Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Hyde Park > Film, Muzyka & TV

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 18-10-2009, 20:36   #81

Reputacja: 7
Cytat:
Napisał Lorenzz ->

posłuchajcie troche klasyki!!!!
To, że ktoś słucha i rozpisuje się o disach nie znaczy, że nie słucha klasyki....

http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-35365-10.html

Siadło? Pomogłem? Podziękuj.
maciekdmd jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-10-2009, 13:33   #82
Typer

Reputacja: 999
Borixon postanowił wykorzystać sytuacje i nagrał...

MLB season 2012

Power Play Manager - Zapraszam
JuanRoman08 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-10-2009, 18:09   #83

Reputacja: 4
hehe Borixon chce sie ośmieszyć?? Tede go zniszczy
rifraf7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-10-2009, 12:37   #84

Reputacja: 112
Cytat:
Napisał rifraf7 ->

hehe Borixon chce sie ośmieszyć?? Tede go zniszczy

Ta tak samo jak zniszczył Peje?
Tede jest słaby.
MistrzAA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-10-2009, 14:51   #85

Reputacja: 4
Cytat:
Napisał MistrzAA ->

Ta tak samo jak zniszczył Peje?
Tede jest słaby.
Nigdzie nie pisałem nic że Peja przegrał z Tede. Wręcz odwrotnie pisałem, że na razie Peja ma najlepszy kawałek dissu. A gdyby Tede był słaby nie odniósłby takiego sukcesu.
rifraf7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-10-2009, 15:20   #86

ja jakimś wielkim fanem polskiego hip-hopu nie jestem... z grubsza sprawę ogarniam i z boku mogę powiedzieć, że to co wyprawiają to buractwo przez duże B.
Peja burak, szuka rozwiązań "siłowych" bo mu tyłek ściska z żalu...wiadomo zazdrości kasy jaką robi Tede.
A Tede cwaniaczek jak chce brylować pełną gębą i mieć spokój zarazem, to już dawno powinien się odciąć od niekomercyjnego hip-hopu...Bo wdając się w utarczki i intelektualną wojnę, znów Peja i inne tego typu barany naślą kogoś aby go pobili.
A w sumie to niech się "pozabijają", przynajmniej ciekawie będzie :P
stare 21-10-2009, 16:06   #87

Cytat:
Napisał januask ->

ja jakimś wielkim fanem polskiego hip-hopu nie jestem... z grubsza sprawę ogarniam i z boku mogę powiedzieć, że to co wyprawiają to buractwo przez duże B.
Peja burak, szuka rozwiązań "siłowych" bo mu tyłek ściska z żalu...wiadomo zazdrości kasy jaką robi Tede.
A Tede cwaniaczek jak chce brylować pełną gębą i mieć spokój zarazem, to już dawno powinien się odciąć od niekomercyjnego hip-hopu...Bo wdając się w utarczki i intelektualną wojnę, znów Peja i inne tego typu barany naślą kogoś aby go pobili.
A w sumie to niech się "pozabijają", przynajmniej ciekawie będzie :P
No to się chłopie nie wypowiadaj jeśli nie masz o czymś pojęcia przynajmniej ja mam taką zasadę.Twierdzisz że Peja zazdrości pieniędzy Tedemu no to się chyba mylisz.Albumy Peji wydawane są w ogromnych nakładach jak na nasze warunki do tego dochodzą koncerty, ubrania... i dalej twierdzisz że zazdrości Tedemu kasy?
"....odciąć od niekomercyjnego hip-hopu" ale on nigdy się nie uważał za niekomercyjnego.Tede zawsze taki był i ma swoich stałych odbiorców którym to nie przeszkadza.
Peja baranem?nie sądzę!
jakbyś wiedział jaki miał start to pewnie zmieniłbyś zdanie... a zobacz do czego doszedł
Jesteś klasyczny przykładem ignoranta który myśli że coś tam niby wie ale twoje powierzchowne wypociny nie są zbyt trafne.ale cóż forum jest od tego żeby wymieniać się poglądami.chociaż nie wiem czy twój post można uznać za jakiekolwiek poglądy.chociaż w sumie życie bez hejterów byłoby nudne
champion jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-10-2009, 22:08   #88

Cytat:
Napisał champion ->

No to się chłopie nie wypowiadaj jeśli nie masz o czymś pojęcia przynajmniej ja mam taką zasadę.Twierdzisz że Peja zazdrości pieniędzy Tedemu no to się chyba mylisz.Albumy Peji wydawane są w ogromnych nakładach jak na nasze warunki do tego dochodzą koncerty, ubrania... i dalej twierdzisz że zazdrości Tedemu kasy?
"....odciąć od niekomercyjnego hip-hopu" ale on nigdy się nie uważał za niekomercyjnego.Tede zawsze taki był i ma swoich stałych odbiorców którym to nie przeszkadza.
Peja baranem?nie sądzę!
jakbyś wiedział jaki miał start to pewnie zmieniłbyś zdanie... a zobacz do czego doszedł
Jesteś klasyczny przykładem ignoranta który myśli że coś tam niby wie ale twoje powierzchowne wypociny nie są zbyt trafne.ale cóż forum jest od tego żeby wymieniać się poglądami.chociaż nie wiem czy twój post można uznać za jakiekolwiek poglądy.chociaż w sumie życie bez hejterów byłoby nudne
Jestem klasycznym przykładem osoby, która na wszystko patrzy z boku... Ty jesteś stronniczy i pewnie tak jak Twój idol Peja "dobrze" wykształcony, więc wymianę poglądów z osobami Twojego pokroju sobie odpuszczę... Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mam rację.
A tak na marginesie Twojego idola poznałem osobiście podczas kręcenia filmu "Blokersi"...straszny matoł muszę przyznać. Z kolei jeśli chodzi o Tede to jego "obraz" wykreował mi się z opowieści kumpla, który robił mu koncerty na śląsku. Więc kolego idź na ławkę, napij się zimnego browarka, bo ubliżając i tak mojego zdania nie zmienisz...a swoje poglądy łatwiej będzie Ci ziomalom przed blokiem wytłumaczyć, bo jak coś będzie nie po Twojej myśli, to w mordę dasz i zrozumieją...A jak nie to może Tobie ktoś przyłoży...i Ty zmądrzejesz, kto wie.
stare 23-10-2009, 13:48   #89

