![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 | Kortrijk vs Club Brugge 1 (DNB), 2.95 Bwin 1/10 Kurs na to spotkanie jest bardzo apetyczny i stąd moje zainteresowanie tym spotkaniem. Gospodarze w dotychczasowych spotkaniach grają jak powinni grać - przeciętnie. Dziewiąte miejsce w tabeli i do tego całkiem niezła forma w ostatnim czasie: WRPWP - porażki przeciwko Mons i Waregem na wyjeździe. U siebie natomiast radzą sobie wyjątkowo dobrze: 4 wygrane mecze w lidze z rzędu, rywale średni, ale jednak Kortrijk potrafi wykorzystać atut własnego boiska. Co prawda nie trwają długo takie serie, ale dzisiaj myślę, że przegrać nie powinni. W ekipie gospodarzy nie zobaczymy: Vandenbroecka (5/1 defensor), Wijnsa (2/0 defensor), Pavlovicia (10/0 pomocnik), nie są to łatwe absencje szczególnie tego pierwszego i Pavlovicia, jednak mają możliwość zastąpienia tych zawodników. Goście po porażce w LE z Birmingham w czwarek będą chcieli dzisiaj się za to zrehabilitować, nie będzie to jednak łatwe. Ekipy po wystaępach pucharowych czasami grają kompletnie inaczej w lidze i dzisiaj spodziewam się tego po ekipie Clubu Brugge. Goście na wyjazdach grają nieźle: WWWWR, a i tutaj widać niezłą serię bez porażki - jednak to goście mają trudniej bu utrzymać passę. I ja jednak widzę poważniejsze absencje w ekipie gości: Blondel (6/0 pomocnik), Hoefkens (10/1 defensor), Stenman (0/0), Lestienne (5/2 napastnik). I te wykluczenia mnie przekonały by zagrać na Kortrijk z zabezpieczeniem - draw no bet. H2H - Kortrijk ostatnie dwa mecze u siebie przeciwko CB wygrał Powodzenia. PS Sorry, że 10 minut przed meczem, ale od czego jest LIVE
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Benek_22 ; 23-10-2011 o 19:55 |
| |
| | #22 |
| Dołączył: 20.12.2009
Reputacja: 497 | Standard Liege - Zulte Waregem Over 3.5 gola 3.00 Dzisiaj o godzinie dwudziestej trzydzieści zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w pierwszej lidze belgijskiej. Jest to mecz w ramach jedenastej kolejki spotkań. Zmierzy się ze sobą Standard Liege i Zulte Waregem. Gospodarze sezon zaczęli średnio. Po dziesięciu meczach są na siódmej pozycji z dorobkiem czternastu punktów. W bramkach mają bilans 12 do 15. Na 10 meczy mieli 4 razy over 3.5 gola (40% meczy). Goście w tym sezonie radzą sobie znacznie gorzej niż Standard. Są dopiero na trzynastej pozycji. Zdobyli do tej pory dziesięć punktów. W bramkach ich bilans to 10:15. Na 10 meczy mieli 3 razy over 3.5 gola (30% meczy). Moim zdaniem dzisiaj gospodarze będą chcieli ten mecz wygrać i podskoczyć do ligowej czołówki. Grają przed własną publicznością i są w stanie strzelić Zulte kilka bramek. Stawiam 3:1 dla gospodarzy, a zatem over 3.5 gola w całym meczu.
__________________ |
| |
| | #23 | |
| Dołączył: 10.04.2010 Skąd: opole
| Cytat:
| |
| |
| | #24 |
| Moderator Dołączył: 19.05.2010 Skąd: Schiedam
Reputacja: 417 |
A ja się nie zgodzę z Tobą do końca, że nie ma kryzysu Owszem, kontuzje Sightorssena, Boilessena czy Ebecilio nie pomagają, ale kadra jest szeroka... Zdaję sobie sprawę z tego, że Ajax niedługo wyjdzie z tego mini-kryzysu. Liczyłem jednak, że będzie to już od spotkania z Feyenoordem, ponieważ ten mecz Ajax zremisował tylko i wyłącznie przez brak pokazania jaj od pierwszych minut. W Zagrzebiu była walka od samego początku, o każdą piłkę... a wczoraj ponownie flegmatyczne podania, mało ruchu, jakby jeden liczył na to, że kolega z drużyny swoimi indywidualnymi akcjami miał wygrać mecz. To nie jest kwestia kondycyjna, a bardziej psychiczna, po prostu nastawienie od pierwszej minuty, którego teraz brakuje niestety. Dlatego ja do końca rundy jesiennej nie gram na Ajax. Wiem, że w rundzie wiosennej Ajacieden zdobędą najwięcej punktów z drużyn Eredivisie, pytanie tylko... czy na tyle więcej by ciągle walczyć o mistrzostwo? Myślę, że tak. PSV również potrafi trafić punkty, oby przepaść do nich nie była aż tak wielka. Twente nie będzie się liczyć w walce o mistrza, AZ jeszcze opadnie z sił... wierzę, że walka będzie pomiędzy Ajaksem a PSV Ostatnio edytowane przez Ajax ; 24-10-2011 o 11:30 |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 10.04.2010 Skąd: opole
|
Dobra nazwijmy to mini kryzysem :P:P Moim zdaniem w Rodzie zagra inny Ajax... z innego powodu jeszcze tydzień czasu do kolejnego meczu i mam nadzieje rozmowy w klubie coś dadzą że piłkarze będą orali boisko |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 9. kolejka Eredivisie/10. Jupiler Pro League (15 - 16.10) | Benek_22 | Holandia i Belgia | 8 | 16-10-2011 12:01 |
| 7. kolejka Eredivisie/8. Jupiler Pro League (24.9 - 26.9) | pirelli | Holandia i Belgia | 7 | 25-09-2011 15:47 |
| 5. kolejka Eredivisie/6. Jupiler Pro League (9.9 - 11.9) | Ajax | Holandia i Belgia | 14 | 11-09-2011 22:51 |
| 4. kolejka Eredivisie/5. Jupiler Pro League (26.8 - 28.8) | pirelli | Holandia i Belgia | 3 | 27-08-2011 15:57 |
| 34. kolejka Eredivisie/PO Jupiler Pro League (13.05-15.05) | Benek_22 | Holandia i Belgia | 12 | 15-05-2011 10:53 |