Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Pozostałe Ligi > Azja, Afryka, Australia

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-01-2009, 13:24   #1
Forum VIP

Reputacja: 533
R.P.A - 2011/2012

Zaprasza do pisania analiz z ligi Południowej Afryki.
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2009, 13:32   #2
Forum VIP

Maritzburg United - Ajax Cape Town 2 @@ 1,65 Bwin

Goście spotkania to lider ligi , Maritzburg to ostatnia drużyna grają najgorzej w lidze i dziś będzie im bardzo ciężko o punkty , Ajax Cape często reprezentuje kraj Południowej Afryki w między klubowych rozgrywkach na innych kontynentach Khanyeza znakomity napastnik grający w Ajax strzelec 9 bramek na pewno da dziś o sobie znać i swojej osobie . Piłkarze Ajaxu nigdy nie przegrali jeszcze w historii z gospodarzami , mierzyli się już 3 razy , 2 razy wygrywali goście i raz padł remis. Dziś nie wyobrazam sobie aby goście nie wygrali.

Początek meczu o 14:30 oceniam typ na 6/10

Ostatnio edytowane przez Doberman ; 20-01-2009 o 21:42
stare 20-01-2009, 21:29   #3
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: Maritzburg Utd – Supersport Utd
Typ: 1
Kurs: 4.05
Bukmacher: Bwin

Analiza:

Spotkanie 17 kolejki I ligi RPA w którym zmierzą się będący aktualnie na 15 pozycji w tabeli zespół Maritzburg z aktualnym wice liderem SuperSport. Gospodarze tego spotkania rozegrali do chwili obecnej 7 spotkań przed własną publicznością w których zdołali 4x odnieść zwycięstwo 1x zremisowali a 2x schodzili z boiska pokonania strzelając przy tym 11 bramek a stracili 9. Goście natomiast rozegrali do tej pory 9 spotkań przed własną publicznością w których udało im się 5x wygrać 2x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 11 bramek a stracili 8. Mecz ten jest doskonałą okazją na opuszczenie przez gospodarz przedostatniej pozycji w tabeli i mają ku temu bardzo dobrą okazję gdyż goście ostatnio jak by uleciało nie co powietrze. Gospodarze natomiast po dość długiej serii bez zwycięstwa przełamali się w ostatniej kolejce pokonując aktualnego lider zespół Ajaxu Cape Town 2:0 i dlatego w moim przekonaniu jeśli po raz kolejny gospodarze się skoncentrują na 100% to zwycięstwo będzie w zasięgu ręki a my możemy zaryzykować ten typ po dobrym kursie 4.05 jaki znaleźć możemy w Bwin. Poniżej dołączam link ze szczegółowymi statystykami w/w zespołów oraz z ewentualnym wynikiem.
http://soccerway.com/national/south-africa/

1:3

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 23-01-2009 o 22:02 Powód: Wynik koncowy
gumbi82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2009, 10:36   #4
Forum VIP

Ajax Cape Town - Platinum Stars-------> 1 @@ 1,85 Bwin [PRZEŁOŻONY]

Ajax Cape jak dotąd lokuje się na 5 lokacie w tabeli , Najwięcej punktów gospodarze zdobywają właśnie na własnym terenie. W Zespole Ajaxu znakomitą formę w tym sezonie prezentuje Eliott Mabhudi Khanyeza strzelając 13 bramek w tym sezonie z 25 strzelonych przez jego zespół , Uważam że jeżeli Ajax chce się liczyć o potocznie zwane ''pudło'' musi takie spotkanie wygrać tym bardziej gdzie grają na własnym terenie. Obie ekipy spotykały się ze sobą 10 razy , 3 razy wygrywał Ajax , 2 razy Platinium i 5 razy remisowali ze sobą, Obserwuje zespół Ajaxu od dłuższego czasu i dziś powinni odnieść kluczowe zwycięstwo.