Cytat:
Napisał januask ->

Jestem klasycznym przykładem osoby, która na wszystko patrzy z boku... Ty jesteś stronniczy i pewnie tak jak Twój idol Peja "dobrze" wykształcony, więc wymianę poglądów z osobami Twojego pokroju sobie odpuszczę... Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mam rację.
A tak na marginesie Twojego idola poznałem osobiście podczas kręcenia filmu "Blokersi"...straszny matoł muszę przyznać. Z kolei jeśli chodzi o Tede to jego "obraz" wykreował mi się z opowieści kumpla, który robił mu koncerty na śląsku. Więc kolego idź na ławkę, napij się zimnego browarka, bo ubliżając i tak mojego zdania nie zmienisz...a swoje poglądy łatwiej będzie Ci ziomalom przed blokiem wytłumaczyć, bo jak coś będzie nie po Twojej myśli, to w mordę dasz i zrozumieją...A jak nie to może Tobie ktoś przyłoży...i Ty zmądrzejesz, kto wie.
Zastosowałeś najłatwiejszy i najprostszy zabieg(ale czy świadczący o inteligencji....)-zdyskredytowałeś swojego oponenta(czytaj:mnie).ale co ty o mnie wiesz?zastanowiłeś się nad tym...... nie oceniaj jak nie masz o czymś pojęcia już to pisałem a ty dalej swoje....
Peja nigdy nie był nie jest i nie będzie moim idolem(co nie znaczy że go nie szanuje) ale ja w odróżnieniu od Ciebie od razu nie nazywam go "baranem".Wy wszyscy poprawni politycznie
jesteście śmieszni.Jak ktoś się zachowuje niezgodnie z waszymi normami to od razu trzeba mu przykleić "barana" albo "buractwo".i już sie nie spinaj...
champion jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-10-2009, 21:43   #90

Reputacja: 31
przecież na świece są dale rangi jeden jest wyżej jeden niżej.Każdy na świat i patrzy inaczej.Jak to nawija Wilku z Hg" dla takich jak ty jesteśmy chamami,my takich jak wy nazywamy lamusami"
stare 03-11-2009, 23:22   #91
Ted
ModTeam

Reputacja: 950

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-11-2009, 11:32   #92

Reputacja: 31
Moim zdaniem to Liroy wykorzystuje sytuację ; ) pewnie chce sie pokazać że jeszcze istnieje
stare 05-11-2009, 19:10   #93

Reputacja: 114
No razem z Borixonem bo to ziomki od małego
stare 09-11-2009, 13:12   #94

Przede wszystkim Ten Typ Mes. Najbardziej rzeczowe dissy w polskim HH ^^

Pozdrawiam
Miszczz48 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-03-2010, 09:28   #95
Ted
ModTeam

Reputacja: 950
Polecam ogólnie całą płytę:
A/H24N2

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-03-2010, 09:52   #96
Znawca

Reputacja: 622
Także polecam a szczególnie przypadł mi ten kawałek:
stare 29-03-2010, 16:56   #97

Reputacja: 332
Mi się najbardziej podobał Czas Honoru.
Fabik10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-04-2010, 16:12   #98
Forum VIP

Reputacja: 150
Peja odpowiedział. Album "Czarny Wrzesień" po wyroku sądowym za Zieloną Górę czyli koło 5 kwietnia. Narazie można przesłuchać 3 kawałków, tylko jeden trzyma poziom - "Czas hardcoru" ale argumenty w nim użyte są FAŁSZYWE. A utwór DTKJ pokazuje tylko jaką biedę umysłową tą człowiek prezentuje.
Pozdrawiam
nikkol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-04-2010, 16:56   #99

Reputacja: 514
Cytat:
Napisał nikkol ->

Peja odpowiedział. Album "Czarny Wrzesień" po wyroku sądowym za Zieloną Górę czyli koło 5 kwietnia. Narazie można przesłuchać 3 kawałków, tylko jeden trzyma poziom - "Czas hardcoru" ale argumenty w nim użyte są FAŁSZYWE. A utwór DTKJ pokazuje tylko jaką biedę umysłową tą człowiek prezentuje.
Pozdrawiam
Tylko ,że beef to nie jest debata polityczna.
AKA SHAKAL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-04-2010, 17:30   #100
Forum VIP

Reputacja: 150
Cytat:
Napisał AKA SHAKAL ->

Tylko ,że beef to nie jest debata polityczna.
Czyli wystarczy zbluzgać rywala i wygrasz beef?
Rację ma Tede, bo ma argumenty, a to najważniejsze w sporze.
nikkol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Hyde Park > Film, Muzyka & TV > Hip-Hop

Odpowiedz