![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Typer Dołączył: 25.09.2005 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 3602 | Prośba o pomoc przy stronie internetowej Ponawiam prośbe o pomoc przy stronie internetowej osoby która się na tym zna i ma na tyle czasu aby pomóc. Ja ogólnie o robieniu stron niewiem praktycznie nic ale od jakiegos czasu miałem chęc zrobienia takiej strony o tematyce bukmacherskiej głównie poswieconej kontuzją ale nie tylko. Juz temat taki był chetne osoby były wybrałem pomoc jednej z nich ale nic z tego nie wyszło bo po jakims czasie kontakt zanikł bo osoba nie miała na to zbytnio czasu. Teraz ponawiam prośbe zainteresowanych (checią pomocy przy stronie) porsze o kontakt na PW
__________________ |
| | |
| | #2 |
Reputacja: 3602 | TEmat do zamkniecia bo to chyba jednak nie ma sensu po opiniach niektórych chba jednak trzeba bedzie cos zdziałac samemu
__________________ Ostatnio edytowane przez filip_r2 ; 09-01-2008 o 23:33 |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 16.10.2007 Skąd: Olsztyn
|
Wnioskując po twoim poście chciałbyś zrobić właściwie stronę w którym najważniejsze by było forum. Zrobienie strony poprzez pisanie językiem html, przy pomocy jakiego jakiegokolwiek programu jest trudne i bardzo czasochłonne, trzeba to po prostu umieć. Próbowałem tak zrobić - lecz jedynie za pomocą notatnika. Prostszym rozwiązaniem było by zrobienie stronki za pomocą szablonu/systemu/oprogramowania. Wystarczy znaleźć wymagany szablon/oprogramowanie po czym wrzucić pliki do serwera ftp. Dalej wystarczy zainstalować (prosta sprawa) i już. Później tylko parę małych przeróbek i git. |
| | |
| | #4 |
Reputacja: 3602 | nie nie chce stworzyc forum tylko strone internetową. Która była by poswiecona głównie kontuzją (około 14 lig) zalazły by sie tam równierz raporty pomeczowe Strzały na bramke rzuty rozne itp z niektórych lig myśle ze koło 5-7. Do tego jakies analizy z typami. Do tego tez chce aby były skróty z bramkami meczów NHL i moze jakies skróty z piłki noznej. + Jakies opisy bukmacherów. itp mniej istotne rzeczy. Pomoc zaoferowało wiele osób co mnie zaskoczyło bo z początku nikt nie pisał. Ogólnie z tego co pisze wygląda to ciekawie nawet bardzo wiadome sam tego napewno by nie dał rady prowadzic do tego potrzebne są conajmniej 2-3 osoby. Narazie musze sobie to dobrze zaplanowac i za jakis czas sie wezmie za prace i serwis powstanie napewno hajs trzeba tez jakis na to odłozyc bo napewno nikt tego za free nie zrobi porządnie
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 16.12.2007
|
Jeśli poważnie myślisz o stworzeniu takiej strony to pomyśl na początku o domenie i serwerze. Zastanów się także czy to ma być strona w języku HTML/PHP czy jakiś gotowy portal/oprogramowanie. HTML/PHP - niby podstawowe języki programowania ale wątpie czy wiele osób na tym forum je zna a więc radze Ci poszukać w innym miejscu (bez obrazy). Jesli chodzi o druga opcje to w miare łatwa sprawa - w skrócie wyjaśnił to K.@.M.I.L . PS Na taką strone polecam hosting w i365.pl miałem tam forum wielotematyczne i komputerowe |
| | |
| | #6 |
| Ban Dołączył: 06.11.2007 Skąd: Głogów
|
poszukaj sobie zleceniobiorcy na Kod php: |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 21.03.2007
|
TRoche ogarniam html/css. Zależy na jakim poziomie technicznym ma być stronka ale moge spróbować pomóc. Moje gg: 1957641 <odezwij sie |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 10.03.2007 Skąd: Radom
|
moją oferte masz już na GG, więc jeśli podoba Ci się jestem gotowy pomóc i wykonać tę stronę, mam w tym już 3 letnie doświadczenie więc myśle, że możemy coś podziałać w tym kierunku. Pozdrawiam |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Prośba o pomoc | fandrzej1 | STS | 7 | 26-02-2010 23:38 |
| Bet365 Pomoc w poruszaniu się po stronie | Citko | Bet365 | 7 | 24-02-2010 19:09 |
| Prośba o pomoc | marchwiak5 | Kącik Ogólnobukmacherski | 0 | 20-10-2009 13:25 |
| Pomoc w utworzeniu strony internetowej | czar3k00 | Off Topic | 2 | 23-02-2009 19:31 |
| Prośba o pomoc. | Cobrasik | Off Topic | 0 | 05-07-2006 22:47 |