![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Support Dołączył: 06.02.2009
| Nowa oferta powitalna Ladbrokes - Free bet 50 PLN Darmowy zakład o wartości 50 PLN ---> Ladbrokes <--- Załóż konto, dokonaj pierwszego depozytu, a następnie postaw dowolny pojedynczy zakład za minimum 50 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o wartości 50 PLN. Formularz rejestracyjny Warunki promocji: * Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników Ladbrokes, którzy podczas rejestracji wprowadzą poprawny kod promocyjny. * Oferta dostępna jest dla osób pełnoletnich. * Oferta dostępna jest tylko dla nowych użytkowników korzystających z serwisu internetowego lub telefonicznego. * Zakład kwalifikujący należy postawić w dniu rejestracji konta w serwisie Ladbrokes. * Oferta jest niedostępna dla osób dokonujących depozytów za pomocą metody Moneybookers. * Aby otrzymać darmowy zakład 50 PLN należy dokonać depozytu i postawić pojedynczy zakład o minimalnej wartości 50 PLN. * Darmowy zakład zostanie przyznany na konto gracza po rozliczeniu zakładu kwalifikującego. * Darmowy zakład można postawić na dowolne wydarzenie sportowe w serwisie internetowym lub telefonicznym. * Darmowy zakład należy postawić na pojedyncze wydarzenie. * Darmowy zakład należy wykorzystać w ciągu 7 dni. * W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona. * Unieważnione zakłady kwalifikacyjne nie uprawniają do otrzymania darmowego zakładu. * Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes. * Oferta jest dostępna tylko dla klientów korzystających z polskiej wersji serwisu Ladbrokes.com zarejestrowanych z polskim adresem zamieszkania. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji danych wybranych klientów przed przyznaniem darmowego zakładu. * Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i jeden adres IP przypada tylko jeden bonus powitalny. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do zakończenia oferty bez konieczności powiadomienia użytkowników. * Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom. * Obowiązuje regulamin Ladbrokes. ---> Ladbrokes <--- |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
Polacy musieli was ladnie wydoic ze zmieniliscie az tak na gorsze ta promocje co? nie dziekujcie bylem jednym z tych co wzieli 200 freebeta
|
| | |
| | #3 |
|
legionista880 - cieszymy sie ze skorzystales z naszej poprzedniej oferty. Co do powodu zmiany nie ma on nic wspolnego z jak to napisales "dojeniem" - zmienilismy oferte tak aby gracze mogli latwiej i szybciej z niej skorzystac - jak pewnie wiesz poprzednia promocja wymagala obrotu 600 PLN przed otrzymaniem freebeta - teraz freebet otrzymujesz juz po rozliczeniu pierwszego zakladu. Wiec oferta nizsza, ale i wymogi by z niej skorzystac tez duzo nizsze. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 23.03.2007
Reputacja: 58 |
1. Czy jest jakiś minimalny kurs do pierwszego zakładu kwalifikacyjnego aby otrzymać freebet? 2. Czy ewentualna wygraną z freebetu trzeba obrócić przed wypłatą? |
| | |
| | #5 | |
Reputacja: 12 | Cytat:
przy okazji przypomnialo mi sie jak support buka stryyke mowil ze bankructwo im nie grozi a za miesiac zwijali manatki z biedy, takze pozdrawiam serdecznie edit - zreszta gdybyscie chcieli moglibyscie zostawic 2 opcje do wyboru przy rejstracji i tu wychodzi moje na wierzch ze nie dacie sie wiecej DOIC Ostatnio edytowane przez legionista880 ; 01-02-2011 o 18:15 | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 |
Wiesz dla nowych użytkowników 600 zł to wydaje się dużo...Dla początkujących i to ich może odstarszać. Pod tym względem rozumiem decyzję firmy.
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #7 |
Reputacja: 12 |
skoro twierdzisz ze to bylo powodem to naprawde mnie zadziwiaja ci polacy coraz bardziej wszyscy wiemy ze polacy to wymuszacze bonusow I POD TYM WZGLEDEM byla to dobra decyzja firmy nic do dodania skoro tamten bonus by sie oplacal to mogliby zostawic 2 oferty powitalne co niektore buki praktykuja |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 |
Nie wiem czy to było powodem czy nie, ale znam osoby, które szukały promocji i wybierały inne firmy jak np 1wszy darmowy zakłąd od razu za 55 zł albo bonus, bo 600 zł wydawało im się bardzo dużo jak na początek grania. Więc nowych klientów to może odstraszać. Ale tak naprawdę jest mi to obojętne z jakiego powodu zmienili to promo
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #9 | ||
| Cytat:
Ad 2 - nie trzeba Cytat:
Pozdrawiam | ||
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 17.08.2008 Skąd: Bydgoszcz
|
Nie chcę pisać od nowa więc zacytuje mojego maila wysłanego na kontakt@labrokes.com Witam. Wczoraj zagrałem pierwszy kupon pojedynczy aby mieć prawo do darmowego zakładu 50 zł. Zakład został wygrany i moja wpłaconą kwotę 50zł zleciłem do wypłaty. Za darmowy zakład 50zł zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Macedonia- Kamerun (na Kamerun). Zakład został przyjęty a stan mojego konta wynosił 7zł 14gr. Wieczorem chcąc sprawdzić wynik zakładu okazało się że nigdzie go nie ma (w historii, rozstrzygniętych ani nierozstrzygniętych) a stan mojego konta wynosi 57zł 14gr. Darmowy zakład znów jest dostępny. Mogą mi Państwo wyjaśnić co stało się z moim zakładem na Kamerun? Potrzebne dokumenty do wypłaty wyślę w poniedziałek. Pozdrawiam, **** nazwa użytkownika: **** /odechciewa się ;/
__________________ Visca El Barca ! "Źle się czuję wśród tych, co otwarte już drzwi chcą wyważyć" |
| | |
| | #11 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 24.02.2010
|
Uwazajcie, podczas rejestracji trzeba podac kod promocyjny. Bez tego nie ma bonusu.
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 11.08.2009 Skąd: mam wiedziec
|
A kiedy te 50 zl jest zwracane? Trzeba napisać do supportu czy automatycznie zwracają?
|
| | |
| | #14 |
| Moderator Dołączył: 09.02.2008
Reputacja: 648 |
Automatycznie po rozliczeniu pierwszego zakladu
__________________ 77777 Sizzling Hot Szukaj Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 11.08.2009 Skąd: mam wiedziec
|
No i nie dostałem zwrotu...... mimo ze podczas rejestracji wpisałem kod PL50. Dlaczego? Już wiem. Dokonałem zakładu ako a miał być pojedynczy Ostatnio edytowane przez mabrol ; 28-04-2011 o 20:35 |
| | |
| | #16 |
|
Oferta nie jest aktualna
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja Ladbrokes- Free Bet 50zł !!! | jasiek09 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 351 | 14-06-2011 13:30 |
| Nowa oferta promocyjna Ladbrokes - Free bet 50 PLN | Ladbrokes | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 13 | 14-02-2011 12:24 |
| buk z najlepsza oferta powitalna | forioku | Kącik Ogólnobukmacherski | 1 | 10-01-2011 22:27 |