Ostatnio edytowane przez Jareks89 ; 08-04-2009 o 08:16
stare 08-04-2009, 07:33   #5
Forum VIP

Free State Stars - Thanda Royal Zul ---> 1 @@ 2,20

Free State na pewno nie są w miejscu w którym by chcieli być , zaledwie 10 lokata to dla tak znanego zespołu nie jest chluba. Ich rywal to jeszcze niżej notowany zespół lokujący się na 14 miejscu i grający istne dno pozwoliłem sobie zobaczyć 1 mecz który udało mi się znaleźć właśnie z udziałem gości i muszę przyznać że ich styl gry jest ''Kopnij a ty leć'' Natomiast gospodarze próbują coś pograć piłką wiadomo jakie warunki o tej poże w Afrycę ale to ich teren ich klimat do którego są przyzwyczajeni uważam że nie długo kończącą ligę piłkarze gospodarzy będą chcieli zakończyć znacznie lepiej dzisiejszą wygraną mogą wskoczyć na 6 miejsce , Jednak najpierw trzeba dziś wygrać. U siebie ekipga Free est nie pokona od Listopada co bardzo dużo znaczy i uważam że dziś spokojnie wygrają kurs godny uwagi 2,20

Ostatnio edytowane przez Doberman ; 22-12-2010 o 06:19
stare 08-04-2009, 20:18   #6
Forum VIP

Cytat:
Napisał doberman90 ->

Free State Stars - Thanda Royal Zul ---> 1 @@ 2,20

Free State na pewno nie są w miejscu w którym by chcieli być , zaledwie 10 lokata to dla tak znanego zespołu nie jest chluba. Ich rywal to jeszcze niżej notowany zespół lokujący się na 14 miejscu i grający istne dno pozwoliłem sobie zobaczyć 1 mecz który udało mi się znaleźć właśnie z udziałem gości i muszę przyznać że ich styl gry jest ''Kopnij a ty leć'' Natomiast gospodarze próbują coś pograć piłką wiadomo jakie warunki o tej poże w Afrycę ale to ich teren ich klimat do którego są przyzwyczajeni uważam że nie długo kończącą ligę piłkarze gospodarzy będą chcieli zakończyć znacznie lepiej dzisiejszą wygraną mogą wskoczyć na 6 miejsce , Jednak najpierw trzeba dziś wygrać. U siebie ekipga Free est nie pokona od Listopada co bardzo dużo znaczy i uważam że dziś spokojnie wygrają kurs godny uwagi 2,20
Gładko 2 :0 mecz trzeba przyznać łatwo trafiony a kurs godny uwagi , czytałem relację z tego spotkania na Angielskim forum podobno goście nie istnieli .
stare 06-05-2009, 09:05   #7
Forum VIP

SuperSport United - Golden Arrows ----> 1 @@ 1,50 7/10
Bardzo ciekawy kurs wystawili bukmacherzy na to spotkanie , Gospodarze murowany lider i faworyt do zdobycia mistrzostwa , Golden to drużyna która nie potrafi grać właśnie z zespołem gospodarzy na ostatnich 10 spotkań nie wygrali ani jednego , Znakomity Liberyjczyk gra w zespole SuperSport Anthony Laffor który jest najlepszym strzelcem zespołu i według mnie zawodnikiem. Dziś nie wierze w przegraną gospodarzy nie wyobrażam sobie wręcz innego wyniku. Typuje zwycięstwo gospodarzy.

Inne typy z tej LIGI

Kaizer Chiefs -Santos FC 1 @@ 1,75 5/10
Bloemfontein Celtic - Bay United 1 @@ 1,50 8/10

Ostatnio edytowane przez Doberman ; 07-05-2009 o 06:32
stare 06-05-2009, 17:22   #8
Olo
ModTeam

Reputacja: 2114
Ja też mam parę typów, nie chce mi się pisać analizy naprawdę :P
po prostu jeśli już ostatnio tak próbuję egzotyki to RPA też coś spróbuję, więc:

Maritzburg United - Free State Stars Free State Stars 2.50
Bloemfontein Celtic - Bay United Bloemfontein Celtic 1.44
Moroka Swallows - Mamelodi Sundowns Moroka Swallows 2.30

tak samo jak Doberman typowałbym też mecze Kaizer i Celtic

Kursy z Bet365

Fajna analiza Przydatne lub ciekawe informacje Kliknij

Unibet World Cup Predictor - I miejsce w Polsce, II na świecie

Ostatnio edytowane przez Doberman ; 07-05-2009 o 06:33
Olo jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-02-2010, 16:32   #9

