pojedyncze przeblyski, lepiej bedzie oczywiscie pod koniec sezonu, ale mozna poprobowac szalonych kursow za symboliczna kase "o satysfakcje"

Takze moze tripelka:
Milan 1 @ 2.00
Palermo over 2.5 @ 2.10
Juventus 2 @ 1.90
AKO:7.98

EDIT:
yyyy pomylka Milan oczywiscie 2 , cos mi sie pomylilo i myslalem ze graja u siebie ...

Ostatnio edytowane przez SimonS ; 21-02-2010 o 15:37
SimonS jest offline  
stare 21-02-2010, 12:35   #13
Moderator

Reputacja: 346
AS Bari - AC Milan typ:2 kurs:2,17
AS Bari - AC Milan (Poniżej/powyżej AS Bari: 1.5) typ:Under kurs:1.28

Milan ostatnio do Ligi podchodzi całkiem serio nie jaki kiedyś zależało im wyłącznie aby zapewnić sobie awans do Ligi Mistrzów, a Seria A traktowali jako drugorzędne rozgrywki, ostatnio piłkarze Milanu zagrali bardzo dobre spotkania z MU w LM, przegrali je ale śmiało można powiedzieć że zrobili wszystko co się dało żeby wygrać, Ronaldinho zaczyna znowu łapać właściwy rytm, na pewno zagra jakąś dobrą piłkę swoim kolegom i coś strzelą, albo sam coś trafi, a Bari ostatnio dobrze nie gra dwa mecze przegrane ze średniakami, wcześniej wygrana i pasa remisów, dodatkowo z uwago na trudny mecz Milanu w LM piłkarze Leonardo powinni szybko zapewnić sobie wygraną i zejść do defensywy, tak żeby trener mógł zdjąć piłkarzy kluczowych dla spotkania w Manchesterze.

Ostatnio edytowane przez darius010 ; 22-02-2010 o 17:07
darius010 jest online  
stare 21-02-2010, 13:58   #14

Palermo - Lazio - 1

Forma Lazio pozostawia wiele do życzenia.Zespół gości w tym sezonie bardzo negatywnie zaskakuje swoich fanów.Pewno ciężko byłoby znaleść kibica który by powiedział ,że 15 pozycja Lazio go zadowala albo co więcej muimponuje.
Lazio na 12 spotkań ligowych na wyjeazdach przegrało 4 i 6 zremisowali zaledwie 2 zakończyły się sukcesem zespołu z Rzymu.Przedstawiając forme Palermo trzeba zwrócić uwage głównie na mecze które zespół gospodarzy gra na własnym obiekcie 8 zwycienstw i 4 remisy o przegranych narazie nie ma mowy remisy były z Genoą , Catanią ,Romą i Bari.
Co do typu Over 2.5 mniałbym pewne wątpliwości co prawda Palermo bezie chcieć pokazać ,że na własnym stadionie są wstanie zrewanżować się Lazio wygrana pewnie będzie min. 2 bramkowa alejednak mimo wszystko dla mnie jest to typ ryzykowany co do zrewanżowania się chodzi mi o mecz

14/01-10 Coppa Italia Lazio vs. Palermo 2:0
stare 21-02-2010, 17:41   #15

Cytat:
Napisał martines0071994 ->

Z Serie A widze tylko jeden meczyk do postawienia:

Genoa - Udinese - 1
Cytat:
Napisał martines0071994 ->

Palermo - Lazio - 1

wygrana pewnie będzie min. 2 bramkowa alejednak mimo wszystko dla mnie jest to typ ryzykowany co do zrewanżowania się chodzi mi o mecz

14/01-10 Coppa Italia Lazio vs. Palermo 2:0
Co do Over 2.5 to mi się nie sprawdziło natomiast 2 barmkowe zwycienstwo weszło tyle że nakuponie mniałem poprostu 1.
Co do pozostałych meczy to widze ,że mój ulubiony klub z Serie A Juventus wreszcie wraca na dobrą droge.
stare 21-02-2010, 23:37   #16
Moderator

Cytat:
Napisał SimonS ->

Genoa - Udinese 1 @ 1.90
over 2.5 @ 1.97

Bologna - Juventus 2 @ 1.95

Palermo 1
over 2.5

Milan 2
over 2.5

///Kupon///
Milan 2 @ 2.00
Palermo over 2.5 @ 2.10
Juventus 2 @ 1.90
AKO:7.98

Jakby to powiedziec w koncu powrot do normalnej skutecznosci, kursy bardzo ladne i wygrane tez
Genoa i Juventus praktycznie poszly jak napisalem :P

Palermo nie zawiodlo, chociaz obrona Lazio to kaplica. Nie znam dokladnie szczegolowych zasad spalonego, ale z tego co slyszalem to jedna bramka dla Palermo powinna nie zostac uznana bo mimo tego ze zawodnik na spalonym nie wlaczyl sie do gry to zingerowal w sposob postepowania obroncow Lazio. Z kolei jednego wolnego bardzo ewidentnego Lazio nie uzyskalo z bardzo dobrej pozycji, a Miccoli na 80% zasymuloal karnego ... ale dosyc narzekania, wynik jest 3-1 :P

Duzo sie teraz mowi o jednostronnym sedziowaniu szczegolnie po meczach Interu, Lazio i Sieny ...

Co do samych spotkan, to ze wzgledow powiedzmy widowiskowych cieszy zwyciestwo Romy, Milanu i Juventusu, przy potknieciu Interu, bo tabela robi sie ciekawsza.

SimonS jest offline  
stare 22-02-2010, 17:33   #17
Moderator

Reputacja: 556
Cytat:
Napisał MadAngel ->

Atalanta - Chievo under2,5 @1,65
Palermo - Lazio 1 @2,00
Kolejka bez większych niespodzianek, nawet SimonS coś trafił ^^ (Abiatti obronił karnego w końcówce a by było 1-2 :P ) praktycznie cały dłół tabeli stracił punkty kosztem drużyn wyżej notowancyh w tabeli. Juventus dosyć słabo, Bologna sporo szans, puki co gra nie powala na kolana ale prznajmniej są wyniki Inter coś nie ma farta do Sampdori, na jesienie byli w super formie to z nimi przegrali, ostatnio też lepsze wyniki i remis na San Siro.

Komplet wyników:

Genoa CFC - Udinese Calcio 3 : 0
Internazionale FC - UC Sampdoria 0 : 0
Atalanta Bergamo - AC Chievo Werona 0 : 1
FC Bologna - Juventus FC 1 : 2
Cagliari Calcio - Parma FC 2 : 0
ACF Fiorentina - AS Livorno Calcio 2 : 1
US Citta di Palermo - SS Lazio 3 : 1
AS Roma - Calcio Catania 1 : 0
AC Siena - Napoli SSC 0 : 0
AS Bari - AC Milan 0 : 2

Zamknięty Temat