![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #281 |
| Dołączył: 29.08.2011 Skąd: Łódź
Reputacja: 25 |
Mecz Genoa-Inter odwołany Sprawdziły się wcześniejsze przewidywania i zaplanowany na niedzielę mecz FC Genoa z Interem Mediolan został odwołany. Powodem tej decyzji była fatalna pogoda, a dokładniej burze i obfite opady deszczu, które nawiedziły stolicę Ligurii. Co więcej, Stadio Luigi Ferraris znajduje się w rejonie, gdzie ulewy i wywołane przez nie lokalne powodze wyrządziły największe szkody. Mówi się nawet o tym, że stadion został zalany. Synoptycy utrzymują, że także jutro oraz w niedzielę nad miastem należy spodziewać się intensywnych opadów deszczu. http://seriea.pl/index.php?dzial=akt...artykul=208973
__________________ Skorzystałeś z typu,pomogłem jakimiś informacjami? Kliknij "Dzięki"! Viola Club Polonia acffiorentina.eu acffiorentina.pl |
| | |
| | #282 |
Reputacja: 25 | Cesare Prandelli chce w meczu z Polską sprawdzić "nowe twarze" 14 minut temu fot. Reuters Włoski selekcjoner Cesare Prandelli już w październiku zapowiadał, że chce wykorzystać listopadowe sparingi jako sprawdzian dla kilku nowych twarzy. Media w Italii spekulują, że na powołanie czeka obrońca Napoli Hugo Campagnaro. 31-letni stoper jest Argentyńczykiem, urodził się w Cordobie. Ma jednak włoskie korzenie i od 2002 roku gra w Serie A. Prandelli przymierza się do powołania go w duecie z kolegą z linii defensywy Napoli, o rok młodszym Paolo Cannavaro. Brat słynnego Fabio też nigdy jeszcze nie grał w reprezentacji. Niewykluczone, że selekcjoner sięgnie też po kolejnego "oriundo" (piłkarza wychowanego gdzie indziej, a grającego dla Włochów), 22-letniego skrzydłowego Atalanty Bergamo Ezequiela Schelotto. Jeśli Campagnaro i Schelotto rzeczywiście znajdą się w kadrze, będą kolejnymi Argentyńczykami, którzy zagrają w barwach Squadra Azzurra za kadencji Prandellego. Pierwszy był Cristian Ledesma z Lazio, sprawdzany w zeszłym roku w sparingu z Rumunią (1:1). Miesiąc temu szansę debiutu dostał Pablo Osvaldo z Romy. Wobec absencji kontuzjowanych podstawowych napastników, Antonio Cassano i Giuseppe Rossiego, snajper giallorossich na pewno i teraz znajdzie się w kadrze.
__________________ Skorzystałeś z typu,pomogłem jakimiś informacjami? Kliknij "Dzięki"! Viola Club Polonia acffiorentina.eu acffiorentina.pl |
| | |
| | #283 |
| Dołączył: 29.05.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 15 | Kadra Włoch na mecze z Polską i Urugwajem: Bramkarze: Gianluigi Buffon (Juventus Turyn), Morgan De Sanctis (SSC Napoli), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain FC, Francja). Obrońcy: Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (US Palermo), Andrea Barzagli (Juventus Turyn), Giorgio Chiellini (Juventus Turyn), Domenico Criscito (Zenit Sankt Petersburg, Rosja), Christian Maggio (SSC Napoli), Angelo Ogbonna (Torino Calcio), Andrea Ranocchia (Inter Mediolan). Pomocnicy: Alberto Aquilani (AC Milan), Daniele De Rossi (AS Roma), Claudio Marchisio (Juventus Turyn), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Motta (Inter Mediolan), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Pirlo (Juventus Turyn). Napastnicy: Mario Balotelli (Manchester City, Anglia), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juventus Turyn), Pablo Osvaldo (AS Roma), Giampaolo Pazzini (Inter Mediolan), Simone Pepe (Juventus Turyn). Tak wygląda kadra Włoch na najbliższe mecze. Jeżeli Prandelli wystawi najmocniejszy skład na Polskę to może być prawdziwy pogrom. Zwłaszcza, że Balotelli jest w niezłej formie. |