Reputacja: 609
24 luty 2010r
godzina 18:30

RPA - Premier League
Santos - AmaZulu | Typ: Santos - Kurs: 1,60

Zdecydowałem się na dość egzotyczny typ, ponieważ wydaje mi się on dość pewny. W RPA do końca rozgrywek pierwszej ligi pozostały tylko 2 kolejki. Sprawa mistrzostwa i awansu do Afrykańskiej LM jest już raczej przesądzona, ale walka o 3. miejsce (prawo udziału w Pucharze Konfederacji) wciąż trwa. W tej chwili na tej pozycji znajduje się ekipa Kaizer Chiefs, ale ma tylko 1 punkt przewagi nad Santosem. Oba zespoły bardzo chcą wywalczyć awans do międzynarodowego pucharu, dlatego liczę na ich sporą mobilizację w swoich meczach. W teoretycznie lepszej sytuacji znajduje się Kaizer Chiefs, ale Santos, chcąc powalczyć i dać sobie szansę, musi zagrać w obu swoich ostatnich spotkaniach na 110% .

Dzisiejszy przeciwnik - AmaZulu - jest średniakiem ligowym, który w tym sezonie nic już nie osiągnie. W tej chwili znajduje się na bezpiecznej 10. pozycji i piłkarze zapewne myślą już o wakacjach. W ostatnich 3 spotkaniach AmaZulu zaliczyło zwycięstwo, remis i porażkę, strzelając tylko jednego gola. CIężko określić aktualną formę, jednak zespół porównywalny umiejętnościami do Santosu - Orlando Pirates - pokonał niedawno AmaZulu 2-0.

Sanstos jest w formie. Pokazuje to choćby ostatnie spotkanie ligowe wygrane pewnie z Wits University na wyjeździe 3-0. Wcześniej było kiepsko, jednak u siebie Santos zawsze grał dość dobrze i równo.

Dzisiaj na pewno gospodarze zrobią wszystko by wygrać. Nie wiadomo czy w grę nie wejdą jakieś pieniądze, ale nie chce nic mówić, bo to bezpodstawne oskarżanie. Wierzę jednak, że Santos, który jest lepszym zespołem i gra u siebie, bardzo zmobilizowany wyjdzie na to spotkanie i zgarnie bardzo potrzebne 3 punkty.

Kaizer Chiefs - Mpumalanga Black Aces | Typ: Kaizer Chiefs - Kurs: 1,40

Jak wcześniej wspomniałem 3. miejsce zajmuje aktualnie Kaizer Chiefs. Również bardzo potrzebuje zwycięstwa, a dzisiaj zagra z Mpumalanga Black Aces - zespołem, który najprawdopodobniej zagra w barażach o utrzymanie. Niezła ostatnia forma i mobilizacja powinna sprawić, że gospodarze łatwo dopiszą do swojego konta 3 punkty.

Supersport Utd - Wits University | Typ: Supersport Utd - Kurs: 1,32

Do tego dokładam typ na spotkanie, w którym aktualny lider zmierzy się z jedną z najsłabszych zespołów w lidze. Jest to ostatni mecz Supersport Utd na własnym obiekcie. Co ciekawe właśnie w tym spotkaniu gospodarze mogą zapewnić sobie mistrzostwo kraju. Wystarczy wygrać. Stadion na pewno będzie pełen kibiców żądnych świętowania po bardzo udanym sezonie. Piłkarze są na pewno podnieceni, wyjdą na boisko i zrobią co do nich zależy. Kurs niski, ale oddający prawdopodobieństwo wejścia tego typu.
stare 10-12-2010, 15:53   #10
Forum VIP

Reputacja: 248
Spotkanie: Vasco Da Gama – Maritzburg United (I liga R.P.A.)
Typ: 1
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 10 kolejki I ligi R.P.A. w którym to zmierzą się będący aktualnie na 10 miejscu w tabeli zespół Vasco Da Gama z 14 Maritzburg United. Gospodarze tego spotkania w swoich 4 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na Bellville Stadium zdołali 2x odnieść zwycięstwo a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 6 bramek a stracili 4. Goście natomiast w swoich 4 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali 2x zremisować a 2x doznali porażki strzelając przy tym 3 bramki a stracili 6. Spojrzałem na ostatnie występy w/w zespołów i wydaje mi się, że w ostatnim czasie to dzisiejsi gospodarze są w lepszej dyspozycji stąd mój typ na ten pojedynek to 1.

