Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Włochy

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-10-2011, 22:21   #1
Moderator

Reputacja: 556
Coppa Italia 2011-2012

Wyniki -> http://www.legaseriea.it/en/tim-cup/...io-e-risultati

Całe drzewko
-> http://www.legaseriea.it/en/matches-...le-tim-cup.pdf

Powoli w decydujące fazy wchodzą rozgrywki pucharu Włoch. Najlepsza 8 zaczyna rozgrywki po 4 rundzie. Jak widać na drzewku niektórych czeka ciekawa drogą do finału, przykładowo Juve najpierw trafi łatwo bo na Bologne albo Crotone ale potem czekać już może Roma a dalej Lazio/Milan
stare 21-11-2011, 21:00   #2

Reputacja: 25
ACF Fiorentina-FC Empoli 1 1,50 Coppa Italia

Zdecydowanym faworytem meczu IV rundy pucharu Włoch pomiędzy Fiorentiną a Empoli, który odbędzie się w czwartek na Stadio Comunale Artemio Franchi o godzinie 18 będzie zespół gospodarzy.Mimo iż w lidze wiedzie się Violi póki co słabo to jednak zmiana trenera mam nadzieję pozytywnie wpłynie na grę popularnych Fiołków.Delio Rossi zamierza w tym meczu dać szanse pograć młodzieży którą we Florencji mamy zdolną co widać po dobrych wynikach naszej Primaverki.Pokazać powinni się Babacar,Ljajic czy Camporese którzy na co dzień mają niewielkie szanse na grę w pierwszym składzie.Poza tym są inni z pierwszej kadry zespołu którzy mają szanse się w końcu przełamać.Chodzi mi np o doświadczonego Silvę "El Tangue"który miał być naszym drugim po Gilardino strzelcem a jak na razie nie trafił jeszcze do bramki choć walczy w każdym meczu i tego mu odmówić nie można.Mieszanka rutyny z młodością
powinna wystarczyć na Empoli które zawodzi na drugim froncie,grają słabo zajmując odległe 17 z bilansem 4-3-9 i bilansem goli 20:26
Kursy na to spotkanie jeszcze niezłe i raczej do czwartku będą spadały.

Forza Viola per sempre!

Zwycięstwo odniesione po przeciętnej grze w kolejnej rundzie czeka Roma będzie dużo trudniej na Olimpico!

acffiorentina.eu
acffiorentina.pl

Ostatnio edytowane przez Krzysiek74 ; 24-11-2011 o 19:59
Krzysiek74 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-2011, 08:37   #3

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=CUmKVzKVoQ0
gole z meczu Fiorentina-Empoli

acffiorentina.eu
acffiorentina.pl

Ostatnio edytowane przez Krzysiek74 ; 25-11-2011 o 08:46
stare 08-12-2011, 16:39   #4

Reputacja: 14
Dyscyplina: Piłka nożna, Copa Italia
Spotkanie: Juventus - Bologna
Typ: Juventus (-1) handi europejskie
Kurs: 1.8
Bukmacher: Expekt
Analiza:

O godzinie 21:00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy Juventusem a Bologna w remach Copa Italia. Zdecydowałem się zagrać ujemne handi na gospodarzy. Dlaczego? Zapraszam do analizy.

Stara Dama w Serie A radzi sobie bardzo dobrze. Po trzynastu kolejkach są liderem, z przewagą dwóch punktów nad Milanem. W ubiegłym miesiącu (listopadzie) rozegrali w sumie trzy mecze. Wygrali dwukrotnie (Palermo, Lazio) i zremisowali z Napoli. Na własnym stadionie radzą sobie świetnie! W tym sezonie ani razu nie przegrali.
A. Conte powołał następujących zawodników:
3 Chiellini (13/0)
5 Pazienza (7/0)
7 Pepe (13/4)
8 Marchisio (12/6)
10 Del Piero (10/0)
11 De Ceglie (3/0)
13 Manninger (0/0)
15 Barzagli (13/0)
17 Elia (1/0)
18 Quagliarella (5/0)
19 Bonucci (10/1)
20 Toni (0/0)
24 Giaccherini (7/0)
27 Krasic (6/1)
28 Estigarribia (6/1)
30 Storari (2/0)
33 Sorensen (0/0)
34 Marrone (0/0)
35 Sluga ?
Z powołanych piłkarzy tylko trzech z nich nie zagrało ani razu w Serie A.

