![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.04.2009
Reputacja: 14 | Gdzie można pograć w hokej ?
Witam, można gdzieś na terenie dolnegośląska pograć w hokej na lodzie ? są jakieś amatorskie drużyny?, piłkarskie są w każdej wiosce, ale o hokej ciężko :P(mój poziom - inwalida)
|
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 10.10.2008
Reputacja: 1584 | http://www.pzhl.org.pl/pl/playhockey Wszystko w temacie. Dobra rada jeśli poziom inwalida radzę najpierw nauczyć się jeździć bez tego zostań przed tv.
__________________ |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 14 |
jeździć raczej tak w miare jezdze od biedy, ale poziom hokeja - inwalida, bo jeszcze nigdy nie grałem oprócz na kawałku nieudanego lodowiska na podwórku. PS nie dawaj rad - zostań przed TV - bo to chyba najgorsze rozwiązanie a i dzięki za link, zaraz poczytam co to jest :P |
| | |
| | #4 | |
Reputacja: 1584 | Cytat:
Także szlif jazdy, a gdy będzie już na poziomie bardzo dobrym można spróbować np prowadzić krążek
__________________ | |
| | |
| | #5 |
Wiesz co, żeby jeszcze było gdzie te początki robić ..., ale jak zamykają orlika z powodu braku zimy, to raczej w PL nic sie nie polepszy przez następne lata.
|
| | |
| | #6 | |
Reputacja: 1584 | Cytat:
Nie wiem, w moich okolicach zimowe orliki funkcjonują w najlepsze. Ale faktem jest że przydałoby się zwiększenie liczby lodowisk. Co do zagadnień związanych z tematem polecam youtube, wiele filmików instruktażowych zarówno co do jeżdżenia na łyżwach jak i samego hokeja.
__________________ | |
| | |
| | #7 |
Chodziło mi o orlika "letniego" :P, którego zamknęli chyba w połowie listopada, z powodu ostrej zimy, której nie było, dopiero w styczniu może raz spadł śnieg no i teraz się pojawiły troche mrozy, a zimowych orlików to w ogóle nie ma :P a Ty pykasz coś w hokejka ? |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 08.02.2012
|
no wlasnie gdzie mozna pograc, w moim przypadku to jedynia na jakims jeziorze lol a tak na serio to w obrebie 200km niema zadnego prawdziwego lodowiska :/
|
| | |
| | #9 |
nie no w 200 km coś by się znalazło :P, ale w hokej to naprawdę jest ciężko o same lodowisko, można zawsze wynając, ale liczą sobie jak za zboże, a jak już zdobędziesz, nawet sam sobie zrobisz na podwórku to nie ma z kim grać, przynajmniej u mnie nikt nie chce w to grać :P bo tylko piłka nożna się liczy :P
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| gdzie można obstawic polska ekstralige hokeja ??? | roler | Dział dla Początkujących | 8 | 05-02-2010 20:56 |
| EURO 2008 U-19 - Gdzie można obejrzeć ? | m4rian | EURO 2008 | 5 | 28-07-2008 01:00 |
| Gdzie można obejrzeć mecze snookera? | sagittariuspl | Linki Bukmacherskie | 1 | 20-04-2008 11:27 |