3:2

Ostatnio edytowane przez gumbi82 ; 10-12-2010 o 20:53 Powód: Wynik koncowy
gumbi82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-12-2010, 06:27   #11
Forum VIP

Wracamy do Ligi Południowej Afryki kilka meczy obserwowałem i postanowiłem znów ją typować. Już dziś 11 kolejka.

Mamelodi Sundowns - Amazulu
Lider rozgrywek Mamelodi Sundowns zmierzy się z zajmującym miejsce trzynaste Amazulu. Na wstępie warto dodać że obie drużyny mierzyły się ze sobą już dziesięć razy, siedem razy zwycięsko wychodzili z tego piłkarze Mamelodi, jeden remis i dwie wygrane Amazulu. Mamelodi to zespół prowadzony przez Antonio Lopeza Habasa. Znakomicie radzą sobie w tym sezonie najwięcej bramek strzelonych 18 i najmniej straconych 5. Ostatnie pięć spotkań to cztery zwycięstwa i porażka. Przy formie Amazulu trzy remisy, wygrana oraz porażka. Znakomicie w ataku radzi sobie
Elliot Khenyeza w tej ekipie gra pamiętany z mistrzostw w RPA Matthew Paul Booth. Jeśli Mamelodi poważnie myśli o tym mistrzostwie a takie są założenia z takim rywalem powinni się rozprawić bez żadnych przeszkód.

Win Mamelodi @@ 1,40 Bwin

Inne typy :
Santos FC - SuperSport United 1 @@ 2,10
Mpumalanga Black Aces - Kaizer Chiefs 2 @@ 1,65

Postaram się coś jeszcze wpisać.

Ostatnio edytowane przez Doberman ; 23-12-2010 o 04:32
stare 22-12-2010, 08:14   #12

Reputacja: 259
Polecam stronę: http://www.soccer6.co.za/
z ciekawymi artykułami jak np.
http://www.soccer6.co.za/Home/tabid/...9/Default.aspx
oraz typowaniami:

http://www.soccer6.co.za/FormGuide/t...5/Default.aspx

http://www.soccer6.co.za/Portals/soccer6.co.za/Form/ExpertGuide/Soccer6

/Soccer6ExpertGuide@2010.12.22.pdf

http://www.soccer6.co.za/TopTips/Soc...3/Default.aspx

a tu link do sylwetki typującego tam experta Marka Gleesona:
http://www.mtnfootball.com/live/cont...tegory_ID=1138

Pzdr.
edi8

Ostatnio edytowane przez edi8 ; 22-12-2010 o 08:40
edi8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-08-2011, 14:52   #13

Reputacja: 497
SEZON 2011/2012

Piłka nożna: RPA 1 (Republika Południowej Afryki)
Free State Stars - Jomo Cosmos
Over 3.5 gola
5.00
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 15:00 zostanie rozegrany pierwszy mecz w lidze RPA w ramach trzeciej kolejki spotkań. Zmierzy się w nim Free State Stars (7 miejsce po 2 kolejkach) i Jomo Cosmos (13 pozycja w tabeli po 2 meczach).

Za nami dopiero 2 kolejki południowo afrykańskiej 1 ligi. Gospodarze jeden mecz wygrali, a drugi zremisowali. Goście póki co dwie porażki i zero punktów na koncie. Dzisiaj będzie im również ciężko o jakiekolwiek punkty. O bramkę jednak mogą się pokusić. Jeżeli strzelą jednego gola to gospodarze, którzy są faworytami ego spotkania będą musieli zdobyć co najmniej 2 bramki aby zdobyć 3 punkty w tym meczu. Jeżeli wpadną w tym meczu 3 gole to o czwartego nie będzie już tak trudno. Najważniejsze aby już na początku meczu wpadła bramka. Wtedy worek z golami powinien się otworzyć.

Mecz 3 kolejki spotkań. Gospodarze w roli faworyta. Goście póki co zawodzą. W dotychczas obie ekipy spotkały się 6 razy i bilans mniej więcej jest na remis. Stawiam dzisiaj 3:1 dla F. S. Stars, a zatem over 3.5 gola.
Patrol22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Pozostałe Ligi > Azja, Afryka, Australia > R.P.A - 2011/2012

Odpowiedz