| | |
| | #284 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 | Sinisa Mihajlović przestał być trenerem Fiorentiny, a na jego miejsce przyjdzie Delio Rossi - poinformowała włoska "La Gazetta dello Sport". Bramkarzem zajmującej dopiero 13. miejsce w tabeli Serie A drużyny jest Artur Boruc. ![]() Jak donosi największy włoski dziennik sportowy kwestią godzin jest ogłoszenie nowym trenerem 51-letniego Delio Rossiego, który ostatnio pracował w Palermo, a wcześniej m.in. w Atalancie Bergamo i Lazio Rzym. Mihajlović już o decyzji zarządu klubu został poinformowany. Według informacji "La Gazetty" nie była to łatwa decyzja, bo działacze w równym stopniu za słabe wyniki obwiniają Serba, jak i piłkarzy. Jeszcze nie wiadomo, jak ta zmiana wpłynie na pozycję Artura Boruca, który za Mihajlovicia był bramkarzem numer jeden. W dziesięciu ligowych spotkaniach polski golkiper puścił dziewięć goli, a jego zespół zgromadził 12 punktów. Największym dotychczasowym, trenerskim osiągnięciem Rossiego było zdobycie z Lazio Pucharu Włoch w sezonie 2008-2009.
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| | |
| | #285 |
Wreszcie się doczekaliśmy zwolnienia Mihy tylko co dalej bo nie wierzę że Rossi nagle uzdrowi zespół i seryjnie zaczniemy wygrywać spotkania.Dajmy mu trochę czasu a efekty powinny za jakiś czas przyjść same.Mam nadzieję że Rossi więcej da pograć młodym Babacar,Carraro(wypożyczenie do Modeny) czy Ljajic. Forza Viola per sempre!
| | |
| | #286 |
Del Piero marzy o doświadczeniu z angielskim futbolem Żegnający się z Juventusem, ale nie karierą sportową Alessandro Del Piero (fot) wyjawił, że marzy mu się zasmakowanie angielskiej piłki. Napastnik opowiedział także o kilku ciekawych wspomnieniach. Po obecnym sezonie umowa snajpera z Juventusem wygaśnie i jak wyjawił niedawno prezydent Starej Damy, Andrea Agnelli, nie zostanie ona odnowiona. Sam Del Piero kilkanaście dni później stwierdził, że nie oznacza to zakończenia przez niego kariery sportowej. Czy zagra w Anglii skąd rzekomo ma już wstępne propozycje? - Turyn to moje miasto, w którym spędziłem niemal połowę swego życia i mam tu najbliższe i najbardziej oddane osoby. Dorastaliśmy razem, Turyn i ja. Nauczyłem się cenić angielski futbol, szczególnie Manchester United, od samego początku mojej kariery. Byłbym zaszczycony mogąc zasmakować tamtejszego futbolu, bowiem Anglicy podchodzą do tego sportu z pasją i trzymając się zasad fair play. Podoba mi się ta atmosfera, duch, stadiony takie jak Old Trafford i zachowanie kibiców. Co może być milszego od widoku kibiców obu drużyn siedzących wspólnie na stadionie? - Mam także specjalne doświadczenia związane z Francją. Les Bleus kilkukrotnie dawali mi powody do płaczu, podczas gdy innymi razy do wielkiej radości. Miałem także wielu francuskich kolegów w drużynie oraz trenera Didiera Deschampsa. - Kocham każdy sport, w tym amerykańskie dyscypliny. Gdy byłem w Los Angeles i Orlando widziałem finały NBA. Dużo radości sprawiły mi także spotkania w ligach NFL czy MLB.
