![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zobacz wyniki ankiety: Kto zostanie nowym trenerem reprezentacji Polski? | |||
| Smuda | | 40 | 45.45% |
| Kasperczak | | 4 | 4.55% |
| Aguirre | | 3 | 3.41% |
| Grant | | 10 | 11.36% |
| Tarasiewicz | | 4 | 4.55% |
| Majewski | | 9 | 10.23% |
| Ktoś inny | | 18 | 20.45% |
| Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 | Kto nowym selekcjonerem kadry?
Mysle, ze przydalby sie watek, w ktorym mozna by podyskutowac o potencjalnych kandydatach na stanowisko selekcjonera naszej pilkarskiej reprezentacji. Dzisiaj gazety podaja, ze naplynela oferta od Javiera Aguirre. Wydaje mi sie, ze ten gosc ma naprawde mocne cv. Co wy o tym sadzicie? http://pl.wikipedia.org/wiki/Javier_Aguirre |
| | |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 01.04.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 150 |
Ja z kolei wyczytałem dziś, że prowadzone są rozmowy z Avramem Grantem byłym trenerem Chelsea, który ubiegał się już o prowadzenie naszej reprezentacji kiedy wybierano Benhakkera. Podobno bardzo mu zależy
__________________ 1 miejsce Stanley Cup Playoffs 2009 2 miejsce III edycja Hockey Cup 2 miejsce Typer Bundesligi |
| | |
| | #4 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Tak Polak. Ja tam byłbym za Smudą, jak już musi to być nasz rodak. Poza tym jak robi cuda to niech w kadrze też się zajmie robieniem cudów. A ten Aguirre ma bardzo ciekawe CV. Trener Atletico w tych mocnych sezonach, bardzo ciekawe. No cóż zobaczymy co na to Lato... EDIT: No Avram Grant teraz... Heh. Nie wiem czemu, ale jakoś go nie widzę w roli selekcjonera reprezentacji Polski.
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
Powiem Wam w tajemnicy że największe szanse mam chyba ja, w tamtym tygodniu wysyłałem do PZPN swoje save'y z CM i FM, narazie cisza ale pewnie je jeszcze przegadają do konca
| | #6 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
a ja chcę Tarasiewicza skoro jest to koncert życzeń
__________________ stay tuned. |
| | |
| | #7 |
Reputacja: 150 |
Tylko Paweł Ja nas tam nie widzę
__________________ 1 miejsce Stanley Cup Playoffs 2009 2 miejsce III edycja Hockey Cup 2 miejsce Typer Bundesligi |
| | |
| | #8 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Tarasiewicz nie opuści WKSu Smuda albo ten Aguirre. Trzeba poczekać na jakąś wypowiedź króla strzelców MŚ sprzed 30tu lat.
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 |
Tylko, ze ten Aguirre jest trenerem Meksyku w tej chwili. Wydaje mi sie, ze o ile prawda jest, ze zaoferowal swoje uslugi, to pewnie chcialby przejac Polske dopiero po MŚ (co i tak by go nie przekreslalo wg mnie). Tarasiewicza nie skomentuje |
| | |
| | #10 |
| ModTeam Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 1408 |
Kto by nas nie trenował to i tak nie ma co liczyc na sukcesy bo zrobic coś z niczego potrafi tylko McGyver |
| | |
| | #11 | |
Reputacja: 150 | Cytat:
__________________ 1 miejsce Stanley Cup Playoffs 2009 2 miejsce III edycja Hockey Cup 2 miejsce Typer Bundesligi | |
| | |
| | #12 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 |
dla mnie może być Smuda. podoba mi sie ten trener bo on "gra" z druzyna a nie siądzie na ławce i dwa raze w meczu podniesie ręke aby coś przekazac piłkarzom. PL trener bedzie jeszcze lepszy pod wzgledem oblatania w lidze tzn wie co kto co i jak Ewentualnie Guus Hiddink ... no ale nie ma co marzyć
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #13 |
| Moderator Dołączył: 10.10.2008
Reputacja: 1584 |
Pamiętajmy tylko że nasza drużyna powinna zostać teraz przebudowywana i przygotywowana na rok 2012, do tego czasu nie będzie żadnych meczy o stawkę. A Smuda to jest trochę inny typ trenera, typ który robi wynik na "tu i teraz" , stawia na osiąganie wyników a nie na przyszłość a nam tego przecież zupełnie nie potrzeba. Co do warsztatu to chyba najkorzystniej prezentuje się Kasperczak. Ale moim zdaniem to powinien być człowiek z poza polski, tylko że to byłoby "leśnym dziadom" zupełnie nie na ręke.
|
| | |
| | #14 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2009 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 2114 |
Ja tam jestem za zupełnie mimo wszystko raczej nierealną kandydaturą, czyli za Michałem Globiszem. Zaraz ktoś pewnie powie, że on z juniorami całe życie itp., ale w końcu kadrę trzeba odmłodzić, powywalać starych, a młodych w Polsce on zna najlepiej. Zresztą tak naprawdę prowadzenie kadry polega na niemal tym samym w juniorach i seniorach, trzeba wybrać najlepszych z kraju, nakreślić im taktykę, wybrać skład i puścić na boisko.
__________________ Fajna analiza ![]() Unibet World Cup Predictor - I miejsce w Polsce, II na świecie |
| | |
| | #15 | |
| Dołączył: 28.06.2009
Reputacja: 142 | Cytat:
Na trenera Smuda lub ten Meksykanin
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
Reputacja: 2114 | Cytat:
__________________ Fajna analiza ![]() Unibet World Cup Predictor - I miejsce w Polsce, II na świecie | |
| | |
| | #17 | |
| Dołączył: 18.08.2009
Reputacja: 298 | Cytat:
Nie tylko ty. Kandydatury przeplatają sie poważne i śmieszne oferty jak dla mnie Lothar . Avram bardzo chce czuje sie jakoś tam z nami chyba poprzez dalsza rodzine zwiazany ale trenerem dobrym to on nie jest. Jak juz wielokrotnie pisałem z Polski na tą chwile TYLKO nr. SMUDA i ewentualnie "Ałri" Kasperczak W kazdej plotce ziarno prawdy jest i cos czuje , ze ' imprezowicze' z hukiem wylecieliby u Franza z kadry nie było by litowania sie. | |
| | |
| | #18 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 |
Globisz przecież zawsze może zostać asystentem
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #19 | |
Reputacja: 2114 | Cytat:
__________________ Fajna analiza ![]() Unibet World Cup Predictor - I miejsce w Polsce, II na świecie | |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 21.07.2007
Reputacja: 111 |
Jeżeli Polak to według mnie tylko Kasperczak. Najlepszy Polski trener, który nie dostąpił "zaszczytu" prowadzenia kadry. Kandydatura Smudy nie bardzo mi się podoba
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Smuda Trenerem kadry | BukmacherTSW | Sport | 208 | 12-11-2011 21:08 |
| Kadry Zgłoszeniowe | Doberman | Premier League i Puchary | 2 | 02-09-2010 17:27 |
| Kto nowym trenerem Wisły? | Ladbrokes | Sport | 53 | 17-08-2010 11:00 |
| Poszukuje zakładu "kto zostanie selekcjonerem?" | merolix | Kącik Ogólnobukmacherski | 1 | 18-10-2009 10:23 |
| Powołania do kadry, wraca Jurasik! | domeL | Piłka Ręczna | 0 | 11-10-2005 19:39 |