Goście zajmują siedemnaste miejsce z dorobkiem czternastu punktów. Nad strefą spadkową mają tylko cztery oczka przewagi. W listopadzie we wszystkich rozgrywkach rozegrali cztery mecze z czego tylko dwa wygrali (Crotone i Siena); oba u siebie.
O to kadra piłkarzy powołanych przez S. Pioli:
Bramkarze: Agliardi(4/0), Lombardi(0/0), Stojanovic(0/0)
Obrońcy: Crespo(1/0), Garics(4/0), Loria(6/1), Morleo(11/0), Portanova(12/0), Raggi(10/0), Boccaccini (?)
Pomocnicy: Krhin(4/0), Perez(9/0), Pulzetti(12/0), Taider(0/0), Casini (0/0).
Napastnicy: Acquafresca(12/2), Coda(0/0), Gimenez(7/0), Paponi(1/0), Rodriguez(0/0), Vantaggiato(2/0)

W bezpośrednich pojedynkach zdecydowanie górą są gospodarze. Według mnie gospodarze są kilka razy lepszą ekipą od swoich przeciwników. Ponadto Bologna nie przyjechała z wieloma zawodnikami z pierwszej jedenastki. Ponadto już za trzy dni zagrają ciężki mecz u siebie z Milanem, jak wiadomo potrzebują punktów, aby się utrzymać. Powodzenia!
Madrala jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 20:26   #5

Reputacja: 13
Nie ruszam meczu Juventusu , powiedziałem sobie kiedyś że LIGA to LIGA PUCHARY to PUCHARY rządzą się swoimi prawami, w tym meczu żaden wynik mnie nie zdziwi. Jedyne co można zagrać za ciekawe pieniądze to wydarzenie z ilością rzutów różnych a mianowicie Bet365 na zdarzenie poniżej 12 rzutów rożnych wystawia kurs 1,50 . Przyglądałem się ostatnim statystykom ligowym i w ostatnich 5 meczach nigdy nie było więcej rożnych jak właśnie 11 . Mogę się mylić jestem tylko człowiekiem ale w tym meczu stawiam nie więcej jak 12 rzutów rożnych. Jak będzie na prawdę, przekonamy się niedługo ..
stare 08-12-2011, 22:54   #6

Reputacja: 13
Cytat:
Napisał chudydzik203 ->

Nie ruszam meczu Juventusu , powiedziałem sobie kiedyś że LIGA to LIGA PUCHARY to PUCHARY rządzą się swoimi prawami, w tym meczu żaden wynik mnie nie zdziwi. Jedyne co można zagrać za ciekawe pieniądze to wydarzenie z ilością rzutów różnych a mianowicie Bet365 na zdarzenie poniżej 12 rzutów rożnych wystawia kurs 1,50 . Przyglądałem się ostatnim statystykom ligowym i w ostatnich 5 meczach nigdy nie było więcej rożnych jak właśnie 11 . Mogę się mylić jestem tylko człowiekiem ale w tym meczu stawiam nie więcej jak 12 rzutów rożnych. Jak będzie na prawdę, przekonamy się niedługo ..
i tym razem się nie myliłem co do rzutów rożnych, w meczu dokładnie 11 rzutów rożnych, dopisujemy i księgujemy sztos
stare 12-12-2011, 16:47   #7

Reputacja: 12
We wtorek jest ćwierćfinał Pucharu Włoch pomiędzy Palermo i Sieną. Siena jest w wielkim kryzysie i już szykuje się na sobotnie spotkanie z Milanem. Palermo u siebie przegrało ostatni mecz w lidze z Ceseną, będzie chciało wygrać. Trener Sieny jedzie do Palermo z drugą drużyną, nie ma prawie nikogo kto zagrał w sobotę z Genoą. Jestem kibicem Sieny ale w tym meczu widzę pewne zwycięstwo Palermo. Siena jedzie na ten mecz bo musi! Kurs na Palermo baaardzo wysoki bo aż 1,80! polecam!
golditalia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 17:02   #8
mhm

