![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Konkurs Liga Typerów dobiegł końca.
Witam, Po 3 miesiącach konkurs Liga Typerów się zakończył. Gratulacje dla zwycięzcy oraz dla osób nagrodzonych. Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w tej edycji, mam nadzieje że wszystkim się konkurs podobał. Odpowiadam również na pytania, które otrzymuję na PW i pewnie nie raz padnie ono tutaj, że kolejna edycja planowana jest na wiosnę 2011 roku. Wszystkich nagrodzonych proszę o wysłanie do mnie PW z tytułem LIGA TYPERÓW. W wiadomości: miejsce imię i nazwisko login z forum nagroda login z Betsson Na wasze dane czekam 7 dni, po tym okresie wysyłam listę do Betsson. Pozdrawiam
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.02.2009 Skąd: stąd
|
Pierwsze co to, dzięki za konkurs I pytanie, czy jak postawie jeden zakład za 33zl na ako 5, gdzie 33zł to wygrana z kolejki, to będzie to wykonany obrót? |
| | |
| | #3 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Nie. Wygraną kwotę musisz obrócić 5-okrotnie. Czyli nie liczy się wygrana, a za ile postawiłeś. Łącznie musisz postawić: 33*5 czyli: 165 - za tyle łącznie musisz postawić by wypłacić. Powodzenia.
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.04.2009 Skąd: .:Allianz Arena:.
Reputacja: 64 |
Czy wszyscy podali juz loginy? Mozze napiszcie w temacie kto jeszcze nie podal bo to sie w nieskonczonosc bedzie ciaglo....
|
| | |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Nie minęło jeszcze 7 dni, spokojnie.
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 07.11.2005 Skąd: Sosnowiec
Reputacja: 87 | Cytat:
| |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 03.01.2007
|
termin terminem ale nie ma żadnych potwierdzeń wysyłanych wiadomości i przydałoby się dowiedzieć kto jeszcze nie wysłał informacji
|
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: BydgosZcZ
Reputacja: 21 | Cytat:
wyraźnie napisane że na PW czeka tydzień czyli do 4.01 i po minięciu terminu wysyła listę do Betsson !!! | |
| | |
| | #9 |
| Moderator Dołączył: 26.05.2008 Skąd: Białystok
Reputacja: 478 | Ja tak trochę z innej beczki... Czy kwalifikacja za grudzień będzie podliczona? Chodzi mi o zwycięzcę miesiąca.
__________________ Maradona good. Pelé better. George Best. |
| | |
| | #10 | |
Reputacja: 718 | Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| | |
| | #12 |
Reputacja: 718 |
Tak, jutro lista pójdzie do Betsson.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
|
| |