![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Ladbrokes - opinie
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Ladbrokes. Co Wam się w nim podoba, a co nie. Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą się zarejestrować w Ladbrokes. Co sądzicie o Ladbrokes?
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 26.09.2010
|
Można z pewnością powiedzieć o nim, iż nie jest on jakim zaściankowym bukmacherem. W UK możemy znaleźć jego oddział praktycznie w każdej dzielniecy. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 18.04.2010
|
Tez zauwazylem pelno oddzialow w uk kilka razy gralem u nich,srednie kursy
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 |
Dziwne troszkę podejście do basketu...W NBA zakłady 2 drogowe bez dogrywki a w europejskiej koszykówve 3 drogowe z remisem...Dziwne w sensie, że raz z dogrywkami drugi raz bez...
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 15.02.2010
Reputacja: 6 |
Ja osobiście korzystałem z tego bukmachera jakiś miesiąc i nie polecam go. Według mnie jest to najgorszy bukmacher z jakim miałem doczynienia a korzystałem z ok. 10. Zakłady live rozliczają min po 30 min od zakończenia meczu gdzie np. na Bet365 odrazu w trakcie meczu potrafią. Kontakt z nimi jest tragiczny bo zanim odpiszą trochę można sie naczekać . . Szybko blokują konta jeśli ktoś gra za duże stawki, mi zablkowali 1 konto w 6 dni co jest dla mnie komptelną paranoją. Ten bukmacher nie daje wygrywać i odradzam go !
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Informacje o Ladbrokes | Marcin-Odra | Ladbrokes | 28 | 02-07-2011 01:31 |
| Ladbrokes | Ladbrokes | Microgaming | 6 | 28-06-2011 23:55 |
| Ladbrokes | m12rowka | Ladbrokes | 60 | 25-06-2010 19:59 |