Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Archiwum > 2011 > Ladbrokes

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 19-01-2011, 14:01   #1
Support

Nowa oferta powitalna Ladbrokes - Free bet 50 PLN

Darmowy zakład o wartości 50 PLN

---> Ladbrokes <---

Załóż konto, dokonaj pierwszego depozytu, a następnie postaw dowolny pojedynczy zakład za minimum 50 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o wartości 50 PLN.

Formularz rejestracyjny

Warunki promocji:

* Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników Ladbrokes, którzy podczas rejestracji wprowadzą poprawny kod promocyjny.
* Oferta dostępna jest dla osób pełnoletnich.
* Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników korzystających z serwisu internetowego lub telefonicznego.
* Zakład kwalifikujący należy postawić w dniu rejestracji konta w serwisie Ladbrokes.
* Oferta jest niedostępna dla osób dokonujących depozytów za pomocą metody Moneybookers.
* Aby otrzymać darmowy zakład 50 PLN należy dokonać depozytu i postawić pojedynczy zakład o minimalnej wartości 50 PLN.
* Darmowy zakład zostanie przyznany na konto gracza po rozliczeniu zakładu kwalifikującego.
* Darmowy zakład można postawić na dowolne wydarzenie sportowe w serwisie internetowym lub telefonicznym.
* Darmowy zakład należy postawić na pojedyncze wydarzenie.
* Darmowy zakład należy wykorzystać w ciągu 7 dni.
* W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona.
* Unieważnione zakłady kwalifikacyjne nie uprawniają do otrzymania darmowego zakładu.
* Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes.
* Oferta jest dostępna tylko dla klientów korzystających z polskiej wersji serwisu Ladbrokes.com zarejestrowanych z polskim adresem zamieszkania.
* Ladbrokes zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji danych wybranych klientów przed przyznaniem darmowego zakładu.
* Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i jeden adres IP przypada tylko jeden bonus powitalny.
* Ladbrokes zastrzega sobie prawo do zakończenia oferty bez konieczności powiadomienia użytkowników.
* Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom.
* Obowiązuje regulamin Ladbrokes.

---> Ladbrokes <---
Ladbrokes jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-01-2011, 17:23   #2

Reputacja: 12
Polacy musieli was ladnie wydoic ze zmieniliscie az tak na gorsze ta promocje co? nie dziekujcie bylem jednym z tych co wzieli 200 freebeta
legionista880 jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-01-2011, 14:51   #3
Support

legionista880 - cieszymy sie ze skorzystales z naszej poprzedniej oferty.
Co do powodu zmiany nie ma on nic wspolnego z jak to napisales "dojeniem" - zmienilismy oferte tak aby gracze mogli latwiej i szybciej z niej skorzystac - jak pewnie wiesz poprzednia promocja wymagala obrotu 600 PLN przed otrzymaniem freebeta - teraz freebet otrzymujesz juz po rozliczeniu pierwszego zakladu.
Wiec oferta nizsza, ale i wymogi by z niej skorzystac tez duzo nizsze.
stare 29-01-2011, 00:29   #4

Reputacja: 58
1. Czy jest jakiś minimalny kurs do pierwszego zakładu kwalifikacyjnego aby otrzymać freebet?

2. Czy ewentualna wygraną z freebetu trzeba obrócić przed wypłatą?
Edyp jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-02-2011, 18:13   #5

Cytat:
Napisał Ladbrokes ->

legionista880 - cieszymy sie ze skorzystales z naszej poprzedniej oferty.
Co do powodu zmiany nie ma on nic wspolnego z jak to napisales "dojeniem" - zmienilismy oferte tak aby gracze mogli latwiej i szybciej z niej skorzystac - jak pewnie wiesz poprzednia promocja wymagala obrotu 600 PLN przed otrzymaniem freebeta - teraz freebet otrzymujesz juz po rozliczeniu pierwszego zakladu.
Wiec oferta nizsza, ale i wymogi by z niej skorzystac tez duzo nizsze.
po przeczytaniu tego postu naprawde uwazam ze masz wielkie poczucie humoru, jacy jestescie dobrzy ze zmieniacie freebeta na 3 (4)-krotnie mniejszego byle byl mniejszy obrot, prawda jest taka ze polacy was porzadnie WYDOILI na freebecie ale wiadomo ze nie mozesz tak powiedziec (zasady firmy) wiec powiesz ze nowa promocja jest lepsza (sitcom)

przy okazji przypomnialo mi sie jak support buka stryyke mowil ze bankructwo im nie grozi a za miesiac zwijali manatki z biedy, takze pozdrawiam serdecznie

edit - zreszta gdybyscie chcieli moglibyscie zostawic 2 opcje do wyboru przy rejstracji i tu wychodzi moje na wierzch ze nie dacie sie wiecej DOIC

Ostatnio edytowane przez legionista880 ; 01-02-2011 o 18:15
stare 01-02-2011, 18:23   #6

Reputacja: 376
Wiesz dla nowych użytkowników 600 zł to wydaje się dużo...Dla początkujących i to ich może odstarszać. Pod tym względem rozumiem decyzję firmy.
stare 02-02-2011, 08:20   #7

skoro twierdzisz ze to bylo powodem to naprawde mnie zadziwiaja ci polacy coraz bardziej

wszyscy wiemy ze polacy to wymuszacze bonusow I POD TYM WZGLEDEM byla to dobra decyzja firmy

nic do dodania skoro tamten bonus by sie oplacal to mogliby zostawic 2 oferty powitalne co niektore buki praktykuja
stare 02-02-2011, 18:58   #8

Reputacja: 376
Nie wiem czy to było powodem czy nie, ale znam osoby, które szukały promocji i wybierały inne firmy jak np 1wszy darmowy zakłąd od razu za 55 zł albo bonus, bo 600 zł wydawało im się bardzo dużo jak na początek grania. Więc nowych klientów to może odstraszać.

