![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Forum VIP Dołączył: 18.04.2006 Skąd: stąd...
Postów: 2,279
Reputacja: 150 | Poczta na yahoo.pl
Witam dostałem dzisiaj takiego maila: Cytat:
Jak myślicie? PS Znalazłem informacje na innej stronie pisze, że to jest przekierowanie na program spyware ale ja wole nie ryzykować. :P Oto link: http://68.22.77.188/?01ed706c2e194e15456ec290b516c3c2 Adres mail: pxtpl@dresdner-bank.com | |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Przasnysz
Postów: 165
|
Nie klikaj lepiej bo mi tez pachnie jak fake ;].
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Poczta na wp | Krzysiu | Komputery, Internet | 15 | 01-10-2010 09:35 |
| Poczta z Bwin | RAV91 | Bwin | 1 | 05-09-2010 14:36 |
| Wpłata depozytu (poczta) | mariok1992 | Expekt | 5 | 27-09-2009 14:23 |
| Poczta czy bank? | driverpl | Bet-at-home | 5 | 11-10-2007 18:51 |
| poczta gmail.com | Pezet | Off Topic | 1 | 18-03-2007 13:45 |