__________________ Skorzystałeś z typu,pomogłem jakimiś informacjami? Kliknij "Dzięki"! Viola Club Polonia acffiorentina.eu acffiorentina.pl Ostatnio edytowane przez Krzysiek74 ; 08-11-2011 o 20:31 |
| | |
| | #287 |
Balotelli zeznaje przeciwko mafii: Widziałem stół pełen narkotyków Mario Balotelli wiele razy zaliczał mniejsze lub większe wpadki. Zeznając jednak przeciwko mafii i wyjawiając, że widziało się na jej terenie ogromne ilości narkotyków postąpił jednak bardzo nieroztropnie, mogąc ściągnąć na siebie spore kłopoty. Balotelli został wezwany w charakterze świadka przez włoskich prokuratorów, którzy chcieli zadać mu pytania odnośnie wizyty w uznawanej za rezydencję mafii części Neapolu. Mimo, iż piłkarzowi nie została zapewniona żadna ochrona, a jego słowa są aktualnie cytowane przez wiele serwisów na całym świecie, wyjawił on, że podczas spotkania stał kilka metrów od stołu pełnego narkotyków. Jak zapewnił sam piłkarz, natychmiast po zauważeniu tego faktu, poprosił o odwiezienie go do z powrotem hotelu. To zeznanie najprawdopodobniej pozwoli mu uwolnić się od jakichkolwiek zarzutów prokuratorskich, ale nazwisko snajpera Manchesteru City może trafić na czarną listę członków mafii.
| | |
| | #288 |
Reputacja: 25 | Oto pożegnalny list byłego już trenera Fiorentiny Sinisy Mihajlovi'ac skierowany do klubu, pracowników, zawodników, kibiców, wszystkich mieszkańców Florencji i fanów Fiorentiny. "Przykro mi! Z powodu rodziny Della Valle (ona zawsze była blisko mnie i nic mi przy niej nie brakowało zarówno w sprawach prywatnych jak i zawodowych). Z powodu kierownictwa klubu (który mnie wybrał i wspomagał ponad miarę, dając mi zawsze jak najlepsze warunki do wykonywania mojej pracy). Z powodu graczy (którzy dali mi wszystko, w zależności od ich warunków i możliwości). Z powodu pracowników klubu (ponieważ o to co poprosiłem zawsze dostawałem). Z powodu wszystkich fanów (nawet tych, którzy mnie krytykowali, twardo, ale w sposób cywilizowany, no mieli do tego prawo). Z powodu mediów (Florencja jest prawdziwym centrum z konstruktywnymi wypowiedziami). Z powodu moich ludzi ze sztabu (którzy lojalnie i poważnie pomagali mi w pracy na wszystkich frontach). Z powodu bliskich mi ludzi (mam nadzieję, że ich nie zawiodłem). Z powodu mojej rodziny (która od pierwszego dnia zakochała się we Florencji). Przykro mi bardzo! Teraz staram się analizować swoje błędy, bo na pewno je popełniłem, więc będę musiał się nad nimi zastanowić i uniknąć ich w przyszłości. Ale mówię wszystkim, że wszystko to co miałem dałem siebie. To nie wystarczyło. Przykro mi. Najmocniej przepraszam...".
| | |
| | #289 |
Reputacja: 25 | Włosi trenowali na boisku... odebranym mafii Niedzielny trening reprezentacji Włoch wzbudził wielkie poruszenie we Włoszech. Drużyna Cesare Prangelliego ćwiczyła na boisku w Rizziconi, które kiedyś należało do "Ndranghety", włoskiej organizacji przestępczej. - To historyczna chwila - stwierdził selekcjoner. Trening reprezentacji ma sprawić, że mieszkańcy nie będą się obawiać korzystania z boiska, które zostało odebrane mafii i należą teraz do władz miejscowości. - Jesteśmy dumni, że reprezentacja tutaj się pojawiła - powiedział Prandelli. - To nie tylko wyzwanie rzucone mafii, ale także idea stworzenia czegoś nowego w tym regionie i w kraju - dodał opiekun Squadra Azzurra.
| | |
| | #290 |
ACF Fiorentina poinformowała, iż Stevan Jovetic został poddany badaniom mającym wskazać źródła bólu w przywodzicielu prawej nogi. To efekt meczu wtorkowego między Czarnogórą a Czechami. Badania wykazały lekki uraz i naciągnięcie przywodziciela. Zawodnik już rozpoczął zabiegi fizjoterapeutyczne. Nie podano w komunikacie jak długo Jove będzie odpoczywał, ale jego występ za 2 doby przeciwko Milanowi jest praktycznie wykluczony. Delio Rossi nie będzie zadowolony bo traci 3 podstawowego gracza. Przykro bo Jove cały sezon poprzedni stracił i znów kontuzja a formę jako jeden z nielicznych miał od początku sezonu.Mecz z Milanem nie rysuje się dla nas zbyt perspektywicznie...
