Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Hyde Park > Off Topic

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 05-11-2009, 09:43   #1

Reputacja: 8
przerwa w bukmacherce

Witam

z góry przepraszam jak taki temat już jest...

A więc, moje pytanie brzmi macie czasem przerwe w bukmacherce ? Znaczy nie chodzi mi 1-2-3 dni tylko taką dłuższą.. Podobno każdy do tego wraca, a nie którzy to i grają codziennie bo poprostu muszą... jak jest z wami ?

Osobiście ja najdłuższą przerwę od kad zacząłem grać miałem "aż" 2 miesiące ale dłużej nie wytrzymałem... teraz mam przerwę od wczoraj ciekawe ile wytrzymam... a jestem po wszystkich obliczeniach wstyd się przyznać na minusie i wracam głównie dlatego że chce się odegrać powiedzmy sobie szczeże czasem się gra z nudów.. zwłaszcza zimą :P ale myśle że cały listopad a może i do końca roku uda mi się wytrwać... nie omieszkam poinformować o najdrobniejszym zakłądzie jeśli taki będzie :P

zapraszam do dyskusji..
peja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-11-2009, 09:59   #2

Reputacja: 31
Ja zaczynałem granie w toto-mixie mając 8-9lat(pamiętam jak sie kiedyś zaznaczało tylko kwadraciki ) wiadomo zaczynałem od stawek 2zł jak każdy z nas.Z czasem zaczełem obstawiam za trochę więcej i więcej kuponów min 5-15kuponów.Po kilku lata postawili u nas Sts wiec była frajda i sie grało na dwa fronty.Dzisiaj mam już 20 na karku i dalej gram.Miałem przerwe około 1roku ale powróciłem do tej dyscypliny.Teraz grywam za wieksze stawki i do tego grywam również w internetowych bukach.Nie wiem kiedy zakącze swoją karierę bukmacherską ale myślę że za jakieś pewnie 20-30 lat może nawet więcej.Od niedawna zaczełem również grać na maszynkach oraz na ruletce.Czy wyszedłem na plus???nie wiem pewnie nie znając życie.Ale hazard ma w sobie to coś

PS.OK Assitalia

Ostatnio edytowane przez Lorenzz ; 05-11-2009 o 10:02
Lorenzz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-11-2009, 10:00   #3
Forum VIP

Reputacja: 273
W międzyczasie popracuj nad ortografią.

Przerwy miewał każdy, to normalne.
SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza.
Assitalia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Hyde Park > Off Topic > przerwa w bukmacherce

Odpowiedz