![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 28.07.2009
|
juz napisalem do IBAS, a teraz czekam na ich odpowiedz. Do Estera: Ty chyba dla Ladbrokes pracujesz W czasie rozmowy z duty menagerem, stwierdzil on ze od dluzszego czasu obserwuja moje konto i za dobrze trafiam, dlatego limituja mnie na sporty amerykanskie. Nie ladnie tak panie Vader przenosic moj watek bez zadnych kosultacji ze mna |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 20.07.2008
|
jak z kreczami u nich? zwrot ?
|
| |
| | #24 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Użyj wyszukiwarki, bo wszystko już było. http://www.forum.bukmacherskie.com/s...postcount=1873 http://www.forum.bukmacherskie.com/s...postcount=1874 |
| |
| | #26 |
| Dołączył: 10.09.2009
| b. slaby bukmacher
drugi w kolejnosci bukmacher, ktory uwazam za najgorszy. Gralem tam ok. miesiaca moze troche dluzej. Stawialem kwoty rzedu 1000-4000 PLN. Wszsytko (szybkie wyplaty) bylo pieknie do czasu. Nagle , tak jak kilka osob wczesniej pisalo, wprowadzili mi limity rzedu 100 pln na mecz. Jest to drugi bukmacher, u ktorego zamknalem przez takie cos konto. Pierwszym byl Bwin. W Ladbrokes b. szybko wprowadzaja limity jak jestes do przodu u nich, zmuszajac Cie do nie grania u nich. Nie polecam. Na pytanie czemu wprowadzili te zmiany, uzyskalem odpowiedz ze jest to dezycja traderow i koniec. Wiec jak ktos gra duzymi kwotami to proponuje nawet nie zakladac tam konta. |
| |
| | #27 |
| Dołączył: 04.07.2008
Reputacja: 2 |
Da się jakoś w tym poje**** buku zmienić metodę wypłaty? Nigdy nie wpłacałem tam kasy, wszystko co tam mam wygrałem we freerollu a potem pomnożyłem na zakładach. Babka na czacie mówi, że mogę zmienić metodę wypłaty jeśli nie mam żadnego zakładu w grze i jeśli mam mniej niż 50 funtów na koncie. A co mam k... zrobić jeśli mam dużo więcej? Jak mam wypłacić hajs skoro nie mam karty kredytowej |
| |
| | #28 |
| Dołączył: 22.05.2009 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 15 |
Ile czekaliście u nich na hajs na konto bankowe? EDIT:W niedziele zleciłem wypłate kasa na koncie była we wtorek z rańca więc nie jest źle :} Ostatnio edytowane przez Brzeku ; 23-09-2009 o 11:54 |
| |
| | #29 |
| Dołączył: 13.10.2005
Reputacja: 3 |
promocja frebet 150 zl jeszcze wazna ???
|
| |
| | #30 | |
| Dołączył: 22.10.2009 Skąd: mieć pewniaka
| Cytat:
Zagrać w dniu rejestracji, pojedyncze spotkanie i pierwszy kupon Troszkę oferta uboga (np brak Polskiej ligi) | |
| |
| | #31 |
| Dołączył: 09.02.2009 Skąd: Trójmiasto
|
jak rozliczany jest u nich krecz w 1 secie?
|
| |
| | #34 |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 6 |
Vision Express by sie przydal i dobre szkla kontaktowe Strona glowna - po lewej w gornym rogu masz ODDS - zmieniasz z fractions na decimals i gotowe |
| |
| | #36 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Wypłacić możesz tylko tą samą metodą jaką dokonywałeś depozytu. Wyjątkiem sa przelewy 24, które nie maja w ofercie wypłat wiec konieczne jest korzystanie z przelewu bankowego.
__________________ |
| |
| | #37 | |
| Support Dołączył: 06.02.2009
| Cytat:
Jest zarowno Ekstraklasa jak i 1. liga pilkarska, sa ligi hokejowe, siatkarskie, koszykarskie, jest zuzel... | |
| |
| | #38 |
| Support Dołączył: 06.02.2009
| Bonus powitalny aż do 150 PLN Załóż konto, dokonaj pierwszego depozytu a następnie postaw dowolne zakłady na ogólną kwotę 600 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o równowartości depozytu (maksymalna wysokość darmowego zakładu to 150 PLN). Warunki promocji: * Oferta dostępna jest dla osób pełnoletnich. * Oferta dostępna jest tylko dla nowych klientów Ladbrokes, korzystajacych z polskiej wersji serwisu Ladbrokes.com zarejestrowanych z polskim adresem zamieszkania. * Oferta jest niedostępna dla osób dokonujących depozytów za pomocą metody Moneybookers. * Po zawarciu zakładów na łączną kwotę 600 PLN klient otrzyma darmowy zakład o równowartości pierwszego depozytu. Maksymalna wysokość darmowego zakładu to 150 PLN. * Każdy użytkownik ma 14 dni od momentu rejestracji na postawienie zakładów za łączna sumę 600 PLN. * Po zawarciu zakładów na łączną kwotę 600 PLN użytkownik musi zgłosić chęć odebrania darmowego zakładu pisząc email na adres: kontakt@ladbrokes.com, podając w tytule swoją nazwę użytkownika z dopiskiem „bonus”. * Jeśli darmowy zakład nie zostanie przyznany w ciągu 48 godzin od wysłania zgłoszenia, prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem: kontakt@ladbrokes.com * Darmowy zakład należy wykorzystać na dowolne wydarzenie sportowe z oferty Ladbrokes w ciągu 14 dni. Zakłady nie wykorzystane w tym okresie zostaną usunięte z konta gracza. * Darmowy zakład może zostać postawiony wyłącznie na pojedyncze wydarzenie. * W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona. * Unieważnione zakłady nie uprawniają do otrzymania darmowego zakładu. * Darmowy zakład może zostać wykorzystany tylko przez Internet. * Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom. * Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji danych wybranych klientów przed przyznaniem darmowego zakładu. * Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i jeden adres IP przypada tylko jeden bonus powitalny. * Oferta nie będzie ważna w dniu 10/04/2010 |
| |
| | #39 |
| Dołączył: 12.05.2009 Skąd: twierdza wroclaw
Reputacja: 2 |
jaki jest sredni czas oczekiwanie na wyplate poprzez konto bankowe??
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Informacje o Ladbrokes | Marcin-Odra | Ladbrokes | 28 | 02-07-2011 01:31 |
| Ladbrokes | Ladbrokes | Microgaming | 6 | 28-06-2011 23:55 |
| Ladbrokes - opinie | Marcin-Odra | Ladbrokes | 5 | 19-06-2011 18:29 |