| | |
| | #291 |
| Moderator Dołączył: 08.08.2008 Skąd: Wwa
Reputacja: 556 |
Jak co roku w króciutkiej przerwie w rozgrywkach szybkie podsumowanie i garść statstyk [tu była tabela ale serwer ją zjadł] Śr. goli w meczu: 2.43 Śr. goli w meczu u siebie: 1.46 Śr. goli w meczu wyjazdowym: 0.98 __________________________ 1. Juventus _____________________________2. Milan Ponad 2.5 Gole 6 (37%)_____________________Ponad 2.5 Gole 9 (56%) Poniżej 2.5 Gole 10 (63%)___________________ Poniżej 2.5 Gole 7 (44%) 3. Udinese ______________________________4. Lazio Ponad 2.5 Gole 4 (25%)_____________________Ponad 2.5 Gole 9 (56%) Poniżej 2.5 Gole 12 (75%)___________________Poniżej 2.5 Gole 7 (44%) 5. Inter__________________________________6. Roma Ponad 2.5 Gole 8 (50%)_____________________Ponad 2.5 Gole 8 (50%) Poniżej 2.5 Gole 8 (50%) ___________________ Poniżej 2.5 Gole 8 (50%) 7. Napoli ________________________________8. Catania Ponad 2.5 Gole 9 (56%)_____________________Ponad 2.5 Gole 8 (50%) Poniżej 2.5 Gole 7 (44%) ____________________Poniżej 2.5 Gole 8 (50%) 9. Palermo ______________________________10. Genua Ponad 2.5 Gole 6 (37%) _____________________Ponad 2.5 Gole 9 (56%) Poniżej 2.5 Gole 10 (63%) ___________________Poniżej 2.5 Gole 7 (44%) 11. Atalanta______________________________12. Chievo Ponad 2.5 Gole 9 (56%) ____________________ Ponad 2.5 Gole 7 (44%) Poniżej 2.5 Gole 7 (44%) ____________________Poniżej 2.5 Gole 9 (56%) 13. Parma________________________________14. Fiorentina Ponad 2.5 Gole 10 (62%) ____________________Ponad 2.5 Gole 6 (38%) Poniżej 2.5 Gole 6 (38%) ____________________Poniżej 2.5 Gole 10 (62%) 15. Cagliari_______________________________16. Bologna Ponad 2.5 Gole 5 (31%) _____________________Ponad 2.5 Gole 5 (31%) Poniżej 2.5 Gole 11 (69%) ___________________Poniżej 2.5 Gole 11 (69%) 17. Siena ________________________________18. Novara Ponad 2.5 Gole 4 (25%) _____________________Ponad 2.5 Gole 9 (56%) Poniżej 2.5 Gole 12 (75%) ___________________Poniżej 2.5 Gole 8 (44%) 19. Cesena ______________________________20. Lecce Ponad 2.5 Gole 3 (19%) _____________________Ponad 2.5 Gole 8 (50%) Poniżej 2.5 Gole 13 (81%) ___________________Poniżej 2.5 Gole 8 (50%) Ponad 2.5 Gole: 77 (44%) Poniżej 2.5 Gole: 89 (56%) __________________________ ![]() ![]() __________________________ Minuty w których dana drużyna strzela: ![]() __________________________ Lista strzelców: 1 Denis (Atalanta 16) 12 2 Ibrahimovic, Zlatan (Milan 13) 11 3 Di Natale, Antonio (Udinese 15) 10 4 Cavani, Edinson (Napoli 14 ) 9 5 Klose, Miroslav (Lazio 15) 8 6 Giovinco, Sebastian (Parma 14) 7 6 Jovetic, Stevan (Fiorentina 13 ) 7 6 Osvaldo, Pablo Daniel (Roma 15 ) 7 9 Marchisio, Claudio (Juventus 15 ) 6 9 Matri, Alessandro (Juventus 15) 6 9 Nocerino, Antonio (Milan 14 ) 6 9 Palacio, Rodrigo Sebastian (Genua 12) 6 9 Rigoni, Marco (Novara 15) 6 W nawiasach klub i ilość meczy. _________________________ Jak to wyglądało w tamtym sezonie,2 i 3 lata temu na tym samym etapie można zobaczyć tu : 08/09 , 09/10 oraz 10/11 Mam nadzieje że powyższe informacje mogą dać trochę do myślenia i pomogą przy typowaniu najbliższych kolejek Ostatnio edytowane przez MadAngel ; 23-03-2012 o 14:16 |