Reputacja: 40
tylko nie wiadomo jakim skladem zagra Palermo. Moze tez zagrac z drugim i wtedy bedzie grany "normalny" mecz. 1 sklad Palermo powinien po kursie 1,8 wygrac z rezerwami Sieny ale oni tez musza myslec o lidze.
mhm jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 17:44   #9
RQ7

Reputacja: 2
Palermo ma dopiero mecz w niedzielę , wyjazd do Catani więc bardzo prawdopodobne , że zagrają w mocnym zestawieniu . Zapewne najlepszych zawodników trener ściągnie po 60 minutach lub wpuści na drugą połowę . Zmiany 2-4 piłkarzy w pierwszym składzie możliwe , ale Palermo musi też zrehabilitowac się za ostatnią porażkę na własnym boisku.
RQ7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 18:03   #10
mhm

Reputacja: 40
Ale moze sie rehabilitowac w lidze, Catania ostatnio dobrze gra, na pewno bedzie to ciezki przeciwnik dla Palermo. Nie mowie ze to nie wejdzie ale puchary to smierdzaca sprawa, trzebaby miec jakies info prosto z Wloch zeby moc byc pewnym typu na Palermo.
mhm jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 23:46   #11

no ja mieszkam w Sienie i czytałem że trener Sieny powołał 17-letniego chłopaka do pierwszego składu a w ataku będzie grał Acosta, który gra z Primavera Sieny i Gonzalez który grzeje ławę w lidze. W bramce jest drugi bramkarz. W obronie zagrają ci co jeszcze nie grali wogóle w lidze jak Milanovic czy Angella. Siena gra ten mecz bo musi. Na Palermo fajny kurs.

P.S Trener Sieny mówi że chcę wygrać ten mecz...ale on też mówi bo musi

P.S. Trener Palermo powołał 5 graczy z Primavery. W weekend jest derby to oszczędzają się. W składzie zobaczymy takich zawodników jak Aguiregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Acquah, Bertolo, Ilicic, Migliaccio, Budan.

Palermo da radę!

Ostatnio edytowane przez golditalia ; 13-12-2011 o 00:22
stare 13-12-2011, 11:07   #12

Palermo zdecydowany faworyt mam ich po kursie 1,75 ale puchary rządzą się swoimi prawami.Nie spodziewam sie jednak aby gospodarze po porażce z Cesena w lidze ponownie sprawili swoim kibicom przykrą niespodziankę.2:0 i Palermo w 1/4 finału Coppa Italia.

acffiorentina.eu
acffiorentina.pl
stare 13-12-2011, 23:06   #13

Reputacja: 7
Palermo - Siena dogrywka ? Palermo na to na pewno nie zapracowało to co się działo na boisku nie odzwierciedla wyniku.Siena miała znaczącą przewage głownie w 1 połowie dopiero po 1 połowie obudzili się gospodarze.Ciekawe co będzie sie działó w dogrywce
baszaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-12-2011, 00:16   #14

No i nie spodziewałem się takiej gry Sieny. Oglądałem mecz i zdziwiłem się że druga drużyna Sieny może tak grać. Według mnie po tym meczu trener Palermo wyleci z ławki bo baaaaaaaaaaaaardzo słabe Palermo.
stare 09-01-2012, 21:29   #15
Moderator

Reputacja: 556
[10.01 21:00] Lazio - Helas Verona 1.41 4.06 7.53
[11.01 17:30] Udinese - Chievo 1.57 3.54 5.75
[11.01 20:45] AS Roma - Fiorentina 1.78 3.28 4.41
[12.01 21:00] Napoli - Cesena 1.30 4.57 9.41

________

Kod:
Już w czwartek Cesena rozegra spotkanie z Napoli w ramach 1/8 
finału Pucharu Włoch. Co ciekawe prezydent tej drużyny już teraz zapowiada 
wystawienie rezerw, niemal równoznaczne z oddaniem meczu.

Cesena awansowała do 1/8 finału Pucharu Włoch dzięki zwycięstwu nad 
Gubbio, ale najwyraźniej drużynie nie po drodze z tymi rozgrywkami, bowiem 
jedynym jej celem na ten sezon jest utrzymanie się w Serie A.