Ale tak naprawdę jest mi to obojętne z jakiego powodu zmienili to promo jeśli Cię to tak bardzo intryguje spróbuj do jakiegoś odpowiedniego działu napisać bądź skontaktuj się z szefostwem może się dowiesz co jest powodem
stare 03-02-2011, 15:43   #9
Support

Cytat:
Napisał Edyp ->

1. Czy jest jakiś minimalny kurs do pierwszego zakładu kwalifikacyjnego aby otrzymać freebet?

2. Czy ewentualna wygraną z freebetu trzeba obrócić przed wypłatą?
Ad 1 - nie ma minimalnego kursu
Ad 2 - nie trzeba

Cytat:
Napisał legionista880 ->

po przeczytaniu tego postu naprawde uwazam ze masz wielkie poczucie humoru, jacy jestescie dobrzy ze zmieniacie freebeta na 3 (4)-krotnie mniejszego byle byl mniejszy obrot, prawda jest taka ze polacy was porzadnie WYDOILI na freebecie ale wiadomo ze nie mozesz tak powiedziec (zasady firmy) wiec powiesz ze nowa promocja jest lepsza (sitcom)

przy okazji przypomnialo mi sie jak support buka stryyke mowil ze bankructwo im nie grozi a za miesiac zwijali manatki z biedy, takze pozdrawiam serdecznie

edit - zreszta gdybyscie chcieli moglibyscie zostawic 2 opcje do wyboru przy rejstracji i tu wychodzi moje na wierzch ze nie dacie sie wiecej DOIC
Widze ze wiesz lepiej wiec nie ma co dyskutowac. A jesli poczytasz wiecej o Ladbrokes to nie bedziesz porownywal tej firmy do stryyke. Krotko mowiac firmie, ktora jest notowana w FTSE 250 na londynskiej gieldzie, ma ponad 2700 punktow bukmacherskich i jest najwiekszym bukiem offline na swiecie bankructwo nie grozi.

Pozdrawiam
stare 09-02-2011, 22:24   #10

Nie chcę pisać od nowa więc zacytuje mojego maila wysłanego na kontakt@labrokes.com

Witam. Wczoraj zagrałem pierwszy kupon pojedynczy aby mieć prawo do
darmowego zakładu 50 zł. Zakład został wygrany i moja wpłaconą kwotę
50zł zleciłem do wypłaty. Za darmowy zakład 50zł zagrałem mecz
towarzyski w piłce nożnej Macedonia- Kamerun (na Kamerun). Zakład został
przyjęty a stan mojego konta wynosił 7zł 14gr. Wieczorem chcąc sprawdzić
wynik zakładu okazało się że nigdzie go nie ma (w historii,
rozstrzygniętych ani nierozstrzygniętych) a stan mojego konta wynosi
57zł 14gr. Darmowy zakład znów jest dostępny. Mogą mi Państwo wyjaśnić
co stało się z moim zakładem na Kamerun?

Potrzebne dokumenty do wypłaty wyślę w poniedziałek.

Pozdrawiam, ****

nazwa użytkownika: ****

/odechciewa się ;/

"Źle się czuję wśród tych, co otwarte już drzwi chcą wyważyć"
Norek89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-02-2011, 11:02   #11
Support

Cytat:
Napisał Norek89 ->

Nie chcę pisać od nowa więc zacytuje mojego maila wysłanego na kontakt@labrokes.com

Witam. Wczoraj zagrałem pierwszy kupon pojedynczy aby mieć prawo do
darmowego zakładu 50 zł. Zakład został wygrany i moja wpłaconą kwotę
50zł zleciłem do wypłaty. Za darmowy zakład 50zł zagrałem mecz
towarzyski w piłce nożnej Macedonia- Kamerun (na Kamerun). Zakład został
przyjęty a stan mojego konta wynosił 7zł 14gr. Wieczorem chcąc sprawdzić
wynik zakładu okazało się że nigdzie go nie ma (w historii,
rozstrzygniętych ani nierozstrzygniętych) a stan mojego konta wynosi
57zł 14gr. Darmowy zakład znów jest dostępny. Mogą mi Państwo wyjaśnić
co stało się z moim zakładem na Kamerun?

Potrzebne dokumenty do wypłaty wyślę w poniedziałek.

Pozdrawiam, ****

nazwa użytkownika: ****

/odechciewa się ;/
Moge to sprawdzic jesli podasz mi username na priv.
stare 13-02-2011, 14:03   #12

Uwazajcie, podczas rejestracji trzeba podac kod promocyjny. Bez tego nie ma bonusu.
dziubasek00 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-04-2011, 14:22   #13

A kiedy te 50 zl jest zwracane? Trzeba napisać do supportu czy automatycznie zwracają?
mabrol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-04-2011, 14:25   #14
Moderator

Reputacja: 648
Automatycznie po rozliczeniu pierwszego zakladu

Szukaj - niesamowicie ułatwia życie

Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij
Mark jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-04-2011, 17:19   #15

No i nie dostałem zwrotu...... mimo ze podczas rejestracji wpisałem kod PL50. Dlaczego?

Już wiem. Dokonałem zakładu ako a miał być pojedynczy

Ostatnio edytowane przez mabrol ; 28-04-2011 o 20:35
mabrol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-06-2011, 21:11   #16
Support

Oferta nie jest aktualna
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Archiwum > 2011 > Ladbrokes > Nowa oferta powitalna Ladbrokes - Free bet 50 PLN

Odpowiedz