| | |
| | #292 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 413 |
Mam nadzieję,że to odpowiedni dział i mój post nie zostanie usunięty-w końcu mam zamiar napisać coś o włoskiej piłce. Nie jestem ekspertem od tej ligi,nie wypowiadam się na jej temat zbyt często ale mam swoje lata i śledzę Serie A od wielu,wielu lat(nie mam 20-tu,jak większość ludzi tutaj) w sumie można powiedzieć że od ok 10 lat . I od kiedy pamiętam w lidze tej była wielka trójka:Milan,Inter i Juve a cała reszta walczyła o kolejne pozycje. Dla mnie to była zawsze liga remisów,liga niesłychanego wyrachowania(nie wiem czy to ma związek z korupcją i mafijną działalnością,bo nie jestem Rutkowskim). Były lepsze i gorsze sezony, z większymi i mniejszymi emocjami. Ale zawsze była jedna ekipa która przez cały sezon wyróżniała się grą z polotem,miłą dla oka,mimo że opartą na catenaccio. W tym sezonie widziałem sporo meczy,głównie z udziałem wymienionych drużyn oraz Napoli i Romy. I często to oglądanie łączyło się z bólem. Dziś mieliśmy kolejny pokaz w wykonaniu Juve,Milanu,Interu i Napoli-żadna z tych drużyn nie zdobyła bramki! Oglądałem jednym okiem Romę a drugim Milan. W Rzymie Inter już w 55 minucie 0-3 i reszta meczu na stojąco w wykonaniu obu ekip(zwłaszcza Interu!?).W Mediolanie nieporadny Milan nie stworzył nawet pół okazji do strzelenia bramki,a Napoli nawet z przewagą zawodnika nie zagroziło bramkarzowi Rossoneri(Cavani nie strzela głową z 3 metrów nawet w światło bramki?!). Wiem,że to tylko jedna kolejka.Ale w tygodniu chociażby Napoli nie potrafiło strzelić gola Casenie u siebie. Inter zremisował z Palermo 4-4(oglądałem Napoli niestety z nadzieją że coś strzelą),więc nie wiem jak wyglądała gra ale remis u siebie z przeciętniakiem to dla Interu nie jest powód do dumy. W sumie w przekroju sezonu można by się najmniej doczepić do Juve,ale dziś widzę 0-0 ze Sieną. Roma to chyba najmilsza niespodzianka,bo ich gra przynajmniej ładna dla oka choć w tabeli już tak kolorowo nie jest. Po co to pisze ktoś zapyta. Po pierwsze żeby wymienić poglądy z Wami,fanami Serie A(są tu tacy na pewno). Po drugie-za chwilę Liga Mistrzów i włoskie ekipy zostaną rzucone na głębszą wodę niż Casena,Siena czy Palermo! I coś mi się zdaje,że przy takiej grze jaką prezentują po przerwie zimowej ani Milan nie ogra Arsenalu(nie strzelą bramki coś czuję Oczywiście to jest piłka,na pewno motywacja będzie większa przeciwko silnym drużynom z Anglii.Ale na tą chwilę nie postawiłbym złamanego grosza na włoskie drużyny. ps.tak postawiłem Inter DNB,ale szybko zagrałem na live Roma over 2,5 więc wyszedł plus
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! |
| | |
| | #293 |
| Moderator Dołączył: 08.08.2008 Skąd: Wwa
Reputacja: 556 |
