![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.09.2005 Skąd: WRO
| lokata <20%
Chciałbym zainwestować większą sumę ale tak żeby mieć pewny zysk po roku. Banki oferują maxymalnie około 8%. Pomyślałem o przelaniu całej sumy do Unibetu i potraktowanie zakładu na piłkarza roku 2009 jak surebet. Golden Ball 2009 - Winner Kto wygra? Zakłady wniesione po publicznym ogłoszeniu zostaną unieważnione. Inni na żądanie. Zwycięzca Messi, L 1,50 Ibrahimovic, Z 8,00 Ronaldo, C 12,00 Gerrard, S 15,00 Kaká 20,00 Lampard, F 25,00 Xavi 28,00 Ribéry, F (Francja) 30,00 Vidić, N (Serbia) 30,00 Del Piero, A 40,00 Torres, F 50,00 Robben, A 60,00 Arshavin, A (Russia) 75,00 Co roku (jeśli nie ma mistrzostw świata lub Europy) największe znaczenie ma dyspozycja i wyniki piłkarzy w Champions League. Po odpadnięciu Interu z rozgrywek szanse Zlatana w moim odczuciu znacznie spadły, a Liverpool, Barca i ManU to w tej chwili najwięksi faworyci do wygrania LM. Wiadomo, ze do końca roku jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale obawiam się, że kursy mogą spadać w przypadku awansu poszczególnych zespołów. Największe szanse ma oczywiście Leo Messi, ale Ronaldo i Gerrard jak dla mnie są także mocnymi kandydatami. Dlatego pomyślałem o takim rozłożeniu inwestowanego budżetu: Leo Messi : 82% ew.zysk 23% C.Ronaldo : 10% 20% Gerrard : 8% 20% Mile widziane opinie na temat takiego zainwestowania wiekszej sumy edit: w temacie powinno być ">20%" sorki |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 19.12.2007 Skąd: piła
|
a jak Torres nagle zacznie strzela mega duzo bramek i to doprowadzi The Red's do Mistrzostwa albo wygraja Lige Mistrzow, taka sama sytuacja z Lampardem, czy Riberim?????????. Dla mnie nie ma to nic wspolnego z lokata
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 |
Zagraj, wklej nam skan. Temat odkopiemy po wreczeniu nagrody, i wtedy sie okaze czy jestes fartuchem czy frajerem |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| System 100% !!??? Czy dobra lokata ? | Przemo | Systemy Bukmacherskie | 54 | 16-05-2010 22:36 |