W tej sytuacji wiceprezydent Luca Mancini już na trzy dni przed meczem z 
Napoli zapowiedział, że na Stadio San Paolo zagrają rezerwy, tak by 
podstawowi gracze wypoczęli na arcyważne starcie z Novarą.

- Dla nas czwartkowy mecz w Pucharze Włoch wypada w złym czasie – mówił 
Mancini. - W niedzielę czeka nas bezpośrednia konfrontacja z Novarą, 
dlatego w czwartek na San Paolo nie możemy zostać „zranieni”, ponieważ 
naszym głównym celem jest utrzymanie. Zagramy rezerwami, które co 
oczywiste, nie będą w stanie równać się z drużyną Napoli.
stare 10-01-2012, 10:22   #16

Reputacja: 100
Napoli - Cesena

Jak juz wkleil MadAngel, Cesena przechodzi "obok" Pucharu Wloch, a wiec w czwartek na San Paolo nie zobaczymy zadnych indywidualnosci (jesli w takim zespole mozna o nich mowic) Konikow Morskich. Na boisku zabraknie prawdopodobnie m.in Adriana Mutu, Edera, Antonio Candrevy, a takze doswiadczonego bramkarza Francesco Antonioli'ego. Juz w niedziele Cesena czeka mecz z gatunku tych "o 6pkt". Na Stadio Dino Manuzzi przyjedzie bowiem rownie slaba Novara, a wiec drugi glowny kandydat do spadku. Wobec takich informacji nie mozna przejsc obojetnie, Cesenie po prostu nie oplaca sie grac w Pucharze Wloch... Jedyna kwestia pozostaje nastawienie i sklad z jakim wyjda Azzuri. Jesli zobaczymy kogos z trojki Cavani, Hamsik, Pandev jestem spokojny o wynik. Co prawda brakuje Lavezziego, jednak Walter Mazzarri ma na tyle rowna i silna kadre aby wygrac to spotkanie nawet rezerwami. Kursy prawdopodobnie jeszcze poleca, wiec warto pograc juz dzis.

Napoli HT/FT Bet365 1.72 4/10 4
Napoli -1.5 Bet365 1.93 4/10
4

Wynik: Napoli 2-1(0-1) Cesena

Ostatnio edytowane przez josek90 ; 12-01-2012 o 22:55
josek90 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2012, 14:40   #17

Reputacja: 71
Lazio-Verona 3:2
Typ: 1
Kurs: 1.40
Bukmacher: Bet365

W dzisiejszym spotkaniu rozegranym w ramach 1/8 Coppa Italia spotkają się drużyny, które w swoich ligach prezentują się bardzo dobrze i znajdują się na wysokich pozycjach. Lazio w serie A zajmuje czwartą pozycję z trzydziestoma wywalczonymi punktami, co ciekawe więcej punktów (siedemnaście) zdobyli oni w meczach wyjazdowych gdzie mają bilans 5-2-1, u siebie natomiast posiadają bilans 3-4-2. Goście na półmetku rozgrywek w serie B zajmują drugą pozycję, w dwudziestu jeden rozegranych spotkaniach zdobyli oni czterdzieści jeden punktów i mają duże szanse na powrót do najwyższej klasy rozgrywek. Verona w pucharze wyeliminowała już trzy drużyny - dwie serie B: Vicenzę, Sassuolo oraz jednego reprezentanta Serie A - Parmę, Lazio zaczyna dopiero przygodę w pucharach w tym sezonie. Co prawda w ostatniej kolejce rozgrywanej w serie A Lazio przegrało na wyjeździe ze słabiutką Sieną aż 4:0 ale jak dla mnie w tym meczu faworyt jest jeden i każdy inny wynik będzie dla mnie niespodzianką.