nosz kur*** wcięło tabelkę z połowy sezonu Ja oglądam serie A od nie pamiętam kiedy i po mojemu to specyfika ligi Jeżeli chodzi o liczbę bramek to zawsze w okresie zimowym jest ich mniej, potem jak sie zrobi cieplej to bywały i kolejki że srednia goli na mecz dobijała do 3,5. Utarło sie po prostu że goli jest mało, gra nudna głównie w obronie, a patrzac na inne ligi to na pewno mniej goli pada we Frencji, Portugali oraz można również przyjać że w Hiszpanii bo tutaj statystykę w ostatnich sezonach niesamowicie zawyżały mecze Realu i Barcy. Poza tym dlaczego liczba goli miałaby decydować o poziomie meczu:> Jeżeli chodzi o LM to warto zwrócić uwagę na fakt że Włosi jak praktycznie co roku (ostatnio chyba Juve z Bayernem i Bordo) całą ławą wyszli z grup i mają najwięcej przedstawicieli [sry Niemcy też mają 3] Co prawda Udine i Sampa nie weszły z eliminacji rok i 2 lata temu ale jak juz ktoś wejdzie to sobie radzi. LE to juz inna bajka bo tutaj większość klubów traktuje ją ulgowo. Z trzech drużyn zdecydowanie najmocniejszy jest Milan i paradoksalnie daje im najmniejsze szanse na awans z Arsenalem. Rywal po prostu mocny, w lepszej formie niż w dwumeczu z Udine no i anglicy zdecydowanie nie leżą Milanowi. Dla Napoli LM to priorytet co pokazywali oszczędzając sie czasem w lidze, potrafili wyeliminować tak wychwalane City to dlaczego by nie mieli wyeliminować słabiej grającej Chelsea. Inter po kilku wygranych z rzędu ostatnio dramat ale w LM już ograli we Francji Lille to spokojnie powalczą z Marsylią bo już im tylko LM pozostała chyba |
| | |
| | #294 |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Świebodzin-Miasto Jezusa
Reputacja: 34 |
Trener Lazio Edoardo Reja podał się do dymisji, ale poprowadzi jeszcze zespół w rewanżowym spotkaniu z Atlético Madryt w 1/16 finału Ligi Europy. http://www.eurofutbol.pl/news/450694...ie-do-dymisji/ |
| | |
| | #295 |
ITALIA-USA 0:1 (0:0) ITALIA: Buffon - Maggio (70’ De Rossi), Barzagli, Ogbonna, Criscito (46’ Chiellini) - Marchisio (70' Abate), Pirlo, Nocerino (46’ Montolivo) - Thiago Motta (59’ Pazzini) - Matri (59’ Borini), Giovinco. Ławka: De Sanctis, Sirigu, Viviano, Astori, Balzaretti, Bonucci. Trener: Prandelli. USA: Howard - Cherundolo, Goodson, Bocanegra, Johnson (76’ Spector) - Bradley, Edu - Williams, Dempsey (92’ Buddle), Shea (72’ Kljestan) - Altidore (79’ Boyd). Ławka: Rimando, Parkhurst, Cameron. Trener: Klinsmann. Sędzia: Aydinus (Turcja) Bramka: 55' Dempsey Żółte kartki Chiellini - Bocanegra Widzów: 15.000
| | |
| | #296 |
| Dołączył: 07.03.2012 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 6 |
Lecce tylko zremisowało z Palermo u siebie. jest to porazka druzyny dowodzonej przez Serse Cosmiego i gdy wydawalo sie , że ten trener utrzyma Lecce w serie A nad tym klubem zbieraja sie ciemne chmury. sam Di Michele chyba nie uratuje druzyny.
|
| | |
| | #297 | |
| Dołączył: 31.01.2007 Skąd: Radom
Reputacja: 546 | Cytat:
__________________ bandzioch. | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Podsumowanie sezonu 09/10 włoskiej Serie A | Groven | Włochy | 5 | 18-05-2010 22:21 |
| 18 kolejka Włoskiej Serie A | Rooni | Włochy | 4 | 23-12-2006 17:42 |
| 17 kolejka Włoskiej Serie A | michauek | Włochy | 4 | 22-12-2006 19:08 |
| 15 kolejka Włoskiej Serie A | Rooni | Włochy | 2 | 12-12-2006 14:32 |
| 14 kolejka Włoskiej Serie A | Rooni | Włochy | 5 | 05-12-2006 14:49 |