Ostatnio edytowane przez Bartuś ; 10-01-2012 o 23:01 Powód: wynik końcowy
Bartuś jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2012, 22:23   #18

Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Coppa Italia
Spotkanie: Udinese Calcio - Chievo Verona
Kurs: 1,617
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Mecz 1/8 finału Pucharu Włoch. Zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy w Serie A spisują się znacznie lepiej. Wprawdzie każdy szanujący się kibic piłkarski wie, że rozgrywki ligowe to jedno a krajowy puchar to drugie, lecz akurat w tym przypadku nic nie wskazuje na to, by teoretycznie słabsze Chievo było w stanie zagrozić drużynie Udinese. Zajmujący 3 lokatę w ligowej tabeli piłkarze z Udine są o bez porównania lepszą ekipą aniżeli przeciętniacy z Werony, którzy zajmują 14 miejsce. Kurs na zwycięstwo Udinese jest całkiem przyzwoity, a więc warto na nich postawić. Początek meczu o 17:30.
Lemrak29 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-2012, 13:08   #19

Reputacja: 71
Udinese Calcio - Chievo Verona 1:2
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet365

Udinese Calcio już w niedzielę może zapewnić sobie pozycję lidera ligi włoskiej. Oczywiście potrzebuje do tego pomyślnych wyników w Rzymie i Mediolanie, jednakże przede wszystkim Bianconeri muszą wygrać u siebie z Chievo Werona. Udinese, pomimo wieszczenia chudego sezonu po sprzedaży kilku ważnych dla zespołu zawodników, radzi sobie w Serie A bardzo dobrze i do lidera z Turynu traci tylko dwa punkty. Taki stan rzeczy dziwi zapewne cały zespół, który jak jeden mąż chciał walczyć tylko o utrzymanie. Jeśli chodziło Bianconerim o utrzymanie statusu jednego z najlepszych włoskich zespołów, to póki co udaje się im to w stu procentach. Chievo traci do najbliższego rywala całe 11 punktów, jednak w obecnych rozgrywkach nie radzi sobie jakoś tragicznie. Choć oczywiście sezon 2010/2011 nie stanie się chyba kolejnym kiedy to Werończycy masowo urywali punkty najlepszym. Udinese posiada obecnie, pomimo straty Cristiana Zapaty, najlepszą defensywę w całym włoskim futbolu. W 13 dotychczasowych kolejkach gracze z Udine stracili zaledwie sześć goli, co jest wynikiem niebagatelnym, tym bardziej przy liczbie 16 po stronie strat u najbliższego rywala. W ataku nie jest wprawdzie już tak różowo, gdyby nie Antonio Di Natale i jego dziewięć goli byłoby po prostu źle. Jednak supersnajper wciąż gra w zespole i 16 bramek to głównie jego zasługa, gdyż nie tylko strzelał, ale również podawał. Niekwestionowana gwiazda, legenda, wieloletni gracz i kapitan Latających Osłów, Sergio Pellissier w tym sezonie radzi sobie tak jak cały zespół - nie najlepiej. Zdobył do tej pory tylko trzy gole, co jednak przekłada się na 33% całego dorobku Chievo. Jednakże ostatnie cztery tygodnie były dla zespołu z Werony dość udane na 12 możliwych zdobyli oni bowiem siedem punktów, ulegając tylko mistrzowi z Mediolanu (wprawdzie aż 0:4). W innych spotkaniach punkty tracili tylko po remisie z Atalantą. Udinese, po dość niespodziewanej, żeby nie napisać sensacyjnej porażce przed dwoma kolejkami z FC Parmą, zaliczyło już dwa zwycięstwa i to z dwiema niezmiernie utytułowanymi firmami we włoskim futbolu - Romą (2:0) i Interem (1:0). Jeśli Udinese wciąż marzy o utrzymaniu się w ekstraklasie to spotkania takie jak to powinni wygrywać. A będąc już w pełni poważnym, nie wydaje się, aby Bianconeri mieli chęć roztrwonić to co do tej pory zdobyli. Ja stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy

Ostatnio edytowane przez Bartuś ; 12-01-2012 o 17:28 Powód: wynik końcowy
Bartuś jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-2012, 14:05   #20

Reputacja: 175
Cytat:
Napisał Bartuś ->

Jeśli Udinese wciąż marzy o utrzymaniu się w ekstraklasie to spotkania takie jak to powinni wygrywać. A będąc już w pełni poważnym, nie wydaje się, aby Bianconeri mieli chęć roztrwonić to co do tej pory zdobyli. Ja stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba trochę pomyliłeś ligę z pucharem.
kunciapek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Włochy > Coppa Italia 2011-2